Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 58 259
  • 351
  •   1
Отговори
# 120
И аз ползвам само розовата на Гарние, не ми щипе на очите и сваля всичко без проблем.

# 121
И аз съм доволна от Гарние с розовата капачка.
С изненада установих, че сваля спирали по-добре от миц. вода на Uriage за чувствителна кожа.
Ооо, да. Ако говорим за Юриаж с червената капачка, тя се справя трудно с всичко, и спирала, и фдт. SVR за чувствителна кожа също ме разочарова.

# 122
  • Някъде по Дунава

Околоочен крем Апивита - добре се разнася и попива. Четох много добри отзиви за него, но не забелязах кой знае какъв ефект. Ако е на добра промоция, бих купила.
Пачове за очи Тримей - добре напоени, не се свличат от лицето. Ползвам постоянно такъв тип продук и бих пробвала и другите на марката.

# 123

Шампоан Garnier Hair food Aloe Vera - доста приличен шампоан, но от серията hair food има по-добри (този с портокала).

Маската от същата серия е абсолютен феномен за моята коса, прави я лъскава, лека и въздушна. За суха коса е страхотна.

Душ гел на Dove - чудесен, хидратира прилично, мирише много хубаво на чисто, но миризмата не се задържа след душа

Roll-on Rexona - страхотен, винаги подновявам. Най-много ми допадат рол-оните против бели петна върху черни дрехи, защото досега винаги съм имала проблем с това като ползвам рол-он. Този и още един (на Нивеа мисля че) имам постоянно вкъщи. Добре се справя и с миризмата.

Крем за ръце Дева с какао - никаква работа не върши, след като нанесеш след 10 минути ръцете отново са сухи и кожата дърпа, затова и свърши толкова бързо, защото го ползвах над 10 пъти на ден (ММ си мислеше, че съм пристрастена към крем за ръце хаха) Иначе миризмата на какао е твърде натрапчива за моя вкус.

# 124
Малко балсамчета за устни и няколко шийт маски имам днес.
Скрит текст:
Balea Cocos Pflege Peeling. Хубаво ексфолира устните, след това се усеща балсамът по устните. Оставяше бял филм и това не ми допадна. Иначе е хубав и ароматът на кокос се усеща.
Essence Lip Care Peeling Avocado Oil. Този ексфолиант ми допадна повече, защото нямаше оцветяване, с по-малки частици от предходният, с приятен свеж аромат. Него бих купила отново.
Eos Sweet Mint Lip Balm. Много харесах този балсам, от тези е, които изстудяват устните. Много ми харесваше ароматът му, задържаше се на устните, подхранваше. Имала съм го няколко пъти вече.
Tony Moly Green Apple Lip Balm. Също любимо балсамче, този ми е втора опаковка. Признавам, че първият го купих заради външният вид, но много ми хареса и балсамът и ароматът, затова го купих втори път. Бих си го взела пак по-нататък ако ми попадне някъде.
Шийт маските са ми в редовните консумативи. От тези трите най-много ми допадна тази на Chamos с печелно млечице. Много ми харесват по принцип техните маски. На Missha също ги харесвам и ги купувам постоянно.
Jigott взимам от време на време, защото са бюджетни, не се лоши, но другите са в пъти по-добри според мен.

# 125

Това общо взето са ми продуктите от сутришната рутина. След измиване на лицето пръскам с гроздовата вода на Кодали. Много освежаваща и хидратира също. За лятото също е страхотна. Кремът е подходящ за комбинирана кожа през цялата година без летните месеци. Хидратира, но е лек и не утежнява. Успокоява също така.

Кремчето е мини на популярния крем ба Меди пийл, от който съм изхабила и големи опаковки, този ми е за пътувания. Много го харесвам, но за зимните месеци. Бустерът на Виши също ми е от травъл несесера. Бях го купила лятото за морето, като просто хидратиращ и освежаващ продукт.

Серумът на Кокосолис за растеж съм го подновила вече, не знам дали е от него тъй като и други неща използвам, но има ефект, а и мирише много хубаво.
Шампоанът ми беше подарък към поръчка от Barecare. Ароматът е доста мъжки, изми добре, но не бих си го купила.
Chi silk infusion прави страшно меки краища на косата, мирише страхотно и тази опаковка е супер икономична. Около 2г я използвам мисля.
Happy endings Sam Mcknight от форума разбрах за марката и за този популярен продукт. Не мога да преценя колко ефект има, но предвид, че пак започнах да използвам преса и фризьорката не пропищя, че ми е зле косата може и да има. Пак ще го взема, защото ми хареса като усещане върху косата.

Направо ще сравня двата фдт - за мен този на Мейбълин е с по-матов финиш, много добро покритие, издръжлив е. Лореал е с по-сатенен завършек и по-слабо покритие. Много добри продукти са и двата. Включително съм ги и смесвала.
Хайлайтъра от серията Лешникотрошачката на Катрис от по-миналата коледа е страхотен. Най-любимия ми е, съжалявам, че не взех повече, но в другия цвят шампанско, този ми е маалко по-розов.
Хайлайтъра на Есенс от мен твърдо не. Изобщо не се размазва, остава на линии, пробвах по всякакви начини.

Ysl libre intense опаковката му е страхотна, но няма да го повторя. Харесвам го, но не достатъчно. Усеща се и нещо доста мъжко в него.

# 126

Vichy Mineral 89 - поредна опаковка за мен. Ползвам го от поне 5-6 години и съм изключително доволна. Хидратира добре, без да омазнява и попива много бързо.
За момента смятам да го сменя с анти ейдж грижа на същата марка.

Misha BB cream - със смесени чувства съм към него. Когато го нанеса сутрин кожата ми изглежда гладка и сияйна, обаче вечер след работа, забелязвам че се събира във фините линии и отделно все едно се е отделил от кожата ми и е като маска.

Alverde, лосион за тяло с хиалурон и алое вера - нищо особено. Не ми хареса че хем е лека формула, хем трудно се разнася. Не съм забелязала да хидратира кой знае колко или пък да прави нещо по-специално за кожата ми.

MAYANI Хидратиращ серум - Не ми хареса. Не видях ефект от него. Падна ми се от някаква торбичка на PinkPanda. Едва поизхабих от него и го хвърлям не изцяло празно, защото не дразни в шкафа 😃

Revox, околоочен крем - доста добре за бюджетен крем. Хареса ми че хидратира доволно и не ми омазняваше клепачите.

# 127
  • на последния етаж
- поредна опаковка от любимия ми интимен гел. Вече поднових.

# 128

Интимен гел Bilka с невен
За първи път го ползвам ,но с миризмата не се разбрахме. На мен ми идва по-силна от обичайното. Мирише на крема за ръце с мавруд. Иначе измива много нежно. Нежен е към кожата ,дори и чувствителна.
За сега съм си купила на различни марки за да пробвам кой ,ще ми хареса най-много.
Купих и на Bilka интимният с краставица ,тъй като съм имала крем за лице и тоник от същата серия и обожавах аромата.
Конец за зъби Dentalux от запаси. Последният ,който ми е останал.
Като знам как се тръшках ,че са го махнали и го няма ,сега се чудя кое ми е харесвало чак толкова. Сравнен с този на ДМ и с този на Софармаси не е най-хубавият. На ДМ и на Софармаси са в пъти по-добри и по-щадящи венците.
Дезодорант Balea Pure Elegance
Поредна опаковка. Харесват ми дезодорантите на Balea и редовно си ги купувам.

Слънцезащитен флуид Avène за лице spf 50+ ultra fluid мостра
Много ми допадна флуида ,които е изключително лек ,попива веднага ,не оставя мазни следи и кожата се чувства неотежнена и лека. Ще си го купя пълноразмерен продукт ,но по-нататък ,защото сега съм се заредила с много слънцезащита.
Слънцезащитен крем за лице Skin 1004 с хиалурон spf 50 Ултра лека текстура ,която се усеща по-скоро като серум ,отколкото като крем. Лек ,не утежнява ,толерантен с околоочна зона. Проблемът е ,че го носих през студените месеци и не знам колко защитава. А аз съм от тези ,които са имали вече инциденти със слънцезащити ,които не са предпазвали и после съм се чудила как да си оправям кожата.
Няма да повторя поради тази причина или ако реша да си взема ,ще бъде пробван върху ръцете ,не лицето.

Измивен гел Avène Cleanance 400 мл.
Фаворит заедно с измивен гел Avène Cleanance Hydra. Пробвам и пробвала съм много марки ,винаги се връщам към тези двата.

# 129

Кутия травъл размер парфюми от Сефора.Не знам какво се е случило с парфюмите, в мен са останали 2-3,другите вероятно съм ги изхвърлила,защото не са ми харесали.
Има сертификат,с който можеш да купиш пълноразмерен парфюм от 10-ната представени мини парфюмчета в кутията. Помня,че си взех Tocca Florence и така започна любовта ми към парфюмите на марката.

За втората снимка  - толкова лошо качество е (снимана преди седмици в дъждовен период),че дори не ми се коментира. Пудрата я купих на сляпо,не прави абсолютно нищо на кожата ми и я изхвърлям чисто нова.
Silagen са кремове против белези след операции. Другите продукти/марки са ясни.
Серума на ЕЛ купувам за пореден път и го харесвам.

# 130
  • на последния етаж
- хареса ми този измиващ гел, не изсушава, подходящ е за чувствителна кожа. Ползвахме го и двете с дъщеря ми като втора стъпка от почистването. Бих купила отново.

# 131
Започнах да се разписвам често в тази тема покрай тийнката вкъщи. Ще пиша само за новите за мен продукти, защото голяма част ги показвам нонстоп.

Почистваща пяна Биотрейд - всъщност използвала съм от нея 1-2 опаковки преди години и много ме беше харесала, но сега беше голямо разочарование. Изсушава лицето, няма освежаване на тена, не е така икономична. И дневният крем от серията вече е развален. Така че спирам с опитите с марката като цяло.
Мини пилинг Балея - не видях резултат, с него и без него, все тая.

Другите продукти купувам постоянно.

Шампоан Гарниер с мед - купувам такива шампоани за детето, стават за честа употреба и за не много третирана коса.
Елеа боя за коса - след дълги опити с Лореал Преферанс, пак се върнах на нея най-вече заради добрата покривност, трайност и цена.
Бебешки душ гел Алверде - нищо особено, прави и добра пяна за вана. Все пак предпочитам другата бебешка марка на ДМ.
Балсам Елсев за дълга коса - много обичам тази серия и отдавна не ги бях купувала, но балсама е супер. Разплита и подхранва чудесно.
Дезодорант Дав с ябълка - стар и позабравен мой любимец, подновен е.

# 132
Хелия и аз използвам боята за коса на Елеа. Боядисвам се с номер 8,1 и е една от малкото бои ,които ми покриват белите коси.
Пробвала съм какви ли не бои ,не успяват да ми хванат върху бялата коса. На фризьор ходих да ме боядисат ,пак не хвана. 😆
Елея обаче хем е бюджетна ,хем без проблем ми покрива белите коси.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 21:25 от mavina1380

# 133
  • на последния етаж
- много хубав шампоан. Косата ми не е силно увредена, но е боядисана и суха. С него става жива, къдриците са жилави. Ще купя отново.

# 134
Редкен ползвам от 15-на години вече.Всичко съм пробвала без сериите за къдрава коса.  
Extreme винаги е била най-продаваната им и търсена серия. Много добра.

Празни опаковки от мен:

1. Bioderma Sensibio gel moussant Не ми хареса,изхабих го като душ гел за тяло. Няма аромат,слаба пяна,не усещам кожата си чиста.Безсмислена покупка. И от мицералната вода от серията,която вмомента ползвам не съм впечатлена.

2. Trader Joe's Shea Butter & coconut oil hair mask
За тази маска съм писала преди. Марка на супермаркети,която се оказа много добра. За $4, прави косата мека,подхранена и лесна за разресване.Преди седмица пазарувах,но не я видях налична.
Trader Joe's им е много драго да пуснат успешни продукти,да направят печалби и после да решат,че ще вземат пък много да забогатеят,какво ще ги правят тези милиони,та спрат да ги произвеждат.

3. Supergloop! Unseen sunscreen c SPF 40 - Разкошна слънцезащита.Наистина не се вижда, все едно нищо няма намазано по лицето и шията,а реално предпазва. Има вид и консистенция на прозрачно кремче,тип матираща база. Не омазнява,съчетава се добре с дневен крем/серум. Със сигурност ще подновя покупката.

4. Най различни гримове - Мейбилин,МАС, Корес,Too faced - или не съм ги ползвала,или от много време ги имам и не смятам да ползвам.

5. Аmrita laboratory коректор за акне - От Фрамар съм ги купувала и помня,че бяха евтини.Локално третиране на пъпки под форма на гъст бял крем,който се нанадя с четка върху конкретните зони.Видими резултати. Не заличава пъпки като с магическа пръчка,но потушава зачервявания и спомага на пъпките да изчезнат по-бързо.

6. Cuccio Somatology Botanicals hand and body wash
Хидратиращ гел за ръце и тяло.Ползвахме го в банята като течен сапун за ръце. Пенлив,ухае приятно на билки и сандалово дърво. Беше в кутия на FabFitFun.

7. EOS Strawberry Sorbet plant based lip balm - Марката има десертки видове балсамчета за устни.В този вид много ги харесвам.Веган формули,напълно изчистени и само на база масла. Този специално е с аромат на ягоди.

Общи условия

Активация на акаунт