Какво повече НЯМА да купя - 27

• 79 743
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
При мен точно растителното мляко разваля кафето ужасно много и съм се заканила да не си купувам повече. Съдържанието на даден вид е минимално (максимум съм виждала 7%), останалото е вода, захар (в повечето случаи) и огромно количество химия. Наскоро си направих бадемово мляко в домашни условия, разликата е осезаема и няма нищо общо с гадостта по магазините.

# 526
Точно заради състава се отказах от алтернативите на прясното мляко. Захар, сгъстители, вкусът никакъв, да не говорим, че и ядките са алерген. Няма как да е по-здравословно от прясното.
В случай на непоносимост, бих търсила безлактозно.

# 527
У нас пием Olympos. Бях споделяла вече, че на котлона прави стабилен каймак и определено се разваля.

# 528
Добрев харесвам аз. Жълтуша също не е лошо.

# 529
Кауфландското мляко в кутия зареждам аз. Случвало се е докато притоплям в микровълновата да заври и хваща каймак. Доста рехав, ама има.
Вкъщи почти не пием мляко, само в кафето слагаме, та не ми е много важно да е био-еко-органик и т.н.
Сега ми пратиха пет литра домашно мляко, разкошно е, гъсто, плътно, маслено. Прелях в малки шишенца и замразих, че да не ми се развали.

# 530
  • София

Маска за коса.
Скрит текст:
Характеристики:
допринася за стимулиране на растежа на косата
интензивно хидратира
регенерира косата по цялата й дължина
придава на косата ослепителен блясък
предпазва от вредните влияния на околната среда
При мен ефект нула.

# 531
  • някъде другаде
У нас пием Olympos. Бях споделяла вече, че на котлона прави стабилен каймак и определено се разваля.
Аз също ползвам Олимпус 1,7%. Харесва ми.

# 532
Точно тази серия (първата картинка) на парфюмни перли с аромат на орхидея и ванилия. Трайността е абсолютно нулева и като цяло не ми харесва миризмата. Има друга серия със уж същия аромат "орхидея и ванилия", но абсолютно е различна и уникална. На знам на какво се дължи тази разлика, сигурно е на производителя (държавата).

Тези няма да купувам:

Избирам тези:

# 533
Преди време и аз взимах посочените  перли и също нямаше никакъв аромат и трайност. А слагах количество повече от нужното. Отказах се да пробвам другите аромати.

# 534
Голямо разочарование с новия кроасан 7 days Cream Cookies. Дори детето, което много обича сладко, каза, че е адски сладък и пълнежът хрущи по зъбите като камъни. Хвърлихме го и той каза никога да не купувам такава гадост.

# 535
  • София-в сърцата на моите деца
Купих от донатите с ягодов пълнеж от ЛИДЛ. По-гадно парфюмирано нещо не бях яла!Няма да повторя!

# 536
  • Deutschland
Така и не харесах прехвалените френски макарони. Донесох си от Страсбург този път и пак греда. Преди от Лидл от френската седмица купувах веднъж. Не е моето.

# 537
И аз така не съм супер впечатлена.

# 538
  • София
Никога не са ме впечатлявали, макар да купувам от сладкарници, където ги правят. Не са лоши, по 1бр ям понякога, но не са нещо уау.

# 539
  • Fairbanks, Alaska
Купих от донатите с ягодов пълнеж от ЛИДЛ. По-гадно парфюмирано нещо не бях яла!Няма да повторя!
Аз вчера купувах от Лидл в Германия понички с ягодова заливка. Отстъпваха от вкуса, който бях запомнил от по-рано-имам предвид, че бяха спестили поне 25% от захарта, ако изобщо я има.

Общи условия

Активация на акаунт