Отговори
# 645
  • София
Щорите са пуснати, изнасят багаж. Да вземат и фраг да пуснат. Това и на туркините трябва да е интересно и да го вдигнат малко тоя рейтинг, че да сме сигурни, че ще снимат до края на май.

# 646
Къде снимат днес? Голяма скука! 🥹
Красивият Рамо! ❤🔥

🧿🤍♾🪬🧄

# 647
Снимат някъде навън. Уж имало снимки в района на Джихангир 🤷‍♀️🤔.

# 648
Много странно е всичко от 2,3 седмици,снимат в болница,навън сетове,снимки почти няма...2,3 поотделно и толкова.Някой писал,уж видял,ама снимки йок.Едва ли няма фенове да чакат навън..

# 649
Бре, никак няма да им е зле на Корханите в Джихангир, ако там ще се местят😃 на една ръка разстояние са от всякъде! Пък и наемите там са по-високи от в Ченгела!😆

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 15:36 от bellie_ellie

# 650
Малко спойлери 📌
Скрит текст:

# 651
Ако е така, както е описано в спойлерите, ще си позволя да гледам последните епизоди, за да се насладя на още сейфер моменти! 🙏🏻

# 652
Аз предлагам, такак и така им съсипаха имението, да се местят в болницата всички. И без друго там са най-добре, докато се притесняват за близките си и са събрани на камара, няма интриги, само многозначителни погледи. Изобщо, Корхан, а и повечето турски фамилии, са най-щастливи в болницата! Тъкмо ще са под наблюдение, и бременни, и възрастни, и такива с психични проблеми. Все пак, медиците на комшиите са на ниво.
Иначе, голяма трагедия в Болу, за което много съжалявам ....
Дано поне следващата серия си заслужава чакането и гледането!

# 653
Ако е така, както е описано в спойлерите, ще си позволя да гледам последните епизоди, за да се насладя на още сейфер моменти! 🙏🏻

Според мен,гледай първо сезон 2,чак лош не е,има драма,но и мнооого Сейфер,а след това и сезон 3.Всички мрънкаме,но гледаме.Е,епизод 89,ни покоси,но и ти си видяла в сезон 1,че Суна си иска Ферит,така,че нищо ново и за теб.Ще се оправят нещата Stuck Out Tongue Winking Eye
Сериозно,гледай...виждам,че си се запалила,не се лишавай от Сейфер.

Аз например,търся сериал,защото ми е скучно,ами от препоръчаните тук,един не харесах...ако актьора е хубав,актрисата не е,или обратното..Хандето е хубава,но пък е бездарна и няма...нищо не намирам.

# 654
В някакъв горист район снимат, освен много кратър болничен престой да гледаме в еп.92:

# 655
Пак гледам епизода. И отново се замислих над сцената между Халис и Сейран...Може би наистина Сейран е бременна. Ние вече само с лошото свикнахме и не вярваме, че нещо добро ще стане 🤕🥺, но....Знам, че и Емрулах беше писал, че за да имат бебе трябва да са и психически здрави.. Това обаче би бил идеалния вариант..За съжаление ние отдавна сме извън кръга на идеалните варианти. Евентуална бременност на Сейран ще разтърси здраво Ферит при всички случаи...
Много въпроси относно следващия епизод наистина.
Сабина пусна стори, че довечера щяло да има Лейля (според турците), тя нали го превежда и него за Иви. Ако си има сериали, значи ще ни пуснат и фраг.

# 656

Според мен,гледай първо сезон 2,чак лош не е,има драма,но и мнооого Сейфер,а след това и сезон 3.Всички мрънкаме,но гледаме.Е,епизод 89,ни покоси,но и ти си видяла в сезон 1,че Суна си иска Ферит,така,че нищо ново и за теб.Ще се оправят нещата Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз например,търся сериал,защото ми е скучно,ами от препоръчаните тук,един не харесах...ако актьора е хубав,актрисата не е,или обратното..Хандето е хубава,но пък е бездарна и няма...нищо не намирам.
Милена, гледай Бахар. Ако си във възрастова категория 40+, ще ти хареса. Няма химия между главните Simple Smile изобщо даже, но поуките и динамиката на събитията са добри, един интересен сериал, ненатоварващ. Бура Гюлсой за мен е много добър актьор, а и филма е забавен. Правен е по корейски. Извинявам се на всички че съм извън темата, но исках да ти споделя.
Забравих, има драма, но е премерена.

# 657
Милена, скоро попаднах на "Seref meselesi ". По-стар сериал е с Керем Бюрсин, Бурджу Бириджик, а от "Рибарче" участват актьорите в ролята на Есме и психиатърката от сезон 2. Общо 26 серии - стегнато се развива действието с много млади актьори, не е пристрастяващо, но е интересно според мен. Simple Smile

# 658
И аз много търся сериал да гледам, та миналата седмица започнах “Любовта не разбира от думи” , добре ми дойде сериалчето, че е леко и любовно, но не е толкова страстно , каквото ми се искаше да е. 😀 Аз Ханде си я харесвам доста на външен вид и като актриса, така че няма да коментирам за нея. Даже с нетърпение чакам новия й филм..
Все още съм в търсене на сериали, но не мога да си харесам сякаш, всички ми идват прекалено стари във времето или прекалено много драма…
Ако искаш пусни си сериала “Друг човек”, там участва едноръкия майстор от “Рибарче” под името Идрис.

# 659
Благодаря ви,момичета Heart
Отклонихме се от темата,но...Нинка,гледах епизод от Бахар..ми не е моя филм.Да,40 +съм,но,аз по принцип харесвам исторически филми и сериали,книги също,обичам приказни сюжети,искам романтика,пък ако ще и драма да има покрай нея.Затова държа героите да са красиви.По принцип съм гледала много малко турски сериали.Гледала съм Великолепния век и то,защото е исторически.Съвсем случайно попаднах на Рибарчето в Плейтуб и то май 2 серия беше,видях хамама и викам,а,исторически е и го пуснах.Така се запалих.И най-важното беше,освен сюжета в началото,но и харесах Афра и Мерт.Май ще търся някой стар,италиански,позабравен сериал.Ако сте гледали Елиза,уникален е.Ето такива неща харесвам.Все пак,благодаря ви Heart

Общи условия

Активация на акаунт