Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 58 001
  • 351
  •   2
Отговори
# 330
  • на последния етаж
- нелоши течни сенки. Изхвърлям ги полупразни, тъй като апликаторът се счупи и вече не мога да стигна последната 1/3 от опаковката.

# 331
  • на последния етаж
- хубав измиващ гел, без аромат. Бих купила отново.

# 332
  • Mediterraneo

Измивният гел на Ив Роше е супер по всички параграфи! Сигурно вече 2-3 руби сме ползвали, като изчерпя наличния ресурс от други продукти, бих подновила.
Двуфазен продукт за почистване на грим- не е лош, не ми дразни очите, което ми е важно, че чистя спирала постоянно.

Мъжките дезодоранти са много добри, трайни и свежи аромати.
Серумът за лице е от Алиекспрес, взех един комплект от любопитство. Чиста вода под формата на гел.
Лакочистителят ми става фаворит, без пари е и не ми трябват по 5 минути на нокът за чистене.

# 333
  • на последния етаж
- много хубав серум, хидратира отлично сухата ми и чувствителна кожа. Идеален е в по-топло време. Ще купя отново.

# 334

1. Douglas perfect touch крем бронзър - спестете си парите, изхвърлям го почти пълен. Седи на петна - с четка, с пръсти, с блендер, просто не става. Мирише ужасно на спирт.
2.Balea душ олио - знам, че е любимо на доста хора, но миризмата му е нещото заради което няма да повторя. Иначе като действие е окей.
3.Essence капки за бързо съхнене на лак - за н-ти път ги купувам.
4. Clarins everlasting youth fluid - с този фон дьо тен ту се обичаме, ту не. Понякога ми идва сух, но в подходяща грижа под грима, има страхотно покритие. Единствен минус му е капачката, цялата се обели.
5 Clinique take the day off балсамът за почистване на грим. 10 от 10. Взех и този на Balea, амииии за мен нямат общо. Балейския идва по твърд, мазен. Клиник е изключително лек и адски икономичен.
6. Лаковете - единият е база наDelia - става
Другият е на eveline 6in1 balm, имам всички цветове и въртя основно тях. Млечни, прозрачни, страхотни.

# 335
  • на последния етаж
- много хубав крем, попива бързо, не лепне, не оставя мазен филм. През зимата обаче не е достатъчно подхранващ. Трябва да се ползва с по-богат серум, поне за суха кожа. Бих купила отново.

# 336
Това за мен е най- ужасния продукт , който съм използвала. За моята кожа е ад- то пъпки, то черни точки, сърбене. Индивидуално е, но наистина трябва да се тества първо. Много време ми отне да се изчистя после, дадох му шанс след време, но отново бе същото.

# 337
Включвам се и аз в темата, като стимул да използвам по-активно нещата, които имам преди да купя нови Simple Smile

Mixa Ceramide Protect body lotion - ,добър е, не е нещо уау, плюс му е, че няма аромат, не не обичам парфюмирани лосиони. Може и отново да го купя.
Laneige Bouncy&Firm serum,  и този не е нещо уау,  хидратира, но не съм много впечатлена.
Add Effect +   подариха ми 3 бройки пълноразмерен продукт  с една поръчка. ОК е, но не мисля,че бих поръчала като ги свърша.
Numbuzin 2 - нещо много лепкав ми се стори и някак не попива добре в кожата. Не бих го повторила.
KORA organics noni glow face balm - стик с комбинация от различни масла, предимно нощем го мажех,  доста време ми се размотаваше. И него не бих взела отново.
Mavala лакове за нокти 22 и 91 - поредните, предимно техни лакове ползвам.

# 338
Все се каня да питам, и сега видях лак и се сетих.
Лаковете за нокти, кога изхвърляте. Година след отваряне (или както им е срока на годност), или като станат гъсти негодни или окончателно свършат?

# 339
Все се каня да питам, и сега видях лак и се сетих.
Лаковете за нокти, кога изхвърляте. Година след отваряне (или както им е срока на годност), или като станат гъсти негодни или окончателно свършат?
Когато се сгъстят.Понякога се случва 2-3 месеца след отваряне.

# 340
Чак когато свършат. Ако се сгъстят, ползвам разредител.

# 341
  • Mediterraneo
И аз когато се сгъстят. Някои хвърлям, защото не съм ползвала доста време.

# 342
Благодаря! Имам лакове на 3-4 години, които мислех да изхвърля, но ще видя дали ако разредя мога да ползвам.

# 343

Продукти за лице:
Почистващ гел Юсерин - много любим мой продукт от години, купувам го основно пред лятото и стига за доста време. За мен това е най-добре почистващият и неизсушаващ гел за проблемна кожа.
Тоник Anua - хареса ми, много е лек и не дразни. Бих го купила отново.
Слънцезащита It’s tree - лека и попива бързо, но имам съмнения, че малко ми лютеше на очите от нея. Иначе нищо особено.
Пачове с киселини Medicube - 10 броя за проба, с голям страх ги използвах, защото не понасям AHA киселини. Но ме изненадаха приятно, не съм имала реакция. Почистиха добре порите, добре напоени са. Използвах ги вечер и не слагах нищо отгоре. Сутрин лицето ми беше с хубав, равномерен тен. Определено са добър продукт.
Мицеларната вода на Нивея, коректора и маската на Евелин са ми постоянни покупки.
Продукти за коса:

Шампоан за суха коса Нивея - надявах се да почиства дълбоко, но уви. Използва го дъщеря ми, косата й се омазняваше брутално от него.
Шампоан Билка - също го използва дъщеря ми, харесваме всички шампоани от серията и ги купуваме понякога. През лятото и аз го ползвам, защото за честа употреба е чудесен. Почиства скалпа добре и не омазнява.

Продукти за тяло:
Мицеларно олио за атопична кожа SVR -най-любимото ми аптечно олио. Използваме го всички за къпане, за втора стъпка го ползвам за лице, за ръце вместо течен сапун, за вана се пени добре. Следя го на промоция и винаги го купувам.
Душ гел Палмолив - също са често присъствие в банята, сменяме само ароматите.
Крем за ръце Балея - от серията, която имитира Бакарат-а, но не са докарали сполучливо миризмата. Иначе нищо впечатляващо като крем.
Спрей за тяло SDJ - първи изхабен от комплект. Всички ми харесват, но не са особено трайни. И все пак ги ползваме постоянно от няколко месеца.
Интимен гел Carefree - пяната изчезна, но намерих къде постоянно има наличен гела и се запасявам. Разлика няма.
Дезодорант Дав зелен чай- дълго страдах, че изчезна тази серия, но го намерих и него наличен постоянно. Просто съм пристрастена към аромата.

# 344
  • Mediterraneo

Калций за нокти на Есенс, една от многото терапии, които прилагах успоредно за заздравяване на ноктите, така че не мога да кажа реално какво му е действието и има ли ефект. Предполагам, че все нещо е спомогнал.
Мъжки парфюм на Том Тейлър, чудесен, мъжки аромат, на ММ му заспа, наистина много му ходи и поднови веднага.
Фиксатор за грим, ок е, аз ползвам рядко, децата повече, те са доволни от съотношение цена- качество.
Мляко за лице Ziaja- по принцип млякото трудно върви в дневната рутина за лице вкъщи. Ползвам понякога за доизчистване на грим. Някой го беше купил, аз не купувам по принцип, защото не ползвам.
Сух шампоан Сиен- един от най- добрите, които съм ползвала. Рядко се налага, дълго го употребявам, но не оставя бели следи, не се наслагва, не утежнява и омазнява косата по никакъв начин. Мирише хубаво и... е евтин.
Очната линия е с тънък писец, нанася се лесно( ако знаеш как). На дъщеря ми е, казва, че е ползвала и по- хубави, но би подновила и тази.
Тази на Мейбълин й е любима, винаги има в наличност.

Душ гелът е супер, мъжки аромат.
Шампоанът на Ив Роше го купих без да искам, объркала съм, не съм руса. Но го използвах, къде да ида. Не промени нищо в цвета на косата ми, разбира се, но като цяло е труден за употреба, много изсушава. Не знам на изрусена коса как ще е, направо си представям какви сухи клечки оставя след себе си.
Мъжкият дезодорант е хубав, женският- още повече. аз бавно и постепенно замених Дав с дезодоранти от Мюлер и Росман, по нищо не им отстъпват, а са наполовина по- евтини!
Почистващият крем за лице на Ревюел е страхотен! Постоянно имаме от него вкъщи. Почиства буквално до скърцане, леко опъва кожата след миене, но не от пресушаване, наистина оставя чувството за добре почистена кожа.

Общи условия

Активация на акаунт