Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 58 124
  • 351
  •   1
Отговори
# 300

1.Лосионът на Вазелин е и мой топ любимец,поредна опаковка, даже не искам да пробвам друг.
2. Сапунът на Safeguard също е в любимите ми.
3. Lakme балсам за коса - това е балсамът към който се връщам за пореден път, подрежда косата, не е тежък, приятен аромат.
4. Душ гелът за мен си е стандартен, сменям марки и аромати само.
5. Kerastase олиото за коса е един път. Аз съм с много гъста коса, твърд косъм, не харесвам много плътни олиа, това е леко, с невероятен аромат, адски икономично и успява да махне всичкия фриз, и да заглади косата. За съжаление смениха опаковката, намалиха грамажа и вдигнаха цената доста, но понеже не ми се експериментира с нови неща се " принудих" да го купя 😀.
6. Essence капки quick dry за лак, подновени са. За цената и действието си - 10 точки.
7. Ebelin лакочистител - стандартен.
8. Skin 79 маска за лице - не съм имала очаквания от маска за 10-15 лв, но тази е ужасна за моята кожа. Бавно засъхва, трудно се мие, не усещам абсолютно никакъв ефект от нея, даже обратното, после си мия лицето, защото ме влудява усещането за мръсотия. Измазах я от яд, иначе още след втората употреба беше ясно, че е за коша.
9 Catrice lip balm цвят 020- този балсам буквално го изчоплих до последно - невероятен цвят и издръжливост за подобен продукт. Единствен минус давам за миризмата, не ми хареса, но за тази цена и цвят - страхотен продукт. Бях се засилила да купя 5-6 броя, за да не го спрат, но просто имам над 30 глосове и червила.

# 301
  • Mediterraneo

Мицеларната вода на Лореал не е нищо особено, ползвала съм много по- добри от нея. Важното е, че не дразни по никакъв начин кожата и очите.
Душ- геловете са редовни вкъщи( марките, особено Дав), доволни сме.
Серум ниацинамид- хидратира добре, на кожата с акне на дъщеря ми се отразява чудесно.

Лак за коса, който е направо като лепило. Дъщеря ми го ползва да си прибира косата за мачове, не изтърва косъм, държи часове наред.
Спрей за коса на Сиен с кератин- хубав продукт, без да е нищо особено.
Душ гелът е с разкошен аромат.

Серум колаген, подхранва и хидратира, усещаш кожата си спокойна. Този с витамините е на любима марка, био- еко- меко са, много ги харесвам всичките им серуми и винаги имам наличен в употреба поне един.

# 302
След като скалпа ми отново се разгневи от търсенето на поредния " мой" шампоан и ми отмъсти с пърхот, открих този шампоан на Билка, който засега успокои проблема и прави косата мека и честа поне 4 дни

Много харесвам синята мицеларна вода на Лидл. Ползвам само нея.

# 303
  • на последния етаж
- много любим душ гел, купувам го редовно по това време на годината. Вече поднових. Yellow Heart

# 304
  • При децата ми
L'interdit givenchy

Един от любимите ми парфюми. Много траен при мен, много женствен и елегантен...!
С други думи: Любимец ми е! Revolving Hearts

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 12:09 от Hrispa76

# 305
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

1. Elemis Superfood Midnight facial Nourishing sleeping cream - Подхранващ нощен крем/маска.Не ми допадна.
Усещах го един такъв силиконов и хлъзгав. Аромата му,химичен,също е силен.Имам още 1/4 в бурканчето,но не желая да го довършвам.

2. OPI Nail Lacquer Thinner - Разредител за лакове. Имам го отдавна и най-накрая му видях дъното. Върши си работата. Ще подновя покупката,макар че рядко ползвам лакове вкъщи или ако да,си правя гел,затова разредител не ми е никак спешен.

3. Dior Diorific #995 Minuit nail polish - Празничен лак от лимитирана коледна серия на Диор от преди много години.
Много е сгъстен вече,и цвета не е съвсем моят,затова го изхвърлям.
Мацвам набързо,за да му видите цвета.
Скрит текст:

4. Kate Somerville Goat milk nettoyant hydratant Хидратиращ,почистващ продукт за лице.
Изхвърлям го почти пълна тубичка. Не разбрах какво е - има текстура на тоалетно мляко, в същото време казват да се намаже на лицето и после да се отмие пяната. Пяна няма,нито усещам кожата си чиста.
Тази марка никога не ми е била в листата на любимци. Беше в кутия на FabFitFun.

5. Schmidt's charcoal & magnesium deodorant  - Pол он против изпотяване с въглен и магнезий. Много добър продукт без алуминий и парабени. Предпазва прилично 4-5 часа.
Аромата му е по-мъжки и затова го дадох на съпруга ми,който го хареса и вече е подновен.

6. Shiseido Intensive Firming Brilliance Serum
Моят най-голям проблем е отпусната кожа на линията на челюста. Неизбежно е, годините си вървят,по-млади и стегнати кожи няма да станат. Специално този серум е с ужасна цена,но избистря тена, хидратира,прави кожата по-свежа. Определено е хубав продукт,но дали си заслужава парите.. не знам.
За стягане, не бих казала,че прави нещо,но аз не очаквам чудеса.Освен скалпел,не мисля,че има вълшебен серум,който ще обере кожа и двойна гуша.

# 306
  • При децата ми

Маската на Лореал ми е втора или трета покупка. Косата е хидратирана и мека. Доволна съм много от цялата серия. В момента ползвам шампоана и балсама за пореден пък. Ще продължавам да купувам. Yellow Heart

Мицеларната вода на "Балеа" ползвам за втори път. Добре почиства грим, не люти на очите, не дразни кожата. Ще купя пак.

# 307
  • на последния етаж
- много любим продукт за отстраняване на грим. Подходящ е и за суха и чувствителна кожа. Ползвам го от няколко години. Дъщеря ми също го ползва ежедневно.

# 308
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тъкмо се боядисах с тези бои,които намерих в шкафа с другите ми сладки боклучета. Моята обичайна боя Madison Reed е останала само една кутия,а ще боядисвам и дължините.

Специално за боите на Лореал Преферанс - добре покриват,но са течни,капе навсякъде, стича се,трябва бързо да работя с нея,за да не се нацапам съвсем. Вонят на амоняк и ми дразни на нося.
Отдавна не съм ги купувала и само останали кутии за "черни дни". Аз си ползвам Мадисън и съм омега доволна (макар,че за бели косми не покрива идеално).

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 18:12 от Adoralova

# 309
  • на последния етаж
- поредна бройка. Вече поднових. Yellow Heart

# 310
шампоан Mediceuticals Saturate Dry Scalp & Hair Moisturizing Shampoo или Хидратиращ шампоан против косопад и за стимулиране на растежа на косата.....
Не бих закупила повече, ефект нула, скалпа ми не е хидратиран, косопада си е както винаги, много..Косата ми е суха и гадна след него, скалпа сърби, консистенцията му е като на леко втвърдяващ се лепнещ сопол, с една дума отваратителен шампоан.Предлагах го ня няколко човека, но ми го върнаха, защото не го харесаха. Остана един пръст в шишето ще го използвам за течен сапун.

# 311
Mizon Collagen Power Firming Eye Cream - взех мини 10 мл за проба. Лек крем, с добър състав и прозрачна, гел консистенция. Друго освен добра хидратация обаче не видях. Оставя лепкав слой, който изчезва бавно. Не виждам причина да го повторя.
Скрит текст:
Mary & May Collagen Peptide Vital Mask - може би най-любимите ми платнени маски за лице, пробвала съм също и светлорозовата кутия, и ги купувам винаги, когато ги улуча на промоция. Изключително напоени и силно хидратиращи - лятото за след плаж и зимата при студ и/или употреба на киселини са просто незаменими. Препоръчвам ги горещо.
Скрит текст:
[/spoler]

# 312
Skin1004 Madagascar Centella Soothing Cream. Много лек крем с гел текстура - ползвах го на морето и добре хидратираше и успокояваше изгорялата кожа. Като цяло и за мазна кожа е добър продукт, не утежнява. Някой ден бих си го взела пак в пълен размер вече.
Felce Azzurra Micellare Shower Gel. Един от най-добрите душ гелове, които съм пробвала до момента. Има много хубав, лек и свеж аромат. За мен душ гел, който без излишни усилия бързо и добре почиства областта на подмишниците от дезодорант, няма как да е лош. Справя се страхотно със задачата си. В момента ползвам същия, но с друг аромат.
Advanced Clinicals 5-in-1 Eye Serum. Хората си го бяха написали черно на бяло, че е серум, а аз очаквах някакви чудеса, все едно е крем. Ползвах само този продукт, но ефектът не ми хареса. Кожата под очите беше все суха, щом продуктът изсъхнеше. Може би е трябвало да го комбинирам с крем. Но пак не бих го взела. Единственият плюс - голямо количество, въпреки че текстурата е много течна.
Opalescence Sensitive. Супер освежаваща паста за зъби, която те събужда моментално сутрин. Много харесвам такъв ефект. И с почистването се справя отлично, затова си я взех в голяма опаковка, но избелващата версия.
Скрит текст:

Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics. Много лек, не утежнява, без мазнен филм и без аромат. Не щипе очите. Намзваш и забравяш, че имаш слънцезащита на лицето. Засега това е най-добрият SPF за мазна кожа, който съм пробвала.
Dove Intensive Repair Conditioner. Стандартен балсам, който по-скоро купувам заради аромата. Нищо особено, но имам специални чувства към този продукт.
GARNIER FRUCTIS SOS Repair. Ароматът му беше просто невероятен! Можеше да се купи само заради него и да се мажеш, но май тази серия вече я няма. Маската беше хубава, с плътна текстура, харесваше ми колко мека ставаше косата след нея.
Morfose Hair Keratin Mousse. Пяна, която нанасям преди сушене и оформяне на косата. Ако прекалиш, може да остави лепкав слой и да утежни косата, но като цяло при правилна употреба ефектът ми харесва - прави пореста и пухкавата ми коса по-гладка и послушна.
L'Oreal Paris Preference. Маската е от кутията с боята. Няма какво да коментирам - такива маски отделно не се продават, но ефектът им е на високо ниво.
Скрит текст:

И два декоративни продукта, които забравих да добавя към продуктите от другите снимки:
MAYBELLINE NEW YORK LASH SENSATIONAL SKY HIGH BURGUNDY HAZE. Много обичам тази серия спирали, но този цвят няма да взимам пак.
GOLDEN ROSE SOFT&MATTE CREAMY LIPCOLOR. Една от най-добрите червени червила, които съм имала - оставя кадифен ефект на устните и издържа дълги събития с храна и напитки. Много жалко, че вече не се продават, иначе бих купила отново. Сега съм в търсене на някакъв аналог.
Скрит текст:

# 313
  • При децата ми
Loreal Total repair 5, shampoo & conditioner.

Доволна съм много от тази серия на Лореал. Косата ми е суха и боядисана. С продуктите от тази серия е жива, мека и с блясък! Ще продължавам да купувам.

Nivea micellar water refreshing.

И от мицеларната вода на "Нивеа" съм доволна. Добре почиства грим, не люти и не дразни кожата. В момента ползвам друга мицеларна вода на "Нивеа", която купих заедно с тази на промоционална цена.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 16:48 от Hrispa76

# 314
Здравейте, днес само продукти за лице съм събрала Simple Smile
Скрит текст:
Eucerin Hyaluron Spray. Много харесвам този спрей, купувала съм го много пъти и ще продължа да го купувам, когато го видя на промоция. Освежава много приятно, за летните месеци е чудесен. За върху грим също е добър.
Missha Strawberry Cleansing Foam. Много хубава богата пяна за почистване на лице, почиства чудесно, не изсушава, много икономична, с хубав аромат. Бих я купила отново и я препоръчвам. Имам чувството, че я ползвах около година.
Balea Zarter Reinigungs Schaum. Тази пяна се опитахме да я мъчим всички вкъщи. На мен ми идваше прекалено изсушаваща, на децата нещо също не им допадна. Прави хубава пяна иначе.
Medi-Peel Hyaluronic Volumy Eye Cream. Типичната разтеглива консистенция за продуктите на Medi-Peel има този крем. Отначало трудно се разбирахме, но после ми хареса и си го изхабих с удоволствие. Подхранва добре, не утежнява, много икономичен. Добър е и за под грим. Бих го купила отново след време.
Skin 1004 Madagascar Centella Cream. Имах големи очаквания към този крем, но за съжаление не се оправдаха. Изсушаваше ми кожата, чувствах я опъната. Пробвала съм го и с различни серуми и тонери, както и самостоятелно, но не е моят. Явно не е за моят тип кожа.
Още малко грижа.
Скрит текст:
inoPharm 15% Vitamin C Britening Serum. Хубав серум с витамин С, хареса ми, изхабих го с удоволствие. В момента имам други серуми, но на по-късен етап бих го купила отново.
Mariana Cosmetics White Rose Serum Anti-Aging. Лек серум без особени претенции, на българска марка. Не беше лош, но не е нещо впечатляващо.
Medi-Peel Naite Thread Neck Cream. Признавам си, че този крем за шия и деколте го купих от чисто любопитство. И той е с разтеглива консистенция. Хареса ми, заглажда зоната, попива много бързо. Незнам дали наистина има нужда от такъв продукт, интересно ми беше да го пробвам. Бих го купила отново ако е намален.
Консумативи.
Скрит текст:
Депилиращите ленти за лице на Дева купувам редовно от години, харесвам ги и ще продължа да ги ползвам.
Шийт маски ползвам редовно и обичам да тествам различни. От тези трите само тази с къпините не ми допадна особено. На Chamos са ми любими, тази на Yeauty също ми допадна много.
Памучните тампончета на today от Била са от редовно купуваните вкъщи, харесват се, но за съжаление има периоди, когато дълго време не ги откривам в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт