Отговори
# 720
Дано Ферит да не вземе да започне да изпитва нещо към Суна след като е изгубила бебето и да иска да бъде с нея да я подкрепя

# 721
Аз вярвам ма спойлерджията! Тоя фраг е за да ни подлуди още повече!
Моля се да си права!

# 722

И аз му вярвам, ама ми се повръща от тая Суна вече.

# 723
Дано Ферит да не вземе да започне да изпитва нещо към Суна след като е изгубила бебето и да иска да бъде с нея да я подкрепя
Сус,Anabeell,сус!!!!

# 724
Глупост до глупост!!! Ама как ни врътнаха сценаристите GrinningJoyGrinning ние чакаме бременна Сейран, а то сестра й Joy аз нямам съмнение, че Ферит и Суна са се утешавали в на дивана. Относно времето от греховната нощ и тази сцена, няма да се учудя да я изкарат  бременна от Ферит, за сц времето не е нищо....те ни дадоха бременна Пелин сред една година, та тук ли да не изкарат, че са минали 2, 3 седмици...Angry не търсете логика, няма да намерите!!! А Ферит явно ще си кара със същото държание!

# 725
Единственото,което Ферит изпитва е безкрайно чувство на вина, гняв към себе си и желание да умре. Каква Суна ... стига!

# 726
Сега ми се навързват нещата защо Афра и Мерт толкова бързаха да се качат в колите при сета в болницата. За мен и на тях вече им е мъка какво ги карат да играят и сигурно им е неудобно за пред хората. Колко фенове имат. Дано не им скапе здравето този проект. Да успеят да се съхранят.

# 727
Сус,Anabeell,сус!!!!

Пепел ми на клавиатурата, но с тези сценаристи нищо не се знае. И после ще викат че Берил не я били направили главна, ами съжалявам но точна такава я направиха като с Буче

# 728
Момичета, моля ви....
Това бебе няма как да е от Ферит ..
Да кажат там, че е бременна от 4 седмици и да се приключи..
И аз вярвам на спойлерите за бременна Сейран!
Но защо пак трябва да гледам Аби и Суна...Стига вече деее...
Сега ще я избелват като рибата 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Да я съжалявам и нея...
Тъпаци!

# 729
Някой беше споменал за снимането на 180 градуса. Аз също бях намерила нещо, но го изгубих. Имало е само разговор, другото вече е фантазия на Суна и един заспал Ферит, но се е събудил, а Суна разсъблечена пред него, той я отхвърля.

# 730
Вадете чесъна и всичко против уроки, че с тези паралели, всичко е възможно

# 731
И успя!!! Направо ме взриви този фраг. Аз цял следобед чакам да чуя, че Сейран е бременна, а то... Хич не ме интересува вече чие е бебето.

# 732
А по-лошия вариант е тя да си остане бременна , а съболезнованията да са за Есме или нейното бебе

# 733
Интересно Суна какво каза на Сейран , че е извършила нещо много лошо.
И в това състояние ще им вгорчи живота.

# 734
А по-лошия вариант е тя да си остане бременна , а съболезнованията да са за Есме или нейното бебе
И това няма да ме изненада.

Общи условия

Активация на акаунт