Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 98 751
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 440
Хм, много почва да ме гризе любопитствот! Какво ли се е случило на този разпит, нямам търпение да разбера!

Ако толкова се е оакала на разрита, може и да задрапат до споразумение, което ще е жалко ако се случи. Дано ДжБ не се съгласи.
Нещо скандално ще да се е случило на този разпит. Блейк и адвокатите й са бесни и наводняват съда с молби и искове. Добре, че всичко е публично и налично онлайн. Много е интересно в какви динамични и технологични времена живеем. Блейк и Раян не могат да приемат, че ерата на таблоидите умира и драпат като за последно. Вече и неговата маркетингова компания няма шанс да оцеле според мен.
А иначе упорито върви слух, че Блейк е признала, че е имала чувства към Балдони на самия разпит и колкото и да не ми се вярва да е истина, вече ходи да доказваш… 😂

# 1 441
  • Sofia
Ще е много странно да признае подобно нещо, дори на цената да лъже.
Единственото обяснение би било, че нещо е излязло от смс-те с Тейлър и не е могла да отрече. Да не забравяме колко яростно се бориха да не излиза нищо там и срещу призовката за Тейлър.

# 1 442
Блейк Лайвли сега е завела дело срещу компанията, която направи сайта с доказателствата на Балдони. Тая превъртя играта! 😂😂😂
Вече почва леко да ми писва…

Ето го сайта, ако някой не го е разглеждал
https://www.thelawsuitinfo.com/

# 1 443
Това прилича на болест по съдилища.

# 1 444
Отчаяна е

# 1 445
Както Джони викаше за Амбър: “she’s begging for global humiliation” 😂 и Блейк ще го получи. Да не се премести в Испания и тя скоро?

# 1 446
  • София
Дано се скрие някъде и никога да не ни се показва публично.

# 1 447
Тази Блейк наистина вече е смешна. Амбър поне даваше вид, че си вярва и до последно показваше, че си вярва. 😁

# 1 448
  • Sofia
Цялата идея сигурно е да заглушат всяко инфо оттук-нататък. Май няма да излиза приятна информация за Блейк.

Вчера за първи път по-известна медия си позволи да пусне нещо срещу нея. Журналисти от Page six разказват във видео за неприятните си случки с нея.

# 1 449
8 адвоката и двамата им звездни клиенти ми се струва, че са в паника.

# 1 450
Е какво да заглушат, то сайта стои от месеци… просто нямат никакви доказателства. Искат обвиняемите да им продуцират доказателства за нейните обвинения. Доста тъпо. Даже искала Джейми Хийт да предостави клипчето с раждането на жена му, което той й е показал на снимките на филма и тя твърдеше, че й е показал по**но. Пък клипчето е в инстаграм. В паника са, вече нямат и социални изяви, нагласени папарашки снимки, почти никаква активност в инстаграм

Намерих го. Може и по-сурови кадри да й е показал, но все пак си е раждане

https://www.instagram.com/reel/DJlOIDiRQwy/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

# 1 451
Много ми стана смешно как се обсъжда какъв аутфит избрала за посещението си в офиса на адвокатите ѝ при провеждането на разпита. Такава тъпотия само тя може да измисли и да държи да се разпространява.

Нищо не споделят обаче колко кг тежи вече и РР дали е увеличил обиколката на бицепсите.

# 1 452
  • Sofia
Имах предвид да заглуши бъдещи публикации там. Например официално инфо от нейния разпит.

# 1 453
Имах предвид да заглуши бъдещи публикации там. Например официално инфо от нейния разпит.
Да, със сигурност не искат разпита й да види бял свят, а адвокатите на Балдони точно за това мисля, че са го включили в докета (където са всички съдебни документи). Сигурно след определено време се unseal-ва, но едва ли съдята ще го допусне това, нали работи за Блейк 🥲

# 1 454
  • Sofia
Адвокатът на Балдони е подал отговор на искането на Блейк да бъде наказан, понеже е завел към делото закрит транскрипт от разпита.
Наред с юридическите аргументи казва, че документът е засекретен и Блейк може да поиска той да не бъде отварян, за което има законова процедура. Също отбелязва, че в искането на Блейк са излъгали, че Браян Фрийдман е нарекъл Блейк с онзи епитет. То се вижда в интервюто.
Звучи ми като капан за Блейк - засекретяваш ли си разпита? Имаш какво да криеш?

Общи условия

Активация на акаунт