Сайт с игрички и хубави награди - 2 серия "ВМАНИАЧАВАНЕ" :))

• 13 403
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
chockolina, може ли валидейшън за клана на gatofamily Simple Smile

# 181
Преди седмица се регистрирах като посочих Силвето за спонсор, но нищо не ми даде..Друг е въпросът, че явно съм нещо тъпа, защото на много от игрите не мога да схвана какво трябва да правя...Имам 1,18 bubs дотук, колко трябва да имам, за да ми пратят награда?

# 182
Преди седмица се регистрирах като посочих Силвето за спонсор, но нищо не ми даде..Друг е въпросът, че явно съм нещо тъпа, защото на много от игрите не мога да схвана какво трябва да правя...Имам 1,18 bubs дотук, колко трябва да имам, за да ми пратят награда?

Хехех ами дало ти е повече игрички т.е. всичките 2 пъти вместо по 1 както би било ако не посочиш спонсор. Благодаря, че си посочила моя ник  Hug
Хайде сега кажи, кои игрички не са ясни да помагаме. Аз колко време си мислех, че някой са "дефектни" при мен докато им хвана спатиите  Wink

# 183
  • до морето
Mодадох молба в BG-CHAMPS  Grinning,аз съм ROYZIS!Чакам добрение.

# 184
  • Spain
има още една интересна мисия - на нея се появяват подкови в определена 4аст на саита  и в определена минута и трябва да се "съберат" трите .. аз пробвах но я видях само едната подкова за секунди .. и само веднъж ....с тази мисия се отваря една от секретните игри
 гадното е 4е всеки 4ас само един юзър може да я "вземе"
ето тук испанския форум - то4но по минута , дата и картинка е дадено къде се появява ...някои ако има много време да варди Simple Smile дано се похвали с отворена бонус  игра Simple Smile
http://serv067.es.prizee.com/forum-jeux-gratuits-4769_317_283642 … RO-SOLITARIO.html
 превеждам =
4ервената
се отваря на страницата на "блублу тим " - показано е накартинката къде то4но .
зелената - страницата на контакти
синята - страницата на рибката където си говорите с нея . тази страница може да се отваря отдолу от главната (където има надпис)
за портокола -  видях 4ервената подкова .. кликнах и ми изписа надпис 4е съжалява и 4е някои е бил по бърз от мен Simple Smile ,струва ми се 4е бъркам нещо за зелената подкова защото то4но такава картинка на " контакти" не виждам
 УСПЕХ И ДА СЕ ПОХВАЛИТЕ АКО ГО МИНЕТЕ !
Чоколина- къде се заси4аме  само   Wink Simple Smile  отдавна не съм влизала в месе4ната тема ...Simple Smile целувки на Мони Simple Smile

# 185
  • Варна
Амка, отбий се в темичката - нали сега е нашия месец! Честит рожден ден на патерици на Гери! Да е жива и здрава, много щастлива и чаровна!

gato, готово!  Hug

Кланът Bg-mamma е пълен! Peace

# 186
  • Русе
Е, добре де, стартирах мисията  The Quest of the 6 Squares вчера. Днес като минах 1 ниво на съответните игри и отидох при рибока да му кажа това, което пише, а той ми се прави на интересен и не ме разбира. Защо така? Язък ми за мисията сега, сигурно ще се провали... Dobreff, идея? newsm78
Сигурна ли си, че не си говорила на английската вместо на френската рибка? Аз днес минах първите нива и нямах проблеми с рибата.

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 22:35 от dobreff

# 187
  • Някъде там...
Е сега дебнах тези котви, но нищо не ми се появи никъде.  newsm78
Там в испанския форум това където е хх:46 примерно е минутата ,която излиза ли? защото аз по тези гледах.

# 188
Е, добре де, стартирах мисията  The Quest of the 6 Squares вчера. Днес като минах 1 ниво на съответните игри и отидох при рибока да му кажа това, което пише, а той ми се прави на интересен и не ме разбира. Защо така? Язък ми за мисията сега, сигурно ще се провали... Dobreff, идея? newsm78
Сигурна ли си, че не си говорила на английската вместо на френската рибка? Аз днес минах първите нива и нямах проблеми с рибата.
Аха, сигурна съм. Всъщност първо на френски и говорих, после и на английски и пак на френски...Ето и днес преди да играя на вторите нива пак опитах, но не ме разбира пущината и това си е  Tired

# 189
  • гр. Козлодуй
Благодаря на chockolina, че ме прие в клана BG-MAMMA Simple Smile. Аз съм Hipomila.

# 190
ще ми кажете ли къде да вляза да говоря с тази рибка че немога търсих и не ми излиза newsm78

# 191
  • София
 И аз съм вече в BG-CHAMPS newsm68 newsm68 - там съм Evi4ka

# 192
Вече имам 1,12 бубсчета и 27 точки за BGMAMMA  Grinning

# 193
Сестра ми преди малко ми каза, че съм получила джойстик!  #Crazy Ама аз такова не съм искала. Трябваше да получа комплект за баня  #Cussing out Искам си комплектаааааааа  #2gunfire

# 194
ще ми кажете ли къде да вляза да говоря с тази рибка че немога търсих и не ми излиза newsm78

Най-най долу на сайта  Hug Пише Bubbly

Общи условия

Активация на акаунт