Какво ще купя отново - 10

• 90 750
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
И аз не ги харесвам нито Рошен, нито Пергале. Шоколадът им не ми е вкусен, даже обратното. Това важи и за насипните им бонбони, и за желираните. Единствено бисквитите До кави ми допадат. От шоколадите предпочитам да си взема Своге, Млечен или лидълски, ако пък искам по-висок клас - ION или Lindt. Не се и съмнявам, че са пълни с боклуци, а и още понасят щетите от Чернобил, едва ли за 40 години им се е изчистила почвата, водите и т.н.

Този пудинг ми харесва доста, не му е суха консистенцията, но само какаото. Ванилията не става.

И аз бях взела от тези пудинги шоколадов и ванилия, както и мусове пак такива. Шоколадовите бяха супер, ама ванилията и муса, и пудинга имаха гаден вкус. Мислех, че съм уцелила някои развалени, лоша партида, неправилно съхранявани, ама явно са си просто гадни.

# 691
Мисля , че от тук научих за този сладолед. Уникален!

# 692
  • София
Къде се продава този сладолед?

# 693
Къде се продава този сладолед?
Аз го взех от квартален магазин за здравословна храна / във В. Търново

# 694
  • Свети Влас
Ето го спрея на Адидас

# 695
  • Г. О.

Може ли да споделите името на магазина?

# 696
Protein

# 697
Странично малко от темата, но понеже стана въпрос за произход на суровините, то заводите може да са в една държава, но суровина да идва от друга.
Скрит текст:
Купих консервирана царевица от Лидл на Фрешона и много ми хареса. Една едра, жълта, вкусна. Зачетох се откъде идва, тъй като другите видове, които съм опитвала, за едната пишеше страна на произход Молдова, пакетира се в БГ фирма тук, а вносител еди кой си. За другата друга държава, вече забравих, но бяха едни кафеникави царевички. Изненадата за лидълската, а и не само за царевицата, че си пише само, че се произвежда ЗА Лидл, нищо повече. Не е както изискване за бг стоките-  страна на произход, производител, дистрибутор и т.н.
Отправих запитване към Лидл. Получих за отговор, че е фирмена тайна.
Изненадахте ме с този Олд Спайс. Ще търся и аз да си взема. Мъжът ми не е ползвал никога, та ще го зарибя, ако ми хареса. Сетих се, че видях при брат ми серия от червения.

# 698
Царевицата и нейните продукти отдавна са ГМО навсякъде и повсеместно. Grinning Така че няма абсолютно никакво значение къде е расла и кой я е пакетирал. И дори да я избягваме като самостоятелна храна, с нея се хранят животни и птици. Заврени сме в омагьосан кръг от който няма излизане. Grinning

# 699
Не съм чувала българската да е ГМО. Брашната са с нашенска, доколкото чета. Вече друг е въпросът дали ни пробутват и друга.

# 700
Не съм чувала българската да е ГМО. Брашната са с нашенска, доколкото чета. Вече друг е въпросът дали ни пробутват и друга.
Нашата също не е изключение, житните култури също. В противен случай сегашните добиви са невъзможни, но за съжаление охолството в което живеем си има цена.

# 701

Всичките им сладоледи ми харесват. Правят ги в Монтана и ги има по магазините в този регион. От скоро в София ги намираме в един нов стоп в кв.Слатина.

# 702
  • Пловдив
За царевица, житни култури и аз съм чела, че за днешното потребление няма как да не е ГМО.
Аз като цяло рядко чета етикети, защото не виждам смисъл...дори и зеленчуците, които си отглеждаме, пак получават някакви боклуци от подпочвените води и т.н., кокошките ни пак консумират зърно, където не знаем какво е, плюсът е, че не им даваме хормони...но пък домашна кокошка дали вкъщи консумираме и веднъж в годината.

# 703
  • Телиш/Плевен

# 704
  • София
Мъжът ми е потресен от тези солети, и каза, че само аз бих ги яла.Joy Обаче много им се кефя. Хем кисели, хем люти.

Общи условия

Активация на акаунт