Какво ще купя отново - 10

• 89 671
  • 764
  •   1
Отговори
# 750
  • оттам, откъдето започва България
За новите сладоледи на Изида питах, че ми възбудиха любопитството.
Фантастико нямаме, ще го търся в други магазини. Simple Smile

# 751
Не помня тук ли четох отзив или в друга тема, но реших да си взема и пробвам пяна за бръснене от ДМ и останах много доволна

# 752
Да, аз препоръчах гела. Това е пяната, но няма значение, защото и нея съм ползвала и тя е много хубава!

Гела го взех ей така, дори не ми трябва вече, защото съм с лазерна епилация, но все още понякога минавам с бръснач и също много ми хареса. И се оказа по-икономичен от пяната.

Реално продукта излиза като гел, но прави хубава гъста пяна.

Всъщност толкова много ми харесва, че го ползвам като душ-гел понякога Heart

Радвам се, че съм ви била полезна! Simple Smile

Не помня тук ли четох отзив или в друга тема, но реших да си взема и пробвам пяна за бръснене от ДМ и останах много доволна

# 753
И аз имам такъв гел, само че е в розова опаковка - също ми харесва Simple Smile Прави много пяна, няма нужда да се слага голямо количество и е икономичен.

# 754
Сладолед Nirvana с малини

# 755
От сладолелите с портокалов вкус и портокалови парченца, най-любим ми е този на Чичо Чарли /както и повечето им продукти/. Трудно ги засичам обаче в магазинната мрежа.

# 756
Аз пък с тези гелове не мога нещо да се разбера. Не мога да направя пяна и това е. Иначе пяните им ги препоръчвам с две ръце.

# 757
Ще купя отново този "калъп" твърд дезодорант на Lush Aromako.

Това е първият калъп ,който ползвам и останах много доволна. По препоръка на една мадама в тик ток го взех с предразсъдъка ,че това ,ще е поредната покупка против изпотяване и неприятни миризми в боклука.
Този е вече на края. Ползвам го от началото на месец април и на снимката се вижда ,че има още доста за използване.
Има землист мирис за мен е малко неспецифичен ,но му свикнах. Не спира потенето ,но не се потя както с другите естествени дезодоранти. Има дълготраен аромат. Определено прикрива неприятните миризми. Мислех да публикувам в празни опаковки ,когато свърши ,но не се стърпях.
Не цапа ,не оставя никакви следи ,нанася се много лесно. Изключително икономичен. За сега каквото съм пробвала ,това е моят фаворит. Преди това използвах Balea крем против изпотяване ,който беше мой любимец ,докато не беше изместен от този на Lush.
Дори ми остана още малко от една кутия на Balea ,но не мога и не искам да я довърша.
Защото за разлика от този на Lush ,на Балеа цапа дрехите.
Заредила съм се вече. Имам една опаковка на Бен и Анна ,две на Балеа и идея си нямам какво ,ще ги правя.
Ако имате идеи кажете.
И си мисля ,че за тези стикове ,Део и кремове против изпотяване трябва да има отделна тема ,че доста хора търсят добри варианти.

# 758
Може ли да покажете опаковката на този крем на Балеа против изпотяване? Благодаря!

# 759
Може ли да покажете опаковката на този крем на Балеа против изпотяване? Благодаря!

Ето този. Мирише много приятно наистина.
Нанася се лесно ,цената е много добра ,но сега лятото трябва да се подновява доста често.

# 760
Благодаря от сърце

# 761
Съвсем случайно попаднах на този шоколад в магазина, никога не бях яла шоколад без добавена захар, глутен ( тук няма и соя и палмово масло). Изглежда много полезен, взех го от любопитство, като мислех, че няма да е нищо особено, но всъщност е много приятен на вкус. Има сладост, но не е като да изям 6 блокчета Милка и да ми стане неприятно от толкова много захар. И тази сладост не е натрапчива, а някак много фина и лека, много ми хареса и определено тези дни пак ще си купя. А най-голямата изненада е, че е на български производител, а и опаковката е от крафт хартия, помислено е и за околната среда. Единствен минус е, че е само 50 грама.

# 762
Шоколадовите кремове, които споделяте, ги има в MyMarket, ама не във всеки. Вчера след полунощ като ме хванаха шоколадовите дяволи, опатках половин буркан Сникърс. Много ми хареса, не ми беше прекалено сладък и вкусът му беше доста близък до десерта. 😅😂

Кремовете Сникърс, Баунти и Марс има в MiniMarket, малките бурканчета. Около 7-8 лв за бр. Вчера ги видях.

# 763
Аз също много харесвам козметиката на Lush.
От Вас научавам, че са "кацнали" и в България, което много ме радва. Бях техен редовен клиент като живях навън, сега определено отново ще започна да купувам продуктите им.

Ще купя отново този "калъп" твърд дезодорант на Lush Aromako.

Това е първият калъп ,който ползвам и останах много доволна. По препоръка на една мадама в тик ток го взех с предразсъдъка ,че това ,ще е поредната покупка против изпотяване и неприятни миризми в боклука.
Този е вече на края. Ползвам го от началото на месец април и на снимката се вижда ,че има още доста за използване.
Има землист мирис за мен е малко неспецифичен ,но му свикнах. Не спира потенето ,но не се потя както с другите естествени дезодоранти. Има дълготраен аромат. Определено прикрива неприятните миризми. Мислех да публикувам в празни опаковки ,когато свърши ,но не се стърпях.
Не цапа ,не оставя никакви следи ,нанася се много лесно. Изключително икономичен. За сега каквото съм пробвала ,това е моят фаворит. Преди това използвах Balea крем против изпотяване ,който беше мой любимец ,докато не беше изместен от този на Lush.
Дори ми остана още малко от една кутия на Balea ,но не мога и не искам да я довърша.
Защото за разлика от този на Lush ,на Балеа цапа дрехите.
Заредила съм се вече. Имам една опаковка на Бен и Анна ,две на Балеа и идея си нямам какво ,ще ги правя.
Ако имате идеи кажете.
И си мисля ,че за тези стикове ,Део и кремове против изпотяване трябва да има отделна тема ,че доста хора търсят добри варианти.

# 764
  • Телиш/Плевен
Темата скоро ще стане 52 страници, така че заповядайте в НОВАТА!

Общи условия

Активация на акаунт