Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 98 784
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 275
Като цяло е вярно,че тези обвинения съсипаха Лайвли и популяризираха Балдони ,сега е любимото момче на всички -тя е кучката ,а мъжа и деспотичен ,маниакален злобар...Не ми се вярва дълги години да си възстановят репутацията ,но щеше да е хубаво и справедливо да ги разпердушинят в съда.

# 1 276
Все още се надявам Фрийман да извади някой скрит коз от ръкава си.

# 1 277
Всъщност, не се бях замислял от гл.точка на това сега какво могат да направят- а при наличието на уеб сайт то не е малко. Всички събрани доказателства,  който съдът би или не би допуснал могат да излязат на повърхността и ще останат в пространството завинаги.

Ще видим какво ще стане.

# 1 278
Всяко чудо за 3 дни
Блейк пак ще си носи роклите, Райън пак ще си снима тъпите филми. Когато има влияние и пари, дори съдът е подвластен. Може би затова и датата за делото е чак 2026.... Като Баленсиага - кой ги канселира??? Продължиха си все едно всичко е наред и хората забравиха. А хвалебствия за Салма има дори и тук

# 1 279
Абе платиха си и те някаква цена и дано да плащат още. Раян се състари с 10 години, Блейк и тя поувяхнала. Не са вече супер сладката забавна двойка на Холивуд, и най-важното дракона Тейлър ги заряза. Няма вече супер бол, няма разни вечеринки с топ елита. Аз мисля, че и брака им няма да издържи.

P.S Кевин Костнър също го съди някаква актриса (body double или stunt double) за заснемането на сцена с изнасилване, която не е била по сценарии и е нямало интимен координатор и е останала с огромна травма след това

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 09:38 от raddish_dim

# 1 280
Да върнат парите, изкарани от тези сцени  и да съдят.

# 1 281
To реално още нищо не е започнало. Фрийдман ще внесе допълнени и по-конкретни обвинения до 23 юни по препоръка на съдията.
Съдията тепърва има и да се произнася по нейните обвинения и разбира се половината могат също да бъдат отказани да се разглеждат от съдията. Разликата е, че по нейните обвинения доказателства няма.
Наистина е тъжно, че много хора мълчат и не подкрепят Балдони, но все пак той е Х-а в уравнението. Много по-красноречиво е, че истински влиятелните мега звезди, които са дори част от семейството на БЛ мълчат, дистанцират се и дори се обръщат срещу нея (ТФ).
За нея и РР нищо няма да е същото. Ще се усети след година, въпреки че още отсега се вижда.
Салма Хайек също си вкара автогол и от любимка се е превърнала в мишена за хейт. Инстаграмът ѝ е наводнен с коментари.
Светът подкрепя ДБ и това никак не е малко.

А относно обвиненията за SH… такива не са доказани. Браян Фрийдман също е бил обвиняван в такова. Подписано е споразумение и никак не е попречило на кариерата му.
ДБ ще успее да изчисти името си. В това съм сигурна. Просто трябва още време.
Аз все се надявам да има процес. Но и другите два варианта са добри опции: тя да оттегли делото си или пък съдията да се произнесе както и за неговия случай и половината обвинения да отпаднат.
И вече чакаме цялото останало съдържание на уебсайта.

# 1 282
Да, те за това отложиха премиерата на animal friends с Раян за май 2026, за да не хванат хейт вълната. Аз си мисля, че на него ще му се размине като цяло. Няма да е същото, но ще е по-добре от Блейк. Неговите силни години така или иначе минаха, сега му остава фитболния отбор и маркетинговата компания + още доста бизнес начинания, които дори да пропаднат, пак няма да е толкова зле, колкото ни се иска 🥲

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 10:05 от raddish_dim

# 1 283
Футболният му отбор гълта мнооого пари, а не връща нищо. Партньорът му търпи зверски загуби заради скандала с РР. И то свързани с репутация, не само финансови. Не вярвам, че ще се изправят на крака. Напротив, вероятно са си влезли с бутонките до гърлото. Прогнозирам скоро да продаде своя дял.

Не съм убедена, че ще успее да издрапа и с проектите си на продуцент. За актьор пък… съвсем не го виждам вече. Ще ходят само по събития да ги снимат усмихнати и щастливи, но тази фасада също струва скъпо.
Отсега нататък повече ще харчат, отколкото ще печелят. Няма да обеднеят, да, но пък за такива болни мозъци като техните да не се обожавани, подкрепяни и давани за пример… е огромна и страшна гилотина.

# 1 284
Блейк се опитва да изпраща някакви кодирани съобщения на Тейлър Суифт. Адвокатите й са изпратили призовка на Скутър Браун (понеже името му се споменавало в някакъв смс на Джъстин Б. - не разбрах в каква връзка), но по-важното е, че Тейлър много го мразела този продуцент пак не знам защо точно 😄 не ми се търси. Та сега Блейк иска да я настрои срещу Джъстин ли? Пак я въвлича в скандала, момичето една песен не може да напише от нея 😅

# 1 285
БЛ си е чистокръвна порода "отмъдтителна ....... гад"

# 1 286
  • Berlin
Голям скандал беше със Скутър и Тейлър Суифт. Той е работил и с Джъстин Б. и Ариана Гранде. Заради него тя мисля презаписа почти всичките си песни. Май скоро завърши всичко.

# 1 287
Гледах част от интервюто с Браян Фрийдман по tmz. Каза, че разпитът на Блейк е планиран за Юни “ако тя се яви или не”. Сега, не знам дали може да си позволи да не отиде. Питах AI - има някакви санкции и наказания, ако не се явиш, но не знам в техния случай какви точно могат да бъдат. Много ще е напечено до края на месеца явно. Тя затова не изглеждаше добре на снимките. Фрийдман каза за Балдони, че чека деня в който ще се яви в съда и ще каже истината.

А да, и салма Хайек отнася много хейт след вчера на последния й пост в инстаграм заради това, че свързаха мъжът й с брата на съдята, което май се оказа фалшива “новина”. Дали тийм Балдони не я пуснаха?
😅

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 20:17 от raddish_dim

# 1 288
Браян Фрийдман при Мегин Кели. За Балдони не са важни толкова парите от обезщетението, които би получил при евентуално споразумение, а изчистване категорично на репутацията му.
Лайвли и мъж този път вместо на настъпят и смажат поредния по-слаб от тях, са стъпили много, много накриво.
https://www.youtube.com/shorts/pmNhQSnJRLs

# 1 289
  • Sofia
Много се радвам на оптимизма ви, но аз не съм чак толкова позитивно настроена.
Досега нищо не се развива в полза на Балдони. А уж в началото гледахме колко е смел Браян Фрийдман и как са се свили адвокатите на Лайвли. Оказа се, че са акули и са изпекли всичко за нея по план - фалшивото дело, покритието, за да не може да бъде съдена и т.н.
След това взимаме съдията и виждаме, че и той много се е разработил да защитава Лайвли. Отряза почти изцяло делото на Балдони срещу нея, днес е издал някакво решение, в което му дава 1 ден да отговори на някакви искания на адвокатите на Блейк. От месеци при него виси молбата на Джед Уолас, но там не бърза. Да не забравяме и как бързо изтри от докета клетвената декларация на Фрийдман за Тейлър. Като цяло, на ръба на закона са му все решенията, но все от страната на Блейк е този ръб. Не ви ли се стори интересно как 19 асоциации му пратиха писма в подкрепа на Блейк точно преди да си обяви решението? Той твърди, че не ги е взел предвид, но те как хубаво са знаели кога точно да я подкрепят и даже толкова хубаво са го написали в нейна ползва, сякаш знаейки, че след няколко дни той ще вземе решение в нейна полза и тя как хубаво ще обяви на страницата си как 19 организации и тя са спечелили от името на всички жени.
И накрая - всички чакат Браян Фрийдман да размаже Блейк на разпита, но от месеци я тренират нейните адвокати и аз не съм убедена, че ще е толкова лесно. С нея ще има адвокат, сигурна съм че ще има спорове и възражения за всеки пиперлив въпрос. В нета днес се носят и някакви нейни снимки, на които изглежда с наедряла талия. Като нищо е спретнала една бременност и тези гадни адвокати ще нападат горката бременна жена.

Аз вече съм убедена, че нищо няма да е лесно за горкия Балдони и дано изобщо се добере до процес.

Общи условия

Активация на акаунт