Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 58 138
  • 351
  •   1
Отговори
# 315
Обичам да хвърлям, и рядко ще събера 2-3 празни опаковки.

Argan Magic Thermal protect cream - това нещо ми се мотае сигурно над година в банята. Въпреки, че харесвам марката и ползвам тяхна грижа за коса, този продукт ми е мазен и тежък. Време му е за кофата.

Chi moisture therapy shampoo - това е един от малкото шампоани които винаги довършвам. Много плътен, измива, не отежнява, приятен аромат и лек хидратиращ ефект. Ще подновя.

Victoria secret, secret charm hydrating body lotion - силно надценена марка, която е нищо особено. По добри лосиони има в ДМ и Лили за по малко пари. На зор доизразходих заради аромата, самата текстура не е уау.

LUX magical Orchid body Wash - супер евтин душ гел, който купих заради аромата. Обаче е тъмнолилав на цвят и не знам дали е моето. Бих пробвала други аромати ако ми попаднат.

Simply U
- много обичам сапуни на пяна, този сапун излиза на гъст foam, неангажиращ аромат, измива добре, не остава лигав филм. Не знам от къде съм го купила, но бих повторила.

# 316
  • на последния етаж
- любимец, вече подновен. Blue Heart

# 317
VELNEA SWEET DELIGHT IRISH COFFEE Лосион за тяло - хареса ми. Лека консистенция, попива бързо и е икономичен. Не мирише на кафе, по-скоро на нещо сладко, но е леко, не е сладникаво и синтетично. Бих повторила отново, ако пак го пуснат.
Скрит текст:
GARNIER Мицеларна вода за чувствителна кожа - писала съм много пъти за нея, минито ми е редовна покупка, която ползвам за всичко - след тренировка, за корекция на грим, бърсала съм дори мебели с нея.
Скрит текст:
Filorga Time-Filler Intensive Wrinkle Multi-Correction Serum - беше подарък за майка ми, която остана много доволна. Има лека консистенция, която попива леко бавно, но хидратира мощно и (поне според нея) променя и освежава видимо кожата, и типичния за марката запазен парфюмен аромат. Съставът е добър, силно концентриран с полезни съставки. Въпреки това, не бих дала над 100 лв за 30 мл серум, не ми е в бюджета, а и не смятам, че е оправдано. Купих й го на огромно намаление и на само на такова бих повторила покупката.
Скрит текст:

# 318
  • Sofia

Боя за коса на Syoss - Не е лоша, не ми се пресушава косата с нея. За сега продължавам основно с тази марка.
Macadamia Healing Oil Spray - Имам гъста и чуплива коса и този спрей не правеше нищо особено за нея. Беше ми подарък и го изхабих. Имаше приятен аромат, но не бих повторила.
Vichy Dercos Ултра успокояващ шампоан за нормална и мазна коса - Не беше никак лош. Дерматолог ми го изписа като поддържаща грижа за себореен дерматит. Добра работа вършеше, но смених с други по-изчистени варианти.
Lola from Rio Dream Cream Super Hydrating Mask - Много хубава, хидратираща и икономична маска. Правеше ми косата мека и наистина беше много икономична...Тези 200 мл ги ползвах над 4-5 месеца, като си мия косата 2 пъти в седмицата.

EVERYDAY FRESH Дамски превръзки normal - Ами вършат си работата. Предпочитам тази марка за сега.
Jessa Ежедневни превръзки Nature Normal, памучни - не са лоши. Ще продължа да ги изолзвам.
CosmoNaturel Подхранващ лосион за тяло Карите и сладък бадем Харесва ми, икономичен е, но е по-подходящ за по-топлите месеци, когато кожата не е толкова суха. Бих повторила. Не е солно ароматизиран, хидратира и кожата е мека.
SOAPFACTORY BIO Сапун лавандула - Сапунчетата на тази марка ми харесват. Този не беше никак лош, не ми пресушава кожата и се чувствам чиста след това.
Colgate Паста за зъби Total Gum & Sensitivity - Харесва ми.
La Roche-Posay Effaclar Duo+M - Хубав крем, който използвам в момента, когато ми излизат пъпчици. Бързо се скриват с него.
Balea Маска за лице с ниацинамид - Не ми направи никакво впечатление. Не съм сигурна, че имаше някаква ползва от нея.
Bambaw Ножчета за бръснене - Използваме с мъжът ми техните самобръсначки за многократна употреба и сме доволни както от тях, така и от ножчетата.

2 вида чай на English Tea Shop - Взето от Зоя. Много ми допадат чайовете на марката. В момента имам още няколко варианта вкъщи.
Няколко от добавките, които използваме при подготовка за инвитро - Доволна съм от добавките на NOW като цяло.

# 319

1. Мицеларната вода на Nivea ми стана любима. Не ми люти, сваля лесно грим от очите. Купих я отново.
2. Дезедоранта на Dove - ползвам редовно, сега за пръв път ще пробвам на Balea.
3. Шампоанът на Lakme - страхотен, от 3-4 години го купувам поне по 2 пъти годишно.
4. Интимният душ гел на Bilka е откритие за мен, страхотен аромат, ниска цена, подновен е.
5. Серум с витамин ц на Shiseido - голяма мъка беше. Аз съм със смесена кожа и явно конкретно този серум не е за мен. Няма попиване, оставя мазен филм върху кожата, с усещане за мръсно лице. Може би за суха ще е подходящ, доста хвален е, но определено не е за смесена или мазна кожа.
6. Нощна маска на Uriage - същата история като със серума, общо взето само лятото горе-долу ми пасваше, но я мажех поне 2-3 часа преди сън, защото в противен случай я избърсвам във възглавницата.
7. Парфюм Givency L'Interdit ultime, бих го повторила със сигурност, харесвам тежки аромати, този е мноооого траен и според мен подходящ единствено за студено време.
8. Спирала на Essence - знам, че много се харесва серията, но ако сте с къси и рехави мигли като моите - не става! Много голяма четка, омазвам целия клепач, слепва миглите и обща взето без нея изглеждам по добре 😁
9.Коректорът на Maybelline, със смесени чувства съм, по скоро не бих взела отново. Като качество 7 от 10, като опаковка кръгла 0.
10. Моливът за устни е на Impala oryx-natural bage 226 номер , това чудо го открих преди 3-4 години. От тогава съм изкупила и пробвала сигурно 10 марки и цветове. Отново си го взех. Не се размазва, цветът е супер подходящ за много светла кожа, единствен минус за мен - автоматичен е, аз предпочитам моливите с острене.

# 320
  • на последния етаж
- в началото пяната ми беше малко странна, лицето ми беше някак хлъзгаво след употреба. В последствие ѝ свикнах, много е икономична и много евтина. Бих купила отново.

# 321
  • При децата ми

От шампоана на Гарние съм със смесени чувства. Преди много време съм го ползвала и бях доволна. Сега сякаш са сменили формулата или аз съм забравила как измива.

Често купувам продуктите на Pantene. Доволна съм и ще продължавам да купувам. В момента имам нова маска на Pantene.

Тестер от измивен гел на Ла Рош. Добре измива, не люти и не дразни. Бих купила.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 11:04 от Hrispa76

# 322

Харесвам душ геловете на Ейвън и редовно ги купувам.Шампоанът на Орифлейм не беше лош,но много ми заплиташе косата и трудно я разресвах след това.Мисля,че душ геловете им изсушават повече от тези на Ейвън,но това си е мое мнение,този го мъчих няколко месеца,само цвета му беше хубав.Най-хубави са душ геловете на Санекс и Дав.На Лидл марката не ми харесват изобщо,на снимката го няма просто споделям,химична миризма,нямаща нищо общо с лимонена трева.
Прилагам снимка от интернет.
От интимния гел също съм доволна и той е марка на Lidl.

# 323
  • Mediterraneo

Душ-гелове, приятни, нормални за ползване. Този на Сиен е най- хубав от всички на снимките, но е някаква лимитка и не съм го виждала повече. На Радокс също е много свеж и с наситен аромат, който остава по кожата повечко.
Шампоанът на Пантен също е хубав, не ми изсушава косата, прави я мека и лъскава, но и някак супер въздушна, а моята е с тънък косъм и това по- скоро ми е като недостатък на продукта.

Дезодорантът на Фа е много траен, аз по принцип се пръскам сутринта и по цял ден не подновявам, обикновено преди душ ароматът на дезодоранта ми стои. И с този е така, което е супер. Аз рядко изневерявам на Дав, напоследък се отпуснах да експериментирам.
Парфюмчето на H&M е хубав плодов аромат, наистина мирише на круши. Но нетраен, както може и да се предполага.
Спиралата е на Есенс. На мен не ми хареса, дъщерята я изхаби, колкото можа, защото бързо изсъхна. Правеше ми миглите сплъстени, не е моята.

# 324
Hugo Boss BOSS Woman - парфюм, който изхабих, защото не ми миришеше зле и защото го имах. Така и не ме грабна, въпреки че се оказа траен, особено върху дрехи. Съдейки по това, че не помня откога го имам и че ми отне години да изхабя 30 мл, най-вероятно е купуван на някое голямо намаление онлайн и не ми е бил познат. Надали ще го повторя.
Скрит текст:
Glory Completely Oxygen окси крем - непретенциозен крем за лице с лека, бързо попиваща консистенция и типичен дрогериен състав. Хидратира и омекотява кожата, съчетава се добре с други продукти и не прави кир ефект. Беше ми подарък, заедно с други продукти на марката, но не е нещо, което бих тръгнала да купувам отделно.
Скрит текст:
Muldream Brightening Glow Serum- AHA Vitamin C - серум с алфахидрокси киселини и витамин C на непозната за мен корейска марка, който ми хареса много. Има изчистен състав и наистина изсветлява, изглажда и озарява цялостно кожата някак "отвътре" (за пигментни петна не мога да кажа). Въпреки това е нежен, не ми предизвика нито дразнене, нито белене, при положение, че ползвах ретинал почти всяка вечер. Бих го купила отново с удоволствие.
Скрит текст:
Missha Airy Fit Sheet Mask Set Honey/Cucumber - прекрасни платнени маски за лице, с прекрасен състав. Много силно напоени са със серум и хидратират чудесно. Малко са трудни за разгъване, защото са по-тънки от други, с които съм свикнала, но като за корейски вариант, достъпен в дрогерията, са чудесни. Определено бих повторила.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 19:36 от Reddish Brown

# 325
  • При децата ми

HYPNOTIC VANILLA EDP 80МЛ.

Парфюма го ползва основно дъщеря ми. Хареса ни много и на двете. Цветен, елегантен, траен! Бих купила отново.

# 326
  • на последния етаж
- много хубав български продукт, има страхотен нежен аромат и деликатна текстура. С удоволствие ще купя отново. Two Hearts

# 327

Garnier NUTRISSE ultra creme nourishing permanent color - за боя от кутия е добра. Купих я за уж по щядяща, ама не съм убедена. Бих дала оценка 7 от 10.

First botany BIOTIN hair loss conditioner - това ми е балсам от сет шампоан и балсам които купувам редовно вече трета година. За шампоана ще пиша отделно, но балсама не е най добрия. Той се води против косопад, ама аз като го мажа само по краищата, а косопада се влияе от корените...как да стане. Търкалям го от баня в баня. Иначе ухае добре, не утежнява и е добър продукт като цяло. Бих оценила с 8.

Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator Oil Free Face Moisturizer - Това е страхотен крем за хидратиране. Толкова ми харесва, че го ползвам по всяко време и за дневен и за нощен. Кожата ми го изпива буквално, а не съм със суха кожа, по скоро смесена. Поръчала съм вече нов. Препоръчвам с две ръце. 10 от 10

Estee Lauder intensive smoothing hand creme - Крем за ръце който с кеф мятам в кофата. Беше в миналогодишния ми коледен комплект от Ести Лаудер и никога не бих купила такъв продукт доброволно. Мазен, тежък, с ужасна миризма. Не знам как да оценя, нула!

Neutrogena Hydro Boost Awakening Eye Cream - Тази марка не е сред любимите ми, но това околоочно кремче наистина събужда. Бих купила отново ако ми попадне. 9 от 10 заради марката.

Lancôme Lash Idôle Lash-Lifting & Volumizing Mascara - Black Mascara for Instant Volume - на тази спирала апликатора и е най хубавото. Извива и разресва миглите, но като трайност не е нещо уау. На ниво на дрогерийна спирала бих я оценила, а иначе не е. 6 от 10 като рейтинг.

# 328
  • на последния етаж
- доволна съм от този термозащитен крем. Скъп е, но е икономичен. Бих купила отново.

# 329
Много опаковки ми се събраха, ще бъда кратка:

От всички продукти само сухият шампоан поддържам постоянно наличен. Серията за блясък е ужасна - косата ставаше суха, заплетена, боята ми замина бързо ( предполагам от гликоловата киселина). И за капак: усещане за мръсна коса, която на другия ден беше още по-зле. На шампоана с масла възлагах големи надежди за възстановяване, но и той оставяше косата ми зле измита, свърши много бързо.

Шампоаните на Билка и Гарниер купувам много често ( особено лятото) за дъщеря ми, бюджетни и почистват добре, не дразнят скалпа. Прекрасни за честа употреба. Боята на Андрея за мен е нова, използвах 2 пъти. Много съм доволна от цвят и покривност, може би ще остана с нея занапред, защото направих реакция към Пермес ( за което много ме е яд, само тя я превъзхожда до този момент). Корейските продукти на Ладор : кератиновата ампула не ми хареса, сплъстяваше ми косата, но олиото е страхотно и ще го поръчам в пълен размер, много икономично и леко.

Дезодорантът и душгелът са стари семейни любимци, но стъклената пила е нова за мен. Страшно добра работа ми свърши, вече я поднових. Определено ще я купувам постоянно занапред и горещо препоръчвам да пробвате.

Мицеларните води, околоочните пачове и слънцезащитата с центела са ми почти постоянно налични. От корейските продукти ще кажа накратко за новите неща: олиото с центела не е нещо уау и по-скоро не бих го купила, мострите също не ме впечатлиха. От тази марка държа само на слънцезащитата с хиалуронова киселина, другите неща не ми пасват, за съжаление. Пилинг маската с колаген също не е впечатляваща, резултат, клонящ към нула. Серумът с витамин Ц на BOJ беше лек, лепкав и ми правеше пъпки. От скрабът и маската с тиква съм много доволна, почистват и хидратират добре. Най-доволна останах от ампулата с екзозоми ( леко щипе), която използвах вечер и сутрин лицето ми беше свежо и спокойно. Сега тествам тампоните от серията и съм също много доволна, ефектът е чиста кожа. За първи път попадам на AHA киселини, които да не дразнят кожата ми ( бях ги отписала и очаквах реакция, но всичко е наред). Продуктите на Mary may ще купя в пълен размер, страхотна слънцезащита, която е лека, не лепне, не прави кир и пъпки, сработва се с грим. Успокояващият гел използвах вечер, също е добър хидратиращ продукт. Много много съм доволна от тях. Най-интересното тук е околоочният глоу серум на Биотен от новата им серия. Има розови перли, с много блясък, на мен ми е в повече. Слагах и под коректор. Хидратира, не у нещо особено, но накрая остава доста количество на дъното и не мога да го изкарам. Не бих повторила, но пък купих серума и слънцезащитата от серията, защото са ми интересни заради бакучиола и транексамовата киселина.

От доста време използвам само тази спирала за чувствителни очи. Гланцът и моливът са на Есенс, обикновено винаги имам наличен гланц от тази серия, но моливът не уцелих като цвят и трайност. Бронзантът използвах вместо руж на скулите, не е моя продукт е затова си отива по средата на опаковката. Подозирам го и като причинител на пъпки в зоната на нанасяне.

Общи условия

Активация на акаунт