Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 57 166
  • 348
  •   1
Отговори
# 345
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Papa Recipe Noble Rot Lifting Ampoule - Страхотна ампула, много ми хареса! Консистенцията е водниста като на млечен тонер, но в същото време продуктът е силно хидратиращ и много подхранващ. Без да е мазен изобщо, придава сочен вид на кожата, но не сякаш е мазна, а сякаш е озарена отвътре. Задължително ще поръчам отново. Имам и крема от тази серия, но той не е нищо особено.

Fraijour Alchemic Ginsenoside Contour Eye Serum - Добър състав на хартия, на практика се оказа едно голямо нищо. Не че очаквам чудеса, но с този серум или без него - все тая. Леко смъдеше на очите, предполагам от женшена. Не бих повторила.

L'Occitane Shea butter hand cream - Мъча една кутия със седем-осем такива кремчета подарък. Първите няколко, които ползвах, бяха със сходна лека консистенция и мислех, че всички ще са еднакви, но този се оказа доста по-плътен и приятен. Не бих казала, че имат някакво особено действие върху ръцете ми, нито че ароматите са нещо нечувано. Не бих купила.

APLB Collagen EGF Peptide Facial Toner - Купих за допълване на поръчка. Не ми хареса -  не хидратираше, от този вид, който попива изключително бързо и все едно нищо не си си сложил, а кожата стои опъната, така че го ползвах като първи тонер, за да го обутам. Не бих купила отново.

Rovectin Panthenol Body Cream - Чудесен крем - богат и подхранващ, без да е мазен в същото време. Със страхотен състав и много приятен като апликация - като пухкаво суфле. Като беше със старата опаковка се водеше за лице и тяло, така че се е случвало да си мажа и лицето с него по изключение - също ми хареса. Определено бих купила отново.

# 346
  • на последния етаж
- не разбрах защо този крем е няколко десетки пъти по-скъп от други, които за мен вършат същата работа. Не бих купила отново.

# 347
- не разбрах защо този крем е няколко десетки пъти по-скъп от други, които за мен вършат същата работа. Не бих купила отново.
Зашото е Диор. Плаща се не само крема но и бранда.

# 348
  • на последния етаж
Въпросът ми беше риторичен, но благодаря все пак. Joy

Общи условия

Активация на акаунт