Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 105 351
  • 1 788
  •   6
Отговори
# 1 770
При Балдони наистина е слабост .Лайвли го е надушила и захапала .Ако беше казал тука влака го карам аз  вместо да и се мазни щеше да е различно.
Можем всички да си вземем поука какво се случва ако си прекалено добър и отзивчив.

# 1 771
Е, той изобщо не е бил в позиция да се прави на голямата работа. След като Сони са му я натресли. Ако имаха пари сами да си направят независим филм, нямаше да се стигне до тук, но той явно се е бутал в големия бизнес.

# 1 772
Балдони още от самото начало е в слабата роля. Независим, без връзки, събрал е финансиране, събрал е екип, нищо не му е било лесно и е гледал да угажда на "звездите" си да не би да го саботират и провалят проекта, над който е работил години наред.

В крайна сметка по-добре да излъчи нещо компромисно, отколкото Блейк и другите булита да му съсипят проекта

# 1 773
Ами те нямат ли договори да изпълняват или са там про боно и могат да разиграват всички...Аз такъв цирк не съм чувала да правят и най-големите звезди ...

# 1 774
  • София
Потресаващи са тези кореспонденции, даже не бих казала толкова възмутителни, колкото...абе английската дума cringe, не знам как да го нарека по друг начин.
Аз от известно време съм крайно отвратена от повечето холивудски звезди - кой платен, кой просто тъп. Обаче и начина на говорене, на комуникация, темите, които ги вълнуват, въпросите, които им задават и те какво отговарят.
Като малоумници, все едно гледаш абсурден индийски сериал. Пълни инфатили и мине се не мине и гръмне нещо в тик ток и инстаграм- Селена Гомез направи най-невероятния коментар за еди кой си. И намираш и го прочиташ, а то 1 изречение, което е нито интересно, нито странно..нито смешно...абе дзвериш се и се чудиш ти ли не схващаш, те ли са пълно делулу.
И тази комуникация между Тейлър и Блейк. Ами...нормалните хора не говорят така. Приятелите не говорят така. С тия думи, с тези превземки. Може би аз съм проста и не разбирам този висш език и комуникация.
Аз ако напиша такова съобщение на някоя приятелка(която да ми се води супер близка), ще цъфне на вратата ми да види дали не съм получила инсулт.
Иначе, не че се хваля, ама се чувствам някак по-добре, защото винаги не съм я понасяла Тейлър и очевидно имам добра преценка за хората...ще ме извинявайте за самохвалбата Satisfied

# 1 775
Нещата, които пише/праща РР са психопатски. Заболя ме главата от 20-минутно видео само.

Слагам и линк: https://m.youtube.com/watch?v=pRsPgojLamo
Не мога да повярвам, че хората, които са работили с него и са повече от него, са търпяли/толерирали това. Безумно е просто.

# 1 776
  • Sofia
То това е Холивуд и това са им звездите. Полу-грамотни, но напористи, нахални, откачени.
И техния ПР движи цялата система, всичко е поръчково, нагласено.

Балдони и той не е цвете, понеже явно е със силно излъчване и същевременно вярващ в някакви свои неща. Но, отказвам да приема, че могат да осъдят човек, заради това. Безумно е!

Иначе изслушването свърши. Чакам адвокатите да се изкажат, имаше доста посетители. Досега отзивите са, че е било супер дълго и трудно за адвокатите, Лайман е натискал и двете страни, прекъсвал, питал, настоявал. Изглежда добре се е подготвил. При това развитие не очаквам отменено дело, част от нещата ще стигнат до жури, да видим кои.

# 1 777
Видях Браян Фрийдман преди изслушването - добре изглеждаше, един такъв нарешен на една страна. Поздрави една от ютубърките, мисля, че е адвокатка. Каза, че я е гледал и добре се справя, вика взаимно се следим Wink

Иначе адвокатите на Блейк са оспорвали факта, че Блейк е имала пълен контрол на продукцията, въпреки че Балдони е казал, че й е дал 98% от това, което е искала 😂

# 1 778
Майко мила, какъв стил на писане има Райън Рейнолдс. Звучи като психопат. Чудя се дали не е на някакви стимуланти. Няма едно нормално изречение - всичко е драма, хиперболизиране и главни букви.

Хахаха, Аня, не съм преписвала, честно. Наистина тонът му е на много неуравновесен човек.
Нещата, които пише/праща РР са психопатски.  https://m.youtube.com/watch?v=pRsPgojLamo

# 1 779
Според мен Раян е наркоман. Още преди скандала на интервюта е супер пренавит, надъхан. Сякаш е шмръкнал една линия преди да излезе да говори.

# 1 780
Сега след като изслушах много видеа със съобщенията на Блейк и нейната клика мога да нарека всеки един от тях - What a b*tch!.
Също съм потресена как нарича Джъстин нарцисист, при все че тя е очаизвадно такава. Помня от делото на Джони Деп как имаше една психоложка, която определи Амбър за такава и по едно време спомена за начина, по който пише. Един такъв с прекалено много метафори, препратки, прекалено описателен и т.н...та се сетих за нашата козичка.

# 1 781
От всичко изписано обаче най-оглушително е липсата на всякакъв намек за сексуално насилие от страна на Балдони.

# 1 782
Видяхте ли новата адвокатка на Блейк? Сигрид някоя си. Беше тотал щета. Как й трепереше гласа, какви глупости говореше. Имало “планина от доказателства”, “Блейк се вълнувала за процеса”. Сама не си вярваше. Пък въпросите, които й зададоха сеедно бяха предварително подготвени. Ужас и перхидрол е тая адвокатка 😂

https://www.instagram.com/ashleybrianaeve/reel/DT1Xa_dDOcY/

# 1 783
  • Варна
Аз първоначално реших, че интервюто с адвокатката е AI 🤣🤣
На карикатура ми прилича, особено с това треперене на гласа.
Тук Елсрич дава кратко инфо за заседанието в съда вчера.
Явно съдията е много добре подготвен. Досега си мислех, че най-вероятно е на страната на БЛ, но на база на въпросите, които е задал, започвам да си мисля, че отсъжда повече на страната на БЛ, за да си върже гащите и после да не се опитват да обжалват, защото видиш ли съдията е виновен, че не е допуснал доказателства:
https://www.instagram.com/reel/DT1eqY0AORT/?igsh=MTB5cThzd2tpcnc2Nw==

И за мен най-големия хикс все още е, че не виждам доказателства за СТ.
Въобще не трябва това нещо да е допуснато до дело,трябваше да го отхвърлят много отдавна…
За Балдони е по-добре, че не са го отхвърлили, защото поне сега може да се защити човека, но все пак…

# 1 784
Всички коментират, че Лаймън е дал на БЛ достатъчно дълго въже, за да се обеси (вместо да се спаси). Както и това, което вече сме обсъждали в темата – неговият брат е режисьор, работи в Холивуд и съдията е запознат какво включват отговорностите на един режисьор.
Това е подпитвал и вчера – къде свършва актьорската игра и започва режисьорската работа (още повче ДБ е и с главна роля във филма). Също е вметнал, че по това, което се опитват да обяснят в съдебна зала излиза, че всяка разгорещена сцена във филм трябва да се обсъжда с дело. Риторичен вълрос. Дано са схванали…

Гледайки адвокатката на БЛ, се сещам за кореспонденцията ѝ,  ми изникват думи като: зелен, глуповат, клоун…

Съвсем в началото Кандис беше казала, че РР стои зад всичко. Умишлено и злонамерено. Вярвам, че дори той е писал и излиянията до ТС. Не е случайно, че в едно от съобщенията ТС пише на БЛ, че не звучи като приятелката ѝ. Тези неща се усещат, все пак са били близки. Писали са и преди. Навярно РР е контролирал всичко.

Общи условия

Активация на акаунт