Ринопластика - тема 3

• 7 548
  • 82
  •   1
Отговори
# 45
Ще изместя малко темата встрани - казахте, че е от спортна травма ако не се лъжа, носът ви след нея претърпял ли е някаква оперативна интервенция?  Щом се занимавате с пеене, предполагам нямате крив септум?
Относно желанието на лекарите да се занимават, както казват в Германия - jain, тоест и да  и не, мен лично ме е страх не по-малко от : юруш, всичко се оправя, по заведенията и телевизиите мисля виждаме достъчно примери, които засягат дори холивудски звезди.
За България наистина нямам мнение освен за д-р Илиев от Варна, които оперира моя позната добри резултати. Ако не ви се занимава с Турция (граници, езикови бариери и подобни), но искате млад лекар с много опит според мен може да погледнете Даниел Попеску в Румъния (Букурещ), препоръчвам го отново, но оперира мой приятел с много крива преграда и постигна много добър резултат с много неинвазивна процедура, освен това се занимава само с ринопластики, тоест има изключително много опит в тази сфера.

# 46
  • София

преди операцията

след операцията

снимките са 5-6 месеца след операцията
вече измина 1 година и промяната от първите месеци след операцията е малка .. може би падане на върха
на моменти си мисля, че пак си виси и е голям, но като си видя старите снимки си припомням колко зле е бил ...

# 47

преди операцията

след операцията

снимките са 5-6 месеца след операцията
вече измина 1 година и промяната от първите месеци след операцията е малка .. може би падане на върха
на моменти си мисля, че пак си виси и е голям, но като си видя старите снимки си припомням колко зле е бил ...

Според мен изглежда напълно хармоничен с чертите на лицето ви, не на всеки отива такава форма, на вас отива. Пожелавам ви да нямате усложнения и всичко да си зараства коркетно и да не го мислите.

# 48
При Комерт ли бяхте?

# 49
Здравейте. След травма като малко дете носът ми е така и с тази ноздра не дишам на 100%. Дойде време да го оправя. Кой в България би ми помогнал? Не държа да променят формата на носа и да го правят чип, а само да го изправят и да изчезне тази част в ноздрата. Познат ми препоръча др. Рангачев, надявам се тук да получа още препоръка и да отивам на н на брой мнения... Simple Smile

Благодаря!

# 50
  • при Arctic Monkeys
Побутвам темата. Гледам тези от ергена, особено тази Даниела, има ужасяващ нос, издълбан, ужасен за лицето и. Казва че гое правил Дилбер. Това е просто обезобразително.
Моля, за мнения за д-р Асен Генов?

# 51
  • София
Да не търсиш мнения за Мартин Генов? Кажи, че няма да правиш ревия...

# 52
  • при Arctic Monkeys
Няма да правя ревизия, търся за първоначална , не за мен.

# 53
Здравейте искам да си правя ринопластика лятото, разглеждах и четох много , но времето лети и вече съм се решила... та искам да попитам някой от вас знае ли къде мога да намеря асистенките на турските хирурзи, защото търсих в интернет много но явно не всички турски хирурзи имат асистентки и съответно явно не всички са българки? моля кажете ми какво да правя не говоря никакъв език освен български.. Също така какво мислите за доктор Стефан Комитски в България относно ринопластика ? и в Турция- кои доктори са добри в ринопластиката и цените им са приемливи. Всяко мнение е важно за мен ще се радвам да ми помогнете Благодаря на всички предварително

# 54
  • София
Използвайте deepl за превод, ако толкова се притеснявате. Може да пишете във фейсбук групите за ринопластика, ще се свържат веднага с вас.

# 55
  • Milky way
Здравейте, някой има ли информация за Бурак Демирел в Чорлу? Гледам му страницата и уж много български пациенти има, но по групите почти нищо не намирам за него Simple Smile

# 56
  • София
За този Демирел съм попадала и на лоши мнения на пациенти. Това добре, но странното е, че след това докторът се е свързвал с пациентите и е реагирал доста агресивно и заплашително. Според мен там играе много голяма реклама в България, защото в чуждестранните групи никой не е чувал за този лекар

# 57
Здравейте!
На 15 януари аз се оперирах при др Демирел в Чорлу и съм изключително доволна, както от резултата, така и от отношението.
Не знам за каква “агресивна” реакция говорите Cruella, но аз съм само с хубави впечатления.
Доктора и асистентката му са изключително мили и обясняват всичко. Аз имах лек проблем със стаята в болницата и доктора веднага в 23ч вечерта впрегна целия дежурен персонал и ме преместиха.

# 58
  • София
Имаше няколко лоши мнение за него из българските фейсбук групи, при което Демирел беше писал доста грубо и заплашително на момичетата.

# 59
Здравейте!
Решила съм да се подложа на неоперативна ринопластика при д-р Денкова. Моля, ако някой има отзиви и мнение по темата, да пише.

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт