Отговори
# 420
Сикорски, това вече ще е драма. Ако нищо не се е случило, само Суна ще се излага. Но ако нещо е имало, край на СейФер. Сейран не вярвам да прости и на двамата. Дано такова нещо не се случва. Достатъчно ще му е на Аби, че е наранил любовта си, Суна. Мисля, че все пак нещо човешко е останало в него. А ако се окаже, че е лъган и Чичек не му е майка, то тогава той трябва да се самоубие за това, което е направил.

# 421
Най-вероятно Сейран сама ще стигне до истината, тя чу каквото трябваше.

# 422
Сейран сигурно ще се събуди с частична амнезия и няма да помни последните събития. 🤔 За повече драма. И ще гледаме притесненията на Ферит или Суна, ама тя знае ли Wink нещо такова ще е. Докато Сейран си спомни накрая.
А как ще оживеят след този разстрел с картечница, нямам такова въображение. Сигурно с чудо някакво

# 423
Нинка, сакън за амнезията на Сейран! Аз съм невероятно спокойна, понеже тя чу. Оттук нататък каквото и да става, ще го преживея. Бях писала преди, че най-лошия вариант за мен ще е, ако Сейран не разбере и тези двамата си шушукат по кьошетата на ялъто. Така и стана Head Band Много моля, този път да е чула и разбрала всичко, благодаря Grinning

# 424
Сълза и въздишка на облекчение за Ферит, след думите на Суна 🥺

# 425
Ева, дано е така, но моята мнителност е основателно засилена по отношение на този екип сценаристи. Ще ме разболеят, наистина  😃 така извъртат нещата, че не се знае кой кум, кой сват, кой на булката брат 🙃 Изобщо не им вярвам. Но, ще се радвам тази гадост да се разкрие.

# 426
  • София
Пишат, че в коридора на болницата, в който снимат, се чували викове "Сейран, Сейран"

https://x.com/mirmaybelbos/status/1881008398751420628

# 427
Добра вечер, момичета Simple Smile
Гледам - вече сте преминали на гадаене за следващия епизод, а аз си чакам буквичките на 91-ви.
Та ... разгледах снимки от снощната церемония в разл. теми тук, коментарите също попрочетох, обаче не срещнах нещо писано по това, което на мен ми направи впечатление. Домакините на церемонията наредили в залата  гостите си от Турция по двойки, те обаче не си говорят... По-опитните са в широки усмивки, Афра като самотно дете там. Единствените, които си говорят са семейство Озчивит и то Бурак ядосано жестикулира в смисъл "тръгваме си!".
Да попитам, аз внушавам ли си нещо, или и други са забелязали това явление на звездна самодостатъчност.

# 428
Пишат, че в коридора на болницата, в който снимат, се чували викове "Сейран, Сейран"

https://x.com/mirmaybelbos/status/1881008398751420628

Щом викат Сейран, значи тя е по-тежко ранена защото и Суна има огнестрелна рана

# 429
Още един!!

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 19:22 от BELL-

# 430
Афра е в списъка на най-добре облечените жени на церемонията ❤️🧿

# 431
Ферит също не бил добре, чували се мъжки и женски гласове. Значи и двамата със Сейран са в лошо състояние, а за Суна никой не пита

# 432
Ферит също не бил добре, чували се мъжки и женски гласове. Значи и двамата със Сейран са в лошо състояние, а за Суна никой не пита
Не ми се вярва Есме, Кязъм и леля Хатудж да не се интересуват за Суна. Може би тя е в стабилно състояние. Ponky сподели спойлер, че ще има две животозастрашаващи операции. Явно Ферит и Сейран ще бъдат оперирани и на ръба на оцеляването. Със сигурност ще е тежка серия.

# 433
Не ми се вярва Есме, Кязъм и леля Хатудж да не се интересуват за Суна. Може би тя е в стабилно състояние. Ponky сподели спойлер, че ще има две животозастрашаващи операции. Явно Ферит и Сейран ще бъдат оперирани и на ръба на оцеляването. Със сигурност ще е тежка серия.

Говорех че никой от феновете на сериала не пита за Суна 😅

# 434

Говорех че никой от феновете на сериала не пита за Суна 😅
JoyJoyJoy
Аз съм си в сериала. Wink

Общи условия

Активация на акаунт