Отговори
# 390
Факт е, че Афра е с малък бюст и затова често ходи без сутиен, в случая щом постоянно трябва да си придърпваш, държиш и замяташ роклята на някъде, значе не е подходяща. Хакан да му мисли, преди по-добре се обличаше Афра (лично мнение)

# 391
Какви ли небивалици мернах по нейн адрес - била с малки гърди, нямала опит на такива събития за разлика от другите турски актьори, не стояла много на събитието защото се чувствала некомфортно от тоалета си, местните не снимали лицето й, а гърдите й и тинтири минтири.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Това сигурно някой луд хейтър го е писал.  Съчинения по картинка пак Joy

Те местните щото не са виждали гърди и крака хахаха. Точно пък там Head Band

# 392
Здравейте!
Скрит текст:
Абидин ще се предаде и влиза в затвора, Суна няма да може да има деца, две животозастрашаващи операции- Сейран/Ферит, загуба на бебе.

Четох интересно предположение, чакам гледната точка на Онур 🙂

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 14:56 от Ponky

# 393
  • Яко в Матрицата...
Мислите ли, че точно хора от Турция не са обмисли какво е подходящо за това събитие? Хакан може да изглежда леко хахо, но си знае работата.

# 394
Точно Суна не искам да е с две животозастрашаващи операции,не..айде нашия,виновен,облян в сълзи,да дреме до леглото и.Дали ще има или няма деца,тя...ми е все тая.Ако някой ще се бори за живота си,предпочитам да е Сейран...нека Ферит да пострада,да се моли и да мисли,какво натвори(и не говоря със Суна),как се отнасяше с жената която обича.Достатъчно го гледахме,като рева за Пело...

# 395
Точно Суна не искам да е с две животозастрашаващи операции,не..айде нашия,виновен,облян в сълзи,да дреме до леглото и.Дали ще има или няма деца,тя...ми е все тая.Ако някой ще се бори за живота си,предпочитам да е Сейран...нека Ферит да пострада,да се моли и да мисли,какво натвори(и не говоря със Суна),как се отнасяше с жената която обича.Достатъчно го гледахме,като рева за Пело...

Операциите са за Сейран и Ферит.

# 396
  • София
Спойлерджията от Х за боНби говори. Хубави новини имал, някакви такива качва днес. А и от няколко дни за сватба пише.
Иначе и аз искам Сейран да лежи най-много и Ферит да съжали за всичко, дето й наприказва последните 4 серии.

# 397

Операциите са за Сейран и Ферит.

Е,така е написано,все едно всичко се отнася за Суна..

# 398
Върнах се към първите серии в сезона, гледах отново 80 еп. Наистина до качването на Сейран в линейката, Ферит е с пръстен. В линейката е сам и без пръстен. При влизане в болницата пак е с пръстен. В линейката няма никой освен Сейран и Ферит, никой не се грижи за Сейран. В линейката при Синан му правят манипулации. Серайн бързо идва на себе си, а Синан е по-зле? Това е странно.

# 399
Стори от Бейза Grinning

Да, ние донесохме прозрачните дрехи в Рияд Grinning

Досега никой не бил чувал за такива там хахахаха

# 400
Рамо от сета!

https://x.com/yalicapkinieng/status/1880972243574132772?s=46&t=C … 4NUPbRSwTwEUXPj0w
Който може да разчита емоджита
Скрит текст:

# 401
Ох тази рокля на Афра, търсения ефект се получи - най-много коментари за Афра визия. 🌼🌼🌼 дали пък Гучи не разбират от мода, та предложиха тая рокля на момичето, да се излага с нея?
Добре че дойдоха тези награди снощи и Афра ни порадва, че съм се отчаяла от събитията във сериала.
Бел, биг драма и рев ....

# 402
🧿🤍♾🧄🪬

# 403
Не ми харесва, че след емотиконът за бременност следват такива със сълзи. 🤧 Дано не загубят Бамбито. 🙏

# 404
Искам това сега да е събуждане за всички. Дали от кома, дали от болест, дали проблеми, от всичко. Всеки един герой сега да си понесе последствията. Да се сблъска с реалността. Да си помисли всеки какво е сторил, колко грешно е било. Да си носят кръста.
Сейран да осъзнае, че не можеш да имаш доверие дори и на семейството си, твоята собствена кръв. Крайно време е да почне да гледа основно за своето собствено добро.
Ферит да осъзнае, че е сгрешил спрямо Сейран и държанието му. Да приеме болестта си и да се лекува. Да се промени и да спре да вярва на всеки. Да осъзнае, че не може да угоди на всички и всичко. И той да почне да гледа собственото си щастие.
Суна да осъзнае, че заради болните й амбиции и мечти, сама унищожи живота си. Както и остана сляпа за любовта. Да спре да обвинява другите,а да осъзнае, че сама си е виновна за всичко. Тя също да приеме болестта си и да се лекува.
За Абидин,да осъзнае колко много изгуби сърцето си и душата си,заради едно безсмислено отмъщение ( според мен). Да осъзнае до какво разрушаване доведе този негов гняв. Не знам как ще изкупи греха си,че заради него пострада не само собствената му жена,но и най-близките му хора.
За Сейфер искам това да е едно ново начало - да приемат и признаят грешките си, да излеят всичко един към друг. Да не остане нищо не изговорено и не споделено. Като от тук насетне вече да вървят напред заедно, пречистени. Да започнат начисто без тайни, споделяйки си, разделяйки си тежестта на отговорностите. Да спечели любовта накрая, да ги излекува Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт