Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 58 420
  • 353
  •   2
Отговори
# 135

Душ олио Balea поредна опаковка ,редовна покупка. Много съм доволна ,вече нямам раздразнена кожа.
Душ крем Warm Vanilla ,много приятен аромат ,купувам редовно от душ-геловете на Balea.
Сапун Avène XeraCalm A. D.
Реших да пробвам и сапуна на Avène. Хубав е ,хидратира. Но не бих купила за тази цена.

Паста за зъби Sensodyne Advanced Clean
Това е единствената паста за зъби ,която използвам.
Измива хубаво зъбите ,освежава дъха ,запазва ги бели.
Вода за уста Dentalux 8 in 1 ,това също е единствената вода за уста ,която използвам.
Не люти ,деликатна е и освежава.

Парфюм Antonio Banderas - Blue Seduction Много свеж парфюм за всички сезони.
Купих го на сляпо и не съжалявам. Но рядко повтарям един и същи парфюм ,така че имам други ,които да ползвам.
Део спрей Balea Pure Elegance
Много хубав аромат ,който се запазва дълго.
Редовна покупка са ми дезодорантите на Balea.

Серум за лице Avène Cicalfate+ подарък ми е от 10 мл. Останах доволна ,но съм и толкова доволна от серумът за чувствителна кожа на Alverde.
Аква гел Avène Hyaluron Active B3
,любимият ми крем за лице ,който използвам само като нощен. Подновен.
Околоочен крем Garnier Vit C
Четвърта или пета опаковка ми е. Отново бих го купила. Хидратира чудесно ,идеално се справя с подпухналостта. Но реших да пробвам и други.
Пачове за очи Plantifique ,много съм доволна ,освежават много околоочната зона.
Когато свършат ,ще си поръчам отново.

Стилизиращ лосион за къдрици Innersense Quiet Calm Curl Control, 59 мл
Или аз нещо не правя като хората ,или този фиксиращ крем ,защото си е чист крем прави косата мръсна ,сплъстена и ужасна на вид.
Опитах се за му давам шансове ,обаче като се видя след изсушаване ми иде да вляза в банята и да си измия косата отново.
Категорично не бих си поръчала повече продукти от сайта. Купих си и една малка опаковка от техният сайт за къдрици термозащита + UV защита за коса ,същото чудо. Косата ми става сплъстена ,все едно не съм я мила от 1 година ,но тъй като вече изхвърлих 23 лв. на боклука ,не ми се хвърляха още 30. Ще го изразходя ,но повече няма да купувам тези продукти.
Или аз взех най-смотаните продукти или нещо не мога да се оправям с тях.

# 136
  • на последния етаж
- приятен лосион за тяло с лек аромат. Нищо особено и едва ли ще купя отново.

# 137
  • София

Крема на Есте и серума подновени. Този комплект на Filorga дори не помня кога е купуван. Ще замине в кофата. Околоочния серум на Ланком ще купя, но като измажа трите от запасите. Крема на Guerlain е хубав, но цената му не.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 15:11 от chanel19

# 138

Балсамът за коса Balea Mystic Oil  много ми хареса. Моята коса не е третирана и има склонност да се омазнява бързо. С този балсам тя беше гладка, разресваше се лесно, не се наелектризираше и не се утежняваше. Всичко, което ми трябва.

За сметка на това шампоанът за обем на Yves Rocher беше ужасен. Косата се омазняваше много по-бързо от обикновено. По едно време спрях с балсама, за да го доизразходя и това малко оправи положението. Но трябва да призная, че макар и краткосрочно, придава обем и доста блясък.

Олио за устни Есенс - наистина страхотен продукт. Овлажнява, придава блясък, доста дълготрайно. Ползвах го в студеното време и не усетих сухи и напукани устни. Съвсем достоен конкурент на олиото на Кларанс.

Тампоните на Нивеа купих за пръв път и се влюбих - най-добрите, които съм ползвала досега. Супер меки, плътни, нежни, без да губят формата си по време на почистването.

Серум Evelyn Multi Peptides - друг мой любимец, от който съм ползвала вече доста опаковки. Подхранва, освежава, не лепне, попива бързо.

Лист маска за лице Garnier с екстракт от диня и хиалуронова киселина - хареса ми, освежава кожата и хидратира. Почитател съм на маските на Гарние и тази не прави изключение.

Крем за след епилация Balea - за разлика от лосионите на марката, с които нямам добър опит, този попиваше мигновено и правеше кожата изключително мека и хидратирана. Много икономичен, с приятен аромат на праскова.

Водата за уста Dentalux Nature изобщо не ми хареса. Няма аромат, няма вкус, все едно се жабуриш с вода със захар... Никакво действие.

# 139
  • на последния етаж
- доволна съм от този серум, добре хидратира кожата ми, не дразни. Бих купила отново.

# 140
Още една порция с изхабени продукти.

Пачове за очи Plantifique страхотни пачове за очи ,ползвам ги от миналата година ,не се свличат ,добре напоени ,хидратират ,успокояват. Любими.
Корейска маска за лице Mearosa
Доволна съм ,но е като останалите стандартни маски за лице.

Парфюм Antonio Banderas - Queen of seduction много приятен свеж аромат ,който е идеален за всички сезони.
Натурален стик против изпотяване Soap factory Слънчев изключително хвалени от много хора ,но аз съм много недоволна.
Много цапа дрехите ,не предпазва от неприятни миризми и ми раздразни подмишниците. Ужасен. Хвърлям недоизползван. Толкова се надявах ,че ще открия най-накрая нещо за мен. Всъщност открих ,но за сега няма да казвам ,ще тествам още преди да споделя.
Интимен гел Lactacyd Classic ,много съм доволна ,нежен аромат ,нежен към кожата.

Термозащита Inerssense 59 мл.
Ужасно много пари за това още по-ужасно недоразумение. Не мога да кажа дали предпазва ,но прави косата да изглежда много мръсна и сплъстена. Когато се пръска върху косата става отгоре и като пяна. Ужасен продукт. Хвърлям недоизползван.
Ежедневни превръзки Naturella ,поредна опаковка. Любими. Мекички ,попиващи ,не се усещат.

# 141
  • на последния етаж
- доволна съм, вече поднових.

# 142
  • на последния етаж
- много харесвам този рол-он. Бих купила отново.

# 143
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Поредните празни опаковки от продукти за лице:

Kiehl's Lifting & Pore-Тhightening Concentrate - По принцип 95% от козметиката ми за лице е корейска, но все още от време на време се изкушавам да пробвам нещо западно. Този серум го взех от любопитство, но не ми хареса - консистенцията му е доста гъста, като на флуид, и е ароматизиран. Не ми харесваше като апликация, а и  никакъв ефект не видях, разбира се. Само за порите не мога да кажа дали върши работа, защото кожата ми е много суха и нямам проблем с тях. Ползвах основно на шия и деколте, колкото да не го хвърлям пълен. Не бих купила отново за нищо на света.
А, да - и по принцип мразя подобни опаковки, защото продуктът засъхва в "човчицата" и при всяка употреба първо излиза едно изсъхнало топче. Също така остава много продукт на дъното на опаковката и ако човек иска да използва всичко докрай, трябва да развърта капачката и да се опитва да извади остатъците. Аз не си дадох подобен зор.

Lancaster 365 Skin Repair Youth Renewal Serum - Както можете да се досетите, не ми върна младостта, но беше приятен като консистенция и апликация, така че си го използвах прилежно докрай. Grinning  Като действие нищо особено - не озарява, не плъмпва, не стяга, просто хидратира и може би бих могла да кажа, че леко подхранва. Не бих купила отново, и с този се чувствах набутана през цялото време с тези 100 мл.

APLB Retinol Vitamin C Vitamin E Cream - този крем го поръчах като допълнение към една поръчка заради безплатната доставка, заедно със серума от същата серия. Серумът е ок, но кремът не е моето - много "тънка", почти гелова консистенция, която ми беше абсолютно недостатъчна, така че измазах на шия и деколте. Иначе добър състав и без аромат, което винаги предпочитам. Няма да повторя.

Blithe Pressed Serum Velvet Yam - Добре че е този продукт, за да не стане постът ми съвсем хейтърски. Grinning Много харесвам серумите на Blithe, въпреки че този не е точно серум, а си е направо крем. Като такъв го и ползвах. Харесваше ми усещането върху кожата и консистенцията - действително като кадифе, пухкав и хем не изглежда много богат, хем в същото време се усещаше подхранващ и достатъчен. С прекрасен състав и почти без аромат. Определено бих купила отново по-нататък като ми намалеят натрупаните наличности.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 19:06 от Reinа

# 144

Вода за уста Dontodent Total Power
Много приятна, с деликатен аромат, не е люта. Изплаква добре и освежава, а при леко раздразнение в устата помага за по-бързо възстановяване. Втора опаковка изхабихме и пак бих взела.

Паста за зъби Nordics Sensitive Spearmint
Ужасно нещо, не прави никаква пяна, имах чувството, че не ползвам паста.

Розова вода Алтея с бяла роза
Ползвам почти само флоралните води на Алтея и много ги харесвам. Тази е нежна и освежаваща.

Дълбокопочистващ шампоан Balea
Не ми хареса - не усещам косата си добре почистена с него, после бързо се омазнява. Възможно е да е заради кератина, защото в момента протеиновите шампоани са ми в тежест. Така или иначе нямах търпение да свърши.

Део стик Нивеа Fresh natural
Мирише много свежо, приятен при нанасяне, предпазва от неприятни миризми и доста икономичен. НО направих много силна алергична реакция със значителен обрив и сърбеж, и се наложи да го изхвърля рано-рано.

Лакочистител без ацетон Ebelin с масла
Много любим. Почиства лака лесно, щадящ към ноктите. Освен това много добре премахва остатъци от лепило на тиксо и етикети от всевъзможни повърхности, без да ги наранява Grinning

# 145
  • При децата ми

Почистваш гел на "Авен" - голямо разочарование. Не почиства добре, не се справя с махането на ежедневен грим.  Имах чувството, че абсолютно нищо не почиства. Не бих повторила покупката.

Дезодорант на "Нивея" - поредния. Харесва ми, имам няколко от тази серия. Когато са на добра цена купувам по две-три бройки.

Душ гела на "Дав" ми хареса. Почиства добре, прави хубава пяна и има приятен аромат. Като цяло харесвам продуктите на "Дав".

Шампоанът на "Елсев" е пореден. Ползвала съм цялата серия - шампоан, маска и балсам. Ще продължавам да купувам.

Маска и балсам на "Елсев" - Доволна съм и от двата продукта. Подходящи за суха коса, след използването им чувствам косата си мека и жизнена.

Тампони за грим на "Ebelin" - харесаха ми и бих повторила.

Пастите на "Lacalut" ги ползвам редовно. Доволна съм от всички, които съм ползвала.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 17:15 от Hrispa76

# 146
  • на последния етаж
- много харесвам тези продукти, специално този ползвам за първи път, но ми допадна дори повече от розовия. Ще купя отново. Yellow Heart

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 08:14 от Лита

# 147

Продукти,които изразходих преди няколко седмици.

1. Native the whole body deo - Това е марка натурални продукти на база масла и екстракти. Део без алуминий с аромат на кокос и ванилия. Освежава кожата,приятнаа миризма,предпазва от изпотяване до някакъв етап.
Имам го и под формата на стик,но предпочитам део варианта.

2. Maybelline Dream BB pure cream - ББ крем. Писала съм десетки пъти,че аз и дъщеря ми използваме тези кремчета от много години вече. На мен ми е много трудно да намеря такова,което да не ми причинява пъпки,да има лека покривност и по-скоро да изравнява тена,отколкото да прави друго. Този специално е със салицилова киселина, но ние предпочитаме стандартния вариант. Вкъщи винаги имаме по няколко тубички.

3. Biotrade Melabel Forte - избелващ крем за лице с тройно действие за кожа с хиперпигментации.Крем,който съм купувала при някое от пътуванията ми,не съм ползвала и изхвърлям. Има една такава жълтеникава консистенция, пък и застоял е и няма смисъл.

4. EOS/Chapstick lip balm - Балсами за устни,от които съм доволна.Омекотяват и хидратират. Чапстик боядисва устните в приятно розовеещо.

5. Sunday Skin carrot + niacinamide moisturizing cream Tози бранд,южнокорейски, го открих сравнително скоро,преди 1-2 години от подарък крем към поръчка в Нордстром. Няма нещо,което да съм ползвала и да не ми е харесало. От време на време включват в темата някои тяхни продукти и този крем вече е бил "гост" тук.
Много е 'лек' и бързопопиващ. Омекотява,хидратира, кожата ми се чувства подхранена и обгрижена. От всичките им продукти,мисля,че Probiotic Power Whipped Cream ми е най-любимият.

# 148
  • При децата ми

Trussardi My Name - Хареса ми много. Траен, с романтични нотки, без да е натрапчив. С една дума бих купила отново!

# 149
  • на последния етаж
- много хубав шампоан, който подрежда косата ми. Освен това има страхотен аромат. Бих купила отново.

Общи условия

Активация на акаунт