Какво ще купя отново - 10

• 90 769
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
Аз много обичам ванилия, помислих си "Ех, какви мъжки аромати"...😁 Сега не знам кой точно вид искам.😅
Някой от вариантите съдържа ли талк?

# 676
  • Свети Влас
На мен ми харесват спрейовете на Адидас. Вярно мъжки са, но са доста трайни. Утре ще ви снимам този, който ползвах.

# 677

Не е честно да е толкова вкусен... Все някой го купува покрай мен и никога не мога да му устоя ...

# 678
Марката "Рошен" е собственост на бившия украински президент. Скоро слушах предаване, в което се обясняваше колко много ВРЕДИ има в храната от Украйна и всичко, което се произвежда там. Всички бомби и обстрели оставят тежки метали в земята и въздуха, замърсяванията с толкова много горива и химикали, навсякъде има радиоактивни частици ... Никога не бих консумирала какъвто и да е продукт със страна производител "Украйна" по време на война. Има много други алтернативи, но всеки преценява за себе си.

# 679
  • София
Заводите на Порошенко не са ли в Полша?

# 680
Марката "Рошен" е собственост на бившия украински президент. Скоро слушах предаване, в което се обясняваше колко много ВРЕДИ има в храната от Украйна и всичко, което се произвежда там. Всички бомби и обстрели оставят тежки метали в земята и въздуха, замърсяванията с толкова много горива и химикали, навсякъде има радиоактивни частици ... Никога не бих консумирала какъвто и да е продукт със страна производител "Украйна" по време на война. Има много други алтернативи, но всеки преценява за себе си.
Освен всичко това, голяма част от плодородната земя е собственост на Блек Рок и Баер, и там им е опитното поле за всякакви ГМО извращения и забранени торове. Но за това услужливо никой не споменава.

# 681
Проверявала съм - заводите са в Киев. Наскоро търсих ленено, сусамово семе и такива неща - ядки, семена. В много известна верига за ядки попитах продавачката, каза, че били от Украйна, ама това не било само при тях, навсякъде по магазините било внос от там. Ами излязох. Да това за Баер и аз съм го чела, допълнителни отрови и химикали в промишлени количества, освен тези от войната. Но за това не се говори по новините. Изобщо всичко в Украйна е такава отрова сега - и за ядене, и за дишане. Не мога да повярвам, че има хора, които консумират продукти, идващи от това място.

# 682
Когато живеех в Украйна, техните продукти (не само на Рошен, а и всичко останалото от храната) бяха много качествени и с добри състави. Сега все още купувам някои неща от Березка, но повечето от тях вече се произвеждат извън Украйна. Рошен, примерно, имат фабрики и в Литва, и в Унгария. Така че ако нещо ви харесва и е украинско, първо проверете страната производител.

# 683
Аз пък спрях да купувам Рошен точно заради собственика. То и без това продуктите на марката не са нищо особено. Конкретния шоколад с бисквитката не съм го пробвала, може и да е хубав.

# 684
Фабриката за мляко за шоколадите на Рошен е в Украйна, така че, откъдето и да е шоколада, млякото е украинско.

За мое съжаление основното зареждане на колбаси е от Украйна, така че и там съм спряла покупките.

Иначе бих препоръчала едно нещо, което няма аналог на нашия пазар, печен пушен бекон, страшно вкусен е!

# 685
И аз много харесвам олд спайс,но не бяха ли писали по едно време ,че било с лоша съставка ?
И аз имам такъв спомен. Не знам за лошата съставка, но имаше много случаи на пострадали. Получаваше се нещо като изгорено под мишниците. И аз съм с резерви от тогава, но пък сина ми много харесва гела за под мишници и си взима само него.

# 686
За съжаление консумираме много украински продукти, за които не знаем, че са оттам или са съставна част от други продукти. Много рядко купувам нещо на Рошен, просто не ми харесват продуктите им, но не се смятам за защитена от украински храни.

# 687
Ми да, като се замислим, почти цялата земеделска култура идва от Украйна. Оттам ги изкупуват за съвсем смешни пари. Така че откъде точно идва хлябът, който ядем, също не е много ясно.

# 688
Поне като пише на етикета, откъде е, да не го купуваме доброволно.

# 689
И аз не ги харесвам нито Рошен, нито Пергале. Шоколадът им не ми е вкусен, даже обратното. Това важи и за насипните им бонбони, и за желираните. Единствено бисквитите До кави ми допадат. От шоколадите предпочитам да си взема Своге, Млечен или лидълски, ако пък искам по-висок клас - ION или Lindt. Не се и съмнявам, че са пълни с боклуци, а и още понасят щетите от Чернобил, едва ли за 40 години им се е изчистила почвата, водите и т.н.

Този пудинг ми харесва доста, не му е суха консистенцията, но само какаото. Ванилията не става.

Общи условия

Активация на акаунт