Отговори
# 375
Не беше ли тя дето сама се подигра с онова синьо потниче, че няма бюст? Не я хейтя затова. Аз пък имам прекалено голям. Просто като няма, да не се напъват да показват толкова стилистите й. С миналата рокля слагали подплънки и седеше по-добре.

# 376
Според мен си изглежда съвсем добре откъм "багаж".😃

# 377
За мен е важно жената, която носи дадена дреха, да се чувства добре в нея и да е уверена. Афи ясно показа, че много харесва роклята. Усмивката и вчера ми бе достатъчна. Не е нужно да сме съгласни или на нас да ни хареса.
И малко спомени от престоя и в Париж в края на 2024г.

# 378
# 379
Никъде не съм казвала, че е важно на мен да ми харесва. Като всеки тук коментирам от моята гледна точка. Просто моето мнение противоречи на мнозинството, но не значи, че не е правилно също. Както и вашите. Въпрос на вкус и виждане.

# 380
  • София
Афра се шегува с панталоните под поста - писала е тъжни панталони за тъжни момичета 💔

На мен маргаритките например много ми харесаха. Точно си е въпрос на вкус. Признавам си, че в първия момент се изненадах от деколтето, но колкото повече снимки и клипове гледах, толкова повече ми хареса. Да не говорим, че всички останали бяха супер еднакви, тъмни тонове на роклите, подобен грим и прически.

# 381
Афито директно от самолета на сета

Тъкмо се бях притеснила защо така набързо си е тръгнала от събитието, милата. То било заради сета… 🤣

Това не е ли същото палто като от финала на 91?

# 382
Важното е на Афра да си й харесва роклята.
На споделеното стори, ръката й е пред бюста, видях и други такива снимки, явно при движение я слага. Вероятно не й е комфортно.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 13:34 от stasha_s

# 383
На мен роклята на Туба не ми хареса повече и от тази на Афра. Надолу кадифе, а около бюста нещо, което прилича на латекс. 🤪 Най ми хареса роклята на Фахрие.

# 384
  • Яко в Матрицата...
Афра беше различна, това е достатъчно понякога на такива събития. И на мен роклята на Фахрие ми хареса.

Панталончето със сърцата е 😍😁

# 385
Важното е на Афра да си й харесва роклята.
На споделеното стори, ръката й е пред бюста, видях и други такива снимки, явно при движение я слага. Вероятно не й е комфортно.

Здравейте!

Хубаво е, че на Афра й харесва роклята, но и има едно но......, което според мен не е съобразено и това е прекалената разголеност, а съчетано с региона, където са наградите  е доста дръзко, а според мен неправилно. Но пък кой ли ме пита мен?  GrinningАфра беше притеснена, това показваше нейната ръка, която поставяше на лявата част.
От харесване до реалност има доста голяма разлика. Точно това не са предвидили тези, които обличат Афра и й дават съвети за това. Но може и тя да е настояла за тази рокля, без да разбере, че е неудобна и ще я притеснява.
Познавам стрелеческия нрав към модата, защото и аз съм зодия "Стрелец" и знам моето поведение към различното и супер ефектното, но някой път е било за иронични усмивки.
Иначе, тоалетът й отива страхотно, но не там.

# 386
На мен пък Фаха не ми хареса, изглеждаше евтино, не знам защо. Ханде също не ми хареса, приличаше на квачка с тези фусти отзад. Туба ми хареса, много стилна, също и Йозге Озпиринчи. Иначе от другите гости много ми хареса една ливанка с черна рокля с презрамки, за съжаление не помня името й. Афито ми хареса най-много Heart Eyes
Разбира се, това е моята гледна точка.

# 387
Афра беше като пролетен вятър на наградите вчера! Много свежа, ефирна, естествена...❤️🧿🤩 Различна и прекрасна 🥰🥰
В началото признавам си, че и аз се зачудих за това деколте, но по-скоро с оглед на това, колко е подходящо за конкретното събитие. Убедена съм обаче, че всичко е добре обмислено и е търсен ефект.
Относно болницата...Надявам се, че Сейран този път ще се задържи по-дълго там...Да помисли малко Ферит (относно поведението си, още преди "преживяното" със Суна), а и да изяснят ситуацията със Суна помежду си..

# 388
Каквото и да се каже определено тоалета на Афра е най-коментирания. Тя е смела в дизайнерските решения, винаги различна и оригинална, а тялото и е безупречно. Какви ли небивалици мернах по нейн адрес - била с малки гърди, нямала опит на такива събития за разлика от другите турски актьори, не стояла много на събитието защото се чувствала некомфортно от тоалета си, местните не снимали лицето й, а гърдите й и тинтири минтири... Афра сложи в джоба си всички "звезди" с различния си тоалет и естествената си красота, това е основното. А хейта нека си върви. Sunglasses

# 389
  • София
Какви ли небивалици мернах по нейн адрес - била с малки гърди, нямала опит на такива събития за разлика от другите турски актьори, не стояла много на събитието защото се чувствала некомфортно от тоалета си, местните не снимали лицето й, а гърдите й и тинтири минтири.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Това сигурно някой луд хейтър го е писал.  Съчинения по картинка пак Joy

Общи условия

Активация на акаунт