Отговори
# 705
  • София
Няма от кой друг, освен от Абидин да е бременна. Така или иначе с Ферит нищо не са правили.

# 706
Bell, Албена, тъжното е, че вече няма значение наистина. Това, което "пишещите" правят, е само и единствено публично унищожаване на образа на Ферит, на Сейран, на СейФер. Те искат да страдаме и го правят. Признавам им го. Мен ме боли много. А най-жалкото е, че не ни оставиха поне един герой. Унищожиха всички - Суна, Аби, Есме, Корханови, дори Казъм (не мога да забравя репликите, които му написаха втори сезон). Защо? Защо? Защо бе?!

# 707
Бебето със сигурност не е от Ферит, но пак е гадно как са сглобили фрага отново занимавайки ни с тая Суна. Аман вече бе. 🤮🤮🤮🤮

# 708
Тия сценаристи са отсъствали от часовете по биология .И страшен подход за гледане на епизода.Иде ти да повърнеш.Най-добрия епизод на 3 ти сезон,верно ли бе?

# 709
Хора, Суна скита цяла нощ сама. Никой не знае къде е била. Може да е бременна от всеки. Откога не са спали с Абидин. Само тя си знае какви ги е вършила Simple Smile
Казвам ви, че виновник е таксиметровия шофьор Wink
Сега обаче ще го завъртят Ферит съвсем да откачи и да си мисли, че е от него. Баш паралел с Пелин.
Тъпанари, аз няма да гледам

# 710
Е как след 3-4 дни ще отчете бременност. Като според мен дори не се е стигнало до секс.

# 711
Продължаваме да гледаме драмите на Суна и Абидин. Аман бееее....
Аби уби детето си!

# 712
А сценаристите нас 💔

# 713
Пуууу, пак обърквания. Нямам против, ама нашите невредими, леко зашеметени са били 😂
Не ми се вярва Суна да гебердиса, най-вероятно бебето.

# 714
Споко, за 2 дни откаакто беше с Ферит няма как да са разбрали, че е бременна. От Аби е. Тая Суна стана ГГ, Аман бе

# 715
И аз мисля,че съболезнованията са за загубата на бебето.Връткат ни пак и то яко.

# 716
Ферит съвсем откачи. Ужас.

# 717
Изобщо няма да се учудя вече,да изкарат,че е от Ферит.Тия са луди..

# 718
Загуба на памет, я как в устата й Ферит 😂

# 719
Аз вярвам ма спойлерджията! Тоя фраг е за да ни подлуди още повече!

Общи условия

Активация на акаунт