Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 58 236
  • 351
  •   1
Отговори
# 345
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Papa Recipe Noble Rot Lifting Ampoule - Страхотна ампула, много ми хареса! Консистенцията е водниста като на млечен тонер, но в същото време продуктът е силно хидратиращ и много подхранващ. Без да е мазен изобщо, придава сочен вид на кожата, но не сякаш е мазна, а сякаш е озарена отвътре. Задължително ще поръчам отново. Имам и крема от тази серия, но той не е нищо особено.

Fraijour Alchemic Ginsenoside Contour Eye Serum - Добър състав на хартия, на практика се оказа едно голямо нищо. Не че очаквам чудеса, но с този серум или без него - все тая. Леко смъдеше на очите, предполагам от женшена. Не бих повторила.

L'Occitane Shea butter hand cream - Мъча една кутия със седем-осем такива кремчета подарък. Първите няколко, които ползвах, бяха със сходна лека консистенция и мислех, че всички ще са еднакви, но този се оказа доста по-плътен и приятен. Не бих казала, че имат някакво особено действие върху ръцете ми, нито че ароматите са нещо нечувано. Не бих купила.

APLB Collagen EGF Peptide Facial Toner - Купих за допълване на поръчка. Не ми хареса -  не хидратираше, от този вид, който попива изключително бързо и все едно нищо не си си сложил, а кожата стои опъната, така че го ползвах като първи тонер, за да го обутам. Не бих купила отново.

Rovectin Panthenol Body Cream - Чудесен крем - богат и подхранващ, без да е мазен в същото време. Със страхотен състав и много приятен като апликация - като пухкаво суфле. Като беше със старата опаковка се водеше за лице и тяло, така че се е случвало да си мажа и лицето с него по изключение - също ми хареса. Определено бих купила отново.

# 346
  • на последния етаж
- не разбрах защо този крем е няколко десетки пъти по-скъп от други, които за мен вършат същата работа. Не бих купила отново.

# 347
- не разбрах защо този крем е няколко десетки пъти по-скъп от други, които за мен вършат същата работа. Не бих купила отново.
Зашото е Диор. Плаща се не само крема но и бранда.

# 348
  • на последния етаж
Въпросът ми беше риторичен, но благодаря все пак. Joy

# 349
Не съм писала отдавна, само съм снимала та дойде време 😁

Душ геловете на Дав много ги харесвам като цяло, този е с плодов аромат. Гелът за бръснене на Балеа също ми е любим.

Фдт с вит. Ц на Мейбълин в началото много ми хареса, после ми идваше сякаш по-матов и  по-плътно покритие от колкото търся. Издръжлив е.
Loreal infalliable го имам наличен постоянно. Сатенен завършек по-скоро, много добре ми пасва, а и с други фдт като се смеси също много добре се получава.
Коректора infalliable не ми хареса особено. Не ми покриваше така както исках. Не е достатъчно плътен.
Catrice easy wash mascara много ми допадна. Супер лесно сваляне, много хубав естествен ефект, добра цена, не слепва.
Max factor masterpiece mascara в кафяво не знам такава ли си е или попаднах на стара, но беше супер изсъхнала и ронеща и хвърлих.
Lash idole lancome ми е много любима - естествен ефект, не слепва и не се размазва.
Nuxe very rose lip balm, много харесвсм reve de miel, но този ми е по-различен и всъщност по неефективен.
Catrice маска за устни от една лимитирана серия, ами нищо не прави 😁

Oud save the queen страхотен аромат, но за мен много прилича на Oud tobacco Montale който имам и се въздържах

Скраб за тяло cocosolis любими ❤ много мека кожа, единствен минус-банята е за основно миене 😹
Суфле за тяло с аромат на шоколад - страшно цапа и буквално мирише на течен шоколад, няма да го повторя
Душ олиото на Нивеа - много ми хареса. Нежно, с лек приятен аромат.

# 350
  • на последния етаж
- много харесвам този балсам и купувам, щом го видя на промоция. Почиства отлично грима. Ще купя отново.

# 351

Balea Hair Volumen
Този спрей отново поднових, много добре за тънка и слаба коса, бързо придава обем. Колежките ме питаха какво ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт