Какво ще купя отново - 10

• 90 719
  • 764
  •   1
Отговори
# 735
Фрау, крем Лотус видях в една Едека, когато бях в Германия.
Иначе на ето тази марка харесвам шоколада, имаха и с млечен, този е с тъмен. В Марктхалето на Галерия ги продават, имат и други видове.
Скрит текст:
От българския Кауфланд ми хареса този:
Скрит текст:
Този също взимаме от време на време:
Скрит текст:
Не съм много по течните шоколади. Като сладост тези са ми добре, Нутелата ми идва прекалено сладка.

# 736
  • Телиш/Плевен
В крема Сникърс има ли твърди парченца, или е гладък крем?
Гладък е.

Купих го от местна (плевенска) верига - Life.

# 737
Вчера ей това мляко ми достави истинско удоволствие:

Кремовете Сникърс и производните въобще не ми харесаха. Нищо общо с десертите, просто някаква мазна кафява маса. Шоколадът Кит Кат също ме разочарова, точно като десертите, но във форма на шоколад. Лично мнение, разбира се.

# 738
На Сисини шоколада е страхотен за мен, с парченца лешник. Има и без също. Много приятен.

На Алфатар целия асортимент ми е много любим и всичко харесваме в къщи.

# 739
  • Fairbanks, Alaska
В крема Сникърс има ли твърди парченца, или е гладък крем?

Аз съм пробвала Марс, защото знаех, че е гладък без парченца (не обичам крем с твърди неща в него). Очаквах да има вкус на барчето Марс (шоколадова нуга и карамел), но нямаше нищо общо и нито вкусът, нито мирисът му ми харесаха :/
Гладък крем е.

# 740
След издънката със сладолед Черноморец, искам да похваля новият ми фаворит с портокалови корички - "Рафи портокалов чийзкейк с бял шоколад". Разкош, бе! HeartОметох половин кутия сладолед. Sunglasses

# 741
  • Deutschland
Преди малко и аз опуках половин кутия някакъв сладолед Кремисимо с шоколадови стърготини. Вероятно от Лидл е. Ще взема пак.

# 742
Ей този ми е един от фаворитите:
Иначе миналата година излезе един на Нестле Фамилия - шоколадов с портокалов сироп, допадна ми много също. Тази година не съм си вземала, взех друг на Фамилия, обаче нещо сякаш не беше същия вкус като преди. 🤣 Или аз вече съвсем се сдухах.

# 743
У дома много харесваме лимоновия сладолед на Изида.

С кеф си похапваме и банановия сплит на К-Класик, но в нашия филиал вече не го зареждат.

# 744
Съпругът ми купи случайно ето този сладолед на Фамилия кълекшън - шоко и портокал. Много сполучлив и вкусен. Отново ще купуваме.
❤️

# 745
Шоколадовите кремове, които споделяте, ги има в MyMarket, ама не във всеки. Вчера след полунощ като ме хванаха шоколадовите дяволи, опатках половин буркан Сникърс. Много ми хареса, не ми беше прекалено сладък и вкусът му беше доста близък до десерта. 😅😂

# 746
  • някъде другаде

Трицветния сладолед си купих миналата седмица. Много ми хареса.

# 747
И ние у дома сме само на Изида.
Похвалвам новите им сладоледи.

# 748
  • оттам, откъдето започва България
От кой магазин е купен?

# 749
На страницата има поне 5 вида сладолед, за кой точно питаш?
Изида е от Фантастико.

Общи условия

Активация на акаунт