🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 18 291
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Сюмейето се радва на букет от фотографа й

# 61
Малкият актьор Erdem Eren Ayaş, който изигра ролята на едно от децата на улицата в „Хартиените животи“ (на когото Мехмет даде пари и им каза да не ги харчат за наркотици), публикува снимката по-долу в своята Инстаграм  стори. Всъщност той вече не е толкова малък, защото тази година ще навърши 18.
Той казва за Чаатай:
"Срещнах го преди снимките на филма"
"Ето защо се надявам да получа детската роля на Ешреф или брат му в сериала "Еşref Rüya"🙏.
Надявам се да се срещнем в тази творба ❤"

Не знам какво би трябвало да се  разбира от това? Дали е мечтата на актьора Ердем Ерен Аяш отново да играе с Чаатай или това послание е към кастинга? Или вече е решено и той с радост го обявява, въпреки че трябва да бъде дискретен?

Съобщението вече не е в Инстаграм историята...
 Както и да е, никой не може да му отнеме радостта и мечтата да играе с Чаатай.

Снимките ще започнат следващата седмица, според надеждата на феновете. Да видим дали е така. Може би тази седмица ще ни дадат някакви знаци...

# 62
Здравейте момичета,
Нося Ви, Ибо и Мерцедес Simple Smile
Още един красавец,

Незиии,
Благодаря ти, уникални снимки и спомени от златните времена....

# 63
От Бирсен:

Афра на Eşref Rüya стана Ebrar Karabakan

Талантлива звезда от младото поколение се присъедини към актьорския състав на новия амбициозен сериал на Kanal D Eşraf Rüya, подписан от Tims&B, който обединява Чагатай Улусой и Демет Йоздемир.
Сериалът “Eşref Rüya ” се очаква с нетърпение. Сериалът, който разказва историята на Ешреф, известното име на престъпния свят, който пази в сърцето си любовта си към момичето, което е срещнал в детството си и което е кръстил Рюя, е планиран да тръгне на снимачната площадка около 6 февруари. Ebrar Karabakan се присъедини към актьорския състав на сериала, написан от Ethem Özışık и режисиран от Uluç Bayraktar.

Талантливата актриса ще се превъплъти в образа "Афра" в "Eşref Rüya" , а пред зрителите ще се появи сестрата на Нисан (Демет Йоздемир) . Карабакан преди това е играл ролята на "Tuğçe" в "My Beautiful Family" , "Büşra" в "Stone Paper Scissors" , "Begüm" в Karadut и "Selin" в сериала на Netflix "İstanbul Ensiklopedisi".

# 64

Още една актриса се присъединява към "Eşref Rüya".
Тя ще играе сестрата на героинята на Демет Йоздемир.
Ебрар Карабакан е родена през 2006 г. в Истанбул. Карабакан е феномен в социалните мрежи и актриса. Младата актриса играе образа на Бегюм в продукцията, наречена "Karadut", един от популярните сериали на ATV.
Жаки, сега видях, че ти вече си донесла новината.
Сега пък 6 февруари! Защо е това постоянно отлагане? Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 22:58 от NeZ_9

# 65
Писали сте едновременно.
Тази е голяма красавица. Тези сериали не ги знам.
Датата ме притеснява. Най-рано средата на март да го чакаме на телевизора…

# 66
Нищо лично, но второстепенните героини са по по-хубави и естествени от главната!

# 67
Писали сте едновременно.
Тази е голяма красавица. Тези сериали не ги знам.
Датата ме притеснява. Най-рано средата на март да го чакаме на телевизора…
Да, наистина е красива.

Не знам вече какво да си мисля, за тези постоянни промени в датите...

# 68

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/murat-yildirim-trt-tabiinin- … /#google_vignette

Та се чудя под това "почти всички" означава ли и че и Чачо можем да видим?

# 69
Дамата е красива!
Гледам, че има участие в доста сериали за нейната крехка възраст, браво на момичето!
Ох, пак променят  датата и аз не знам вече какво да си мисля.
Аз много, много не вярвам Чачо да отиде на такова събитие, но знае ли се, ще се радвам да отиде.

# 70
Почти всички за мен значи, че то точно няма.

# 71
Добро утро!

Май скоро няма да спрем с чертичките.Wink
И аз мисля като Ели и Гери,( имам две племеннички, близначки- Ели и Гери Wink)че Чаатай няма да ходи, още повече пък в Дубай! Абсурд!

Новото попълниние ми харесва.
Как мислите, ако "Еşref Rüya" започне излъчването си през март, дали няма да има и още един сезон?
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 72
Здравейте,

За втори сезон ще мечтая като свърши първия. Те дори не са почнали. Може да им трябва сняг за онези сцени от изтеклия текст.

Надявам се скоро да разберем повече. Айде стига мълчание.

Чаровник.

# 73
Това за снега и аз си го помислих, но в Истанбул май не вали много сняг...
Инстаграм стори на Демет Йоздемир от тази сутрин

Написала е:
"След тази история никой няма да остане несъбуден"

Доста добра прилика има между двете сестри

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 11:57 от NeZ_9

# 74
Добро утро, момичета и хубав ден!
Каквото и да е времето не скривайте усмивката си😀

Абсолютно е възможно, Гери.
Не бях се замисляла за това, снежинките в сценария...
Аз по-скоро го свързвам това протакване с екипа, може да са болни сега нали върлува грип/вирус.
Напълно е възможно да има втори сезон, всичко зависи как ще тръгне първият.
Дано по-скоро започнат - на 6ти февруари срещнах за първи път мъжа ми, 6 ми е любимото число още от ученическите години.
Дано да е късметлийска дата и за "Eşref Rüya ".

Общи условия

Активация на акаунт