Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 98 320
  • 1 670
  •   2
Отговори
# 1 320
  • Sofia
Снощи изтече срокът, в който Балдони трябваше да подаде коригиран иск, след като съдията отхвърли голяма част от делото срещу Блейк. Коригиран иск НЕ е подаден. В нета циркулират няколко теории:
1. Балдони няма да продължи делото си срещу Блейк, след като по-важните му обвинения към нея бяха прекратени от съдията. Това дело приключва.
2.Балдони ще обжалва решението на съдията. Писах и преди, това ще е адски трудно обжалване и ще отнеме още 2 години. Той има право да обжалва, срокът за това приключва след седмица.
3. Балдони и Блейк са постигнали извънсъдебно споразумение

Ще видим коя теория ще излезе вярна. Да напомня, че вчера Блейк трябваше да се яви за разпит от Браян Фрийдман, но няма никаква информация дали се е случило.

# 1 321
Няма никакви изявления и от двете страни относно вчера. Не знаем дали Блейк се е явила на разпита. Фрийдман не е подал измения по останалите точки, а срокът изтече. Може да са решили да обжалват, може да са решили да се споразумеят? Ще трябва да чакаме, за да разберем

# 1 322
Мисля, че е постигнато споразумение, но само и единствено понеже БЛ е в паника от среща с Фрийдман. Няма да научим подробности, защото очаквам да са подписали зверски договори за конфиденциалност.
Да, очаквам да извъртят нещата и да изкарат ДБ като страхлива мишка.
Светът знае, че той беше лъвът в цялата ситуация. Просто попадна на пешерняци.

# 1 323
Дано не са се споразумели. Аз очаквам да докарат делото до край и да му се изчисти името. С такова впечатление останах и от адвоката. В едно от интервютата с Фрийдман даже ми се чу да казва, че ще се Джъстин ще се бори да докаже истината “forever”

# 1 324
Е то какво друго да каже. Така му се иска, ама дали....  времето ще покаже.

# 1 325
Преди на 1 или 2 страница в Гугъл новини ми излизаше статията от NYT, като напиша Blake lively, а сега не. И няма  много скорошни новини, а редовно гледам и определено има някаква промяна в алгоритъма.

# 1 326
  • До морето
Какво става, има ли нещо ново, момичета?

# 1 327
Ами аз четох, че Блейк не се е явила на планирания за 23.06 разпит и е насрочен за юли, но не е ясно по какви причини. След това на пр-а й като че ли му “умря коня”нещо. Междувременно Раян Рейнолдс си е купил корица на times 100 companies, където има предимно негативни коментари. Естествено в неговия акаунт има само по 20-30 положителни коментара.
Сега видях, че фен е хванал Джъстин Балдони в Дисни Уърлд

https://www.instagram.com/reel/DLe_9ROOgDe/?utm_source=ig_web_copy_link

Кориците на Раян (втората е топ 😂) “How Ryan Reynolds rewrote the script with maximum effort” пак се е****т май 🤔
Скрит текст:

По делото не знам какво се случва. Някой хора се надяват Фрийдман да обжалва отмяната на съдята по обвиненията в уронване на престижа, други го хулят, че не се справял и много грешки бил направил, говореше се, че може и споразумение да оформят. Чакаме да разберем. Май Безос малко открадна вниманието последните дни

# 1 328
Раян е жалък.

# 1 329
И двамата са страшно Жалки в напъните си да покажат колко са над нещата, а сигурно са се поср*ли в поне 20 чифта гащи от страх какво ще стане с тях.

# 1 330
Кандис, Перес Хилтън и Анди от popcorned planet са получили призовки или ще получат - това е “изтекло” от tmz. Кандис казва, че не е получавала все още нищо, но ще ни държи в течение. Тя нали много искаше да е част от делото и сега й се сбъдва желанието 😂 нямам време да гледам за подробности, може и някакъв ПР трик да е

# 1 331
  • Sofia
Според мен е по-скоро нарочно. Адвокатите на Блейк успяха да анулират неговото дело, сега опитват да неутрализират коментаторите-инфлуенсъри. Дори нищо да не се докаже, сега всеки в youtube много ще внимава какво говори за Блейк, че да не се окаже с призовка. Може нищо лошо да не е направил, но всяка призовка си е притеснение, разходи за адвокати и т.н
Макар че, точно с Кандас не трябваше да правят този трик, тя е много силно подплатена финансово и много умна. Не я харесвам за много от тезите, но не вярвам да се остави адвокатите на Блейк да я разиграват, същевременно ще стане още по-критична към нея, а има стотици хиляди последователи.

# 1 332
Това може да е само слух, но искрено се надявам да не е.
Кандис, Перес, Анди в съдебна зала… О, искам да го гледам това!

# 1 333
Малее Кандис в съдебната зала ....ще ги попилее ...не вярвам да я допуснат ,не са толкова тъпи.Пускат някакви кьорфишеци да плашат ютубърите

# 1 334
Кандис наистина е получила призовка. Не мисля, че ще стигне чак до съда. Те искат смс-и, мейли, които да докажат връзка с Балдони и великата му непроследима “smear campaign”. Нали се заформяше скандал около компанията на Блейк и Раян Vanzam и измисленото дело, с което са се докопали до телефона на Джен Ейбъл. Та сега явно искат да оттеглят вниманието от това. Даже Блейк е пуснала нова реклама на Betty Booze колкото да я хейтят

Общи условия

Активация на акаунт