🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 18 931
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Незиии, речено-сторено!
Ето от канала ни пуснаха Kamera Arkası

Зад кулисите на Eşref Rüya - Репетиция по четене

# 631

Ето ги!!!  Heart Eyes

# 632
Вижда се настроение и позитивна нагласа, всички са усмихнати, екипа е the best .
👌
Аз лично се надявам на геометрични фигури и остри погледи, освен главната Демет и другите дами са красиви и симпатични. Да видим, с какво ще ни приковат към екраните...

# 633
# 634
Сега чакаме и плаката

# 635

На третият кадър е любимото ми намигане.

А последният кадър ми е малко странен. Сякаш се смущава от нея. Ама ще се сработят.

# 636
Вчера бяха заснети някои сцени от сериала, в които  е участвал и Чаатай.  Разбрах, че е футболен мач на синтетична настилка, нещо като това, което гледахме в "Кюбра".  Сигурно играят тези от организацията "Сираци".
 Чудех се какви биха били причините за вътрешните борби в тази организация.  Очевидно за надмощие, защото все още има някои, които искат да бъдат шефове, или има битки между враждуващи кланове. Ешреф има на своя страна Гюрдал (и сестра му Ирмак, рецепционистка в хотела), Мюслюм (приятел от затвора) и Фарук.  Един от противниците му е Девран.  Якуб Баба, старецът, от когото зависеха сираците, със собствен престиж в подземния свят, решава да се оттегли и затова търси някой,  на който да остави името и властта си в света на мафията.  Той има избор между Ешреф и Девран.  Предполагам, че избирането на Ешреф е довело до съперничеството между него и Девран.
 Научихме също, че след срещата с Нисан, Ешреф иска да избяга от тъмния свят, в който се намира, и да започне живота си отначало. Но миналото му не го оставя на мира.Тайните на Нисан (връзките с полицията) и миналото на Ешреф водят двамата към неочаквано приключение.
 Ще бъде вълнуващ сериал и прогнозирам, че няма да имаме  търпение от епизод до епизод. Ще имаме някои  необикновени кадри, защото операторът (DOP-директор на фотографията) Вейсел Текшахин е този, който засне и „Терзи“, който дава специално качество в това отношение.  Наскоро той  е работил и с Демет в сериала „Adım Farah“, така че вече е свикнал с двамата актьори.
 Очакваме с нетърпение и трейлъра и деня на излизане.  

Ама голям сладур, бе!!! Heart Eyes

Гери, и  аз мисля, че леко се смущават един от друг! Wink

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 16:38 от NeZ_9

# 637
Здравейте,
Уаууу,
Сладък Чачи, много са хубави двамата...

# 638
Жаки, много са хубави тези плакати. Сигурно пак ще е нещо оригинално. Те много разчитат на тази продукция.

На мен историята малко ми наподобява тази с Айлето, но ще се старая да не правя асоциации. Аз си го гледах с кеф, а дори не харесвам особено Киво.

# 639
Хайде, още една песен с Мустафа Мерт Коч! Heart Eyes
HeadphonesHeadphonesHeadphones
https://www.instagram.com/reel/DF2c0TnsAY4/?igsh=ZTM5aHN2aHZ5am9z

# 640
Отдолу  пише, че е Kayıp е любимата песен на Чачо

Mustafa Mert Koç - Kayıp

# 641
https://youtube.com/shorts/LgW4b5Llw8s?si=Xvq50B6VeLxc66Vy
Музиката и текста са на ММК.
Песента се казва "Загуба"
Колко е хубаво, да видим Чаатай да пее с приятеля си Мустафа Мерт Коч, последната му издадена песен.  Много се радвам, че започват да се появяват нови снимки на Чачо!
Heart

# 642

И слушанията на тази песен скачат до небесата.
При предния клип, слушанията на песенна надминаха тези на Чаатай с песента от Делибал.
За спотифай говоря. Може фенките да искат и да гледат освен да слушат.

# 643
Това, което установих е, че това клипче не е от днес.
Днес в Истанбул времето е такова

А от клипчето, дори през не толкова чистото стъкло на колата, се вижда колко е слънчево.
Двамата са леко облечени, косата на Чаатай е малко по-къса, а брадата по-дълга.

Явно са чакали момента, в който да може да се покаже.

И една усмивка, специално за всички вас!

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 15:29 от NeZ_9

# 644
Супер, Супер!
Много са готини и двамата, пеят страхотно!
Да вземат да издадат албум.
Демет има какво да научи от Чачо ще и даде някой урок пеене.😉

Нези, вчера в Истанбул беше студено.

Общи условия

Активация на акаунт