Отговори
# 660
  • София
Със сериалите ми е много сложно, откакто следя Рибарчето не мога да се концентрирам да гледам почти нищо друго. Започнах "Любов, логика, отмъщение" има го на Войо, гледам го за приспиване вечер. Забавен и лек е, актьорите също ми харесаха.

Да се върнем на темата, нови спойлери
Скрит текст:

Да не са отишли да снимат в стария апартамент на Мерт Joy

Иначе за снимките от гората сега четох в Х, че не били за нас.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 16:26 от MysteryG

# 661
Мистери, ама в отделни апартаменти ли? Суна ще има да виси пред този на Ферит Smirk

# 662
Още спойлери 🥳🥳🥳🥳🥳
Хубавини
Скрит текст:

# 663
  • София
Мистери, ама в отделни апартаменти ли? Суна ще има да виси пред този на Ферит Smirk

Суна да си ходи при Абидин, да се лекуват двамата.

Диче, айде дано е вярно Champagne

# 664
Имам все още надежда,че ще превъртят играта,както се казва.Не да дадат 1,2 хубави епизода със Сейфер и после пак на осевата с някоя боНба.

# 665
Хайде,дано да са верни спойлерите и се върнат,част от феновете,че да си го гледаме до юни.Но малко след дъжд,качулка е тяхната работа,оплескаха тотално всичко,загубиха много хора,сега се сетили...

# 666
В скрит текст ще пусна линк към темата с турските сериали

Скрит текст:

Ще стискам каквото ми падне,само нашите да се съберат и да се върна и аз към любимите ми Мечо и Барби

И препоръчвам "Невинност"
Въпреки играта на Тютюнджу

# 667
Малко спойлери 📌
Скрит текст:
Ооо, Диче, тези спойлери много ми харесват! Казвам ви аз, че главата на Ферит неслучайно е там. Wink

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 17:01 от Fi79

# 668
В такъв случай ти препоръчвам “Дъщерята на Елиза”, този сериал то обожавам и го гледам от дете всяка година и не ми омръзва. Особено Джулио Берути какви невероятни очи има и какъв красив мъж е.. някога мечтаех да имам мъж като него 🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍 И аз харесвам всичко свързано с кралски рокли, дворци, романтика, забава и хумор, или пък фентъзи с дракони (гледам Домът на дракона). 😀

Сега по темата:
Страхотни новини момичета, дори аз се развълнувах покрай Вас. Ще взема вярно да гледам епизодите. ☺

Благодаря ви,момичета Heart
Отклонихме се от темата,но...Нинка,гледах епизод от Бахар..ми не е моя филм.Да,40 +съм,но,аз по принцип харесвам исторически филми и сериали,книги също,обичам приказни сюжети,искам романтика,пък ако ще и драма да има покрай нея.Затова държа героите да са красиви.По принцип съм гледала много малко турски сериали.Гледала съм Великолепния век и то,защото е исторически.Съвсем случайно попаднах на Рибарчето в Плейтуб и то май 2 серия беше,видях хамама и викам,а,исторически е и го пуснах.Така се запалих.И най-важното беше,освен сюжета в началото,но и харесах Афра и Мерт.Май ще търся някой стар,италиански,позабравен сериал.Ако сте гледали Елиза,уникален е.Ето такива неща харесвам.Все пак,благодаря ви Heart

# 669
Още спойлери 🥳🥳🥳🥳🥳
Хубавини
Скрит текст:

🥳🥳🥳🥳🥳

# 670
Много се надявам на happyend. Това е третият турски сериал който гледам.  Първият “Любов под наем” беше много разтоварващ и лежерен, вторият беше с някакъв злодей Джанзис и убиха главната героиня накрая. И Бараж съм заглеждала (където в последната серия събраха ГГ), та надявам се тук да има Сейфер и смислени и хубави моменти от тук нататък.

# 671
Аз загледах Лейля и Далечен град, но 2 години никой не подхващах заради нашето рибарче.Сега като знам , че е към края и пишат простотии , дадох шанс.
Лейля е с хубав замисъл , но вече не го следя толкова.
Далечен град ми е много интересен.Кефят ме и че си пусках фраговр, снимки зад кадър , клипчета.Споделят много и актьорите, нашия сериал , ако го поддържаха така и не пишеха глупости , нямаше да има стигане.
Отделно , радвам се , че не са наблъскали едни и същи актьори , дето ги гледаме навсякъде.Каста е страхотен!

# 672
Ако е така, както е описано в спойлерите, ще си позволя да гледам последните епизоди, за да се насладя на още сейфер моменти! 🙏🏻

Според мен,гледай първо сезон 2,чак лош не е,има драма,но и мнооого Сейфер,а след това и сезон 3.Всички мрънкаме,но гледаме.Е,епизод 89,ни покоси,но и ти си видяла в сезон 1,че Суна си иска Ферит,така,че нищо ново и за теб.Ще се оправят нещата Stuck Out Tongue Winking Eye
Сериозно,гледай...виждам,че си се запалила,не се лишавай от Сейфер.

Аз например,търся сериал,защото ми е скучно,ами от препоръчаните тук,един не харесах...ако актьора е хубав,актрисата не е,или обратното..Хандето е хубава,но пък е бездарна и няма...нищо не намирам.

Пробвайте Казвам се Фара, ако не сте го гледали.

# 673
Най -добре си гледайте старата класика,Огледален свят.. Grinning
Дават го по бтв стори всеки ден сутринта.

# 674
Днес съм на вълна Рамо! Много е красив! 🧿

🪬🤍♾🧄🧿

Общи условия

Активация на акаунт