Всичко за ПГЕА

• 207
  • 1
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,
сина ми е приет в ПГЕА ( бившия Киров).
Специалност "Програмиране на изкуствен интелект" с разширено изучаване на АЕ. Има записани в класа им за сега цели 2 момичета Simple Smile
Има ли тук някой приет и записал се в тази паралелка?

Почти няма мнения и информация за паралелката и училището.
Много бих се радвала, ако някой сподели актуално мнение.

# 1
Тъй като винаги ми се иска всеки въпрос да намери някакъв отговор, ще цитирам част от мой пост в друга тема. Впечатленията не са мои преки, а от познати.
Цитат
… наше познато дете се записа в ПГЕА, защото много искаше да учи програмиране и компютри (а е и добър в това), но беше с нисък бал. От преглед на стари статистики може да се види, че назад в годините са приемали и с двуцифрени балове, което е малко притеснителен факт. Обаче детето попадна в добър клас и са много доволни, вече е 11-ти клас. Понякога там се формират класове със силни ядра от можещи деца, но има и диванета, които се замерват с чанти по коридорите и ги интересуват само дивотии.  Майката на детето, за което разказах, на родителски срещи слуша приятни думи от учителите за техния клас, но и признание, че за жалост не всички класове били така. До голяма степен е до късмет явно.
И понеже темата е озаглавена "Всичко за ПГЕА", ще разширя отговора си не само до актуалното състояние на училището и обучението там. Любопитен (поне за мен) факт, който случайно установих днес е, че училището е номинирано в конкурса "Символът на квартала" и е един от трите подбрани обекта в квартала си. В момента човек може да се порови и да прочете факти от историята на всички номинирани обекти, включително и ПГЕА.

Общи условия

Активация на акаунт