Перилни препарати и омекотители - 77

• 51 267
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Аз съм много доволна от новия Savex Premium, изпира перфектно, има много свеж и дълготраен аромат, не мисля да го заменям с друг препарат.. по нищо не отстъпва на Ariel, за мен даже е по-добър.
https://savexlaundry.com/bg/#savex-liquid

# 256
Баща ми ползва Ариел гел.

# 257
Аз съм много доволна от новия Savex Premium, изпира перфектно, има много свеж и дълготраен аромат, не мисля да го заменям с друг препарат..
Точно него ползвам. Удобна мерителна чашка. Сега съм със Savex Color. Много хубаво ухаят дрехите. Цялата тераса ухае на.цветя. Не е необходимо омекотител. Слагам омекотител Bingo sensitive soft с едно бебе,.но изобщо не се усеща миризмата му. За омекване на дрехите го слагам.
Ариел преди време ползвахме, и не бяхме доволни с мама. Не изпираше добре. Беше прахообразен. Но не знам. Мога отново да опитам Ариел гел.
А за Persil какво мислите?

# 258
Перете с течен Савекс, вземайте идеи от филмите как да перете и не ни занимавайте с изградената си визия за пране, след като не желаете да черпите от знанията на темата.

А ако все пак решите да разчупите телевизионните стереотипи — то, прочетете темите назад и си отговорете защо Савекс не става и защо по телевизията и рекламите ви манипулират да използвате течни препарати.

# 259
Наистина навсякъде по света предпочитат гел за пране. По филми, видея навсякъде показват течни перилни препарати. На мен ми е по-удобно да пера с гел за пране. Лесно мога да го дозирам.
Тогава щом Savex гел е боклук, според някои оттук,  макар че от години се използва, изпира добре и мирише добре. Има хубава мерителна чашка и добре отмервам количеството гел. С една дума съм доволна. Не е евтин. Тогава ми препоръчайте добър гел за пране?
Честит празник на всички.
Това няма как да го знаеш, а какво ти показва скритата реклама е друго нещо. За качествени препарати-----> темата.
Хората не искат през 2-3 страници да пишат едно и също.
За Савекс не знам какъв е. Не го използвам. Веднъж помирисах един и имаше много силна миризма, дори прекалено силна, което на мен не ми харесва. Как пере- не знам.

# 260
Аз съм много доволна от новия Savex Premium, изпира перфектно, има много свеж и дълготраен аромат, не мисля да го заменям с друг препарат..
Точно него ползвам. Удобна мерителна чашка. Сега съм със Savex Color. Много хубаво ухаят дрехите. Цялата тераса ухае на.цветя. Не е необходимо омекотител. Слагам омекотител Bingo sensitive soft с едно бебе,.но изобщо не се усеща миризмата му. За омекване на дрехите го слагам.
Ариел преди време ползвахме, и не бяхме доволни с мама. Не изпираше добре. Беше прахообразен. Но не знам. Мога отново да опитам Ариел гел.
И аз използвам Савекс и съм много по-доволна от него отколкото от Ариел.
Савекс изпира много по-добре.

# 261
Не може да се говори така за препаратите. Нещата силно зависят каква е водата и перлнята.

# 262
Ще ползвам каквото искам. Не обръщам внивание на рекламите. Щом съм доволна, ще ползвам определено нещо. За едни хора това им е добре, за други - не.
Не си налагайте мненията си. Тук сме да си помагаме. А не да сочим с пръст към някого и да го критикуваме. В този форум точно това се прави. И се присмиват на даден човек и завоалирано го обиждат и иронизират.
Щом съм.в този форум, черпя идеи и съвети. Не. Аз не знам всичко. Особено в домакинството. Уча се за всичко. Човек цял живот се учи.
Тогава petiaivanov препоръчайте перилен препарт за многа твърда вода и пералня Beko? Не знаех, че перилнеят препарат зависи и от твърдостта на водата. Затова слагах Calgon. Но разбрах тук,.че Calgon само вреди на пералнята. Затова преуснановявям употребата му. Его нещо от вас научих.
Приятен и усмихнат ден на всички. Hug

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 14:03 от Анонимен_7

# 263
Мен ми липсва старото добро Омо,въпреки силната му миризма.
И трудно намирам мега перлите на персил.

# 264
Няма препарат за много твърда вода. Има дозировка за много твърда вода и тя е указана на етикета на препарата.

# 265
Предния път едни бели чорапи на детето,изпрани с Ариел за бяло на 60 градуса,си излезнаха мръсни без да са мръднали.
Вие с какво перете пусто бяло?

# 266
С Ариел перях и за бяло и за цветно, прахообразни, до буквално преди два дена. Последните опаковки, които взех, ми се струва че се пенят много, въпреки че много се старая да не превиша дозата за пране. Имам спомен, че и някой друг в темата се беше оплакал от същото. Като изключим това, ми изпираха идеално замърсени бели чорапи. Ти на колко дълга програма переш, FBID1400338511?

# 267
  • Mediterraneo
Ариел и само Ариел за бяло. Аз се кълна в него. Никога не са ми излизали неизпрани неща, ухае невероятно( аз обичам силната миризма на изпрано пране), не му слагам омекотител( който ползвам точно заради миризмата). Бялото ми винаги просто блести.

# 268
Бялото го пера или със Савекс или с ето този ,който беше препоръчан тук във форума. Много съм доволна.

# 269
И аз използвам Савекс и съм много по-доволна от него отколкото от Ариел.
Савекс изпира много по-добре.
Кой Ариел сте ползвали български,турски или немски?Първите 2 и на мен не ми допадат.

Общи условия

Активация на акаунт