Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 58 226
  • 351
  •   1
Отговори
# 105
  • Mediterraneo

Случайно ми попадна, никак не лош, силен и траен.

Кремът за тяло ми е най- любим от всички тонове мазила, които съм ползвала. Винаги при възможност подновявам. В аромата на ванилия и кокос съм влюбена, разнася се лесно, попива, хидратира, чудесен продукт за моята кожа
Измивните продукти Kiehls са от адвент календара. Дори в тези малки опаковки, ги ползвахме двете с дъщеря ми повече от 2 месеца, супер икономични са. Измиват добре, не изсушават кожата, имат съвсем лек ненатрапчив аромат. Добро попадение, благодарение на календара.

# 106
Maybelline Firework Mascara на мен пък много ми се размазва и сякаш винаги слагам повече,отколкото миглите ми могат да поемат.
 С друга спирала на марката нямам такива проблеми.

1. Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum
Мазен ми дойде и много малко количество е нужно иначе лъсвам като намазан тиган с масло. По спомен не го купувам за първи път и не помня толкова да е мазнеел.Като изключим това,усещах кожата си напоена и хидратирана. Бих подновила,но не ми е приоритет нито в листата топ любими серуми.

2. Madison Reed Hair Color Kit - Поредната кутия боя за коса.Имам абонамент и ми пращат кутия на всеки 6 седмици.Засега съм се спряла на този цвят,но понякога сменям с един тон по-тъмна. Харесват ми боите,че предпазват косата,не вонят на амоняк,но се отмиват сравнително бързо. Корените ми избиват още на третата седмица. В същото време косата ми расте много бързо и това също е причина.

3. Peter Thomas Roth Therapeutic Sulfur Mask
Kаолинова маска със сулфур,която е много любима на дъщеря ми. Наистина стопира зачервявания и пъпки още на ранен етап. Това,което не ми харесва е,че пресушава кожата и след отмиване задължително се слага серум/крем.Предлага се в голяма кутийка от 140 гр. и стига за месеци напред. Подновена.

4. Maybelline New York Total Temptation mascara
Дъщеря ми я е купувала и ползвала. Аз много харесвам спиралите на марката и са редовна покупка. По нищо не отстъпват на големите имена.
Всъщност си е купила две на цената на една,но докато ползва едната,другата е изсъхнала.
Скрит текст:

# 107
  • на последния етаж
- поредна бройка, много обичам този сапун.

# 108

Esfolio Brightening Eye Cream: изсветлява ли кожата под очите? Едва ли. Но оставя лек блясък, който прикрива тъмните участъци. Засега никакъв крем не е изсветлявал кръгове под очите ми 😁 . Продуктът е със средна плътност, без мирис и много добре овлажнява кожата. Не се попива бързо, действа дълго време. Някои хора може да не харесват това, но за мен е ок.

SNP Prep Peptaronic Toner: доволна съм. Има плътна текстура без мирис и попива се много бързо, така че не е нужно да чакам, за да мина към следващата стъпка. Не оставя след себе си усещане за опъната кожа. Други очаквания от тонера нямам.

Arm & Hammer UltraMax: поредна опаковка, сега имам нова. Не страдам от прекомерно изпотяване, така че за мен продуктът върши своята работа: предпазва от изпотяване и поддържа свежестта през целия ден. Нанася се лесно и икономично, не лепне. Миризмата е невероятна - наистина мирише на пудра. Единственият недостатък е, че може да остави следи по дрехите. Трябва да се изчака, докато дезодорантът изсъхне, и след това няма да има проблем.

L'Oreal Paris Elseve Dream Long Spray: обожавам всичко, което има невероятна миризма. Много добро съчетание на цена и качество. Косата става гладка и блестяща. Голям плюс е, че не омазнява косата и не оставя лепкавост (което правят повечето термозащитни спрейове), независимо колко пръскам.

# 109
Напоследък нямах време да пиша и ми се събра доста боклук. Ще ги разделя на лице, коса, тяло.

Хидратиращ лосион Микса - любим е на мъжа ми, на мен не ми хидратира кожата достатъчно добре, леко лепне и се усеща филма по време на душ.
Душ гел за чувствителна кожа Балея - отдавна не го бях купувала, но всички го харесваме вкъщи, прави и хубава пяна за вана.
Душ гел Палмолив - избирам ги по аромата, иначе си върши добре работата.
Гел за бръснене Балеа - и с него, и без него, няма разлика. За мен няма смисъл в този продукт.
Крем за ръце Биотрейд - и друг път съм го купувала, но тази зима ни беше слаб. Няма да повторя вече.

Шампоан за сгъстяване Глисс - хареса ми, не пресушава, не дразни скалпа, но ми е еднакъв с всички други шампоани на марката.
Шампоан против косопад Биотрейд - докато го ползвах, успях да държа косопада под контрол. Иначе е доста агресивен към скалпа ми( което ми се случва супер рядко), заплита и пресушава.
Балсам Приферанс - част от боя за коса, редовно използвам, стига ми за 2 седмици употреба.
Шампоан Алверде с маточина за мазна коса- харесахме го, всъщност ние ме фенове на всичките шампоани и душ гелове на Алверде. Купувам ги за детето и мисля, че са чудесен избор за 10- годишни.

Цветен балсам за устни Есенс - много приятен и страхотен цвят.
Почистващ гел Лореал с ниацинамид - страхотен, измива добре, не изсушава, кожата е супер освежена след употреба. Изравнява тена видимо.
Мицеларна вода за чувствителна кожа SVR - преди я харесвах, добре ми действаше на зачервените очи. Но когато открих истинската причина, вече не виждам смисъл да я купувам. За мен няма разлика, ако я сравнявам с розовата Гарниер и Нивея.
Млечен тоник Балеа - откритието ми тази зима. Хидратира, успокоява прекрасно. Попива бързо и не лепне. Използвах го сутрин преди слънцезащита и вечер след измиване. Сега обаче го смених с по-лек за топлите месеци.
Околоочен крем Юриаж - също страхотен продукт, изглажда и освежава.
Локален гел Авен - доста слаб ефект, няма да повторя.
Две маски за лице: на Евелин ползвам често, а на Балея ми пареше ( отново ).

Малко мостри при покупки. Кремовете на Колагена най-после ми паснаха на възрастта и потребностите, но на Апивита и серума на Юсерин всички ми правят кир ефект. Тестерът на Нюкс за парфюма с нероли е пълен ужас.

# 110
Хелия ,много ми харесват тоите ревюта на празни опаковки.

И аз да се запиша отново.

Рефил део стик Wild Orange&Neroli
Редовно ползвам стиковете на Wild ,но този е просто ужасен. Не знам дали срокът на годност е минал или нещо друго е станало ,но този стик се рони ,не може да се маже под мишниците.
А обожавам аромат на Нероли.
Дезодорант Balea Soft Flowers поредна опаковка. Любим свеж аромат.
Парфюм Adidas Original ,свежо сладък аромат ,който беше перфектен за пролетно време. Едва ли ,ще подновя.
Подновявам само и единствено парфюми ,които знам ,че няма как да ми омръзнат.
Парфюм Guess - Girl Belle , прекрасен аромат на шампанско ,горски плодове и теменужки. Леко пудрен ,изключително нежен и ненатрапчив.

Серум на Avène Hyaluron Activ B3 - мостра 10 мл - имам 2 броя пълноразмерни опаковки. Любим.
Серум за лице на Alverde Seramide
Не мога да си обясня защо този серум не ми понесе на кожата след като изхабих едно шише от серумът на Алверде Бариера+ след като няма разлика в състава почти. От този ми излязоха големи болезнени пъпки с връх ,а аз съм от хората на които не им излизат никакви пъпки. Пъпки съм имала една до две изключително рядко. Този серум или беше развален или и аз не знам ,защото беше в срок на годност.

Слънцезащитен флуид Avène Ultra fluid spf 50+ мостра Изненадах се ,че наистина слънцезащитният флуид попи доста бързо като не остави мазно след себе си и завършека му е лек сатенен.
Ще си го купя пълноразмерен ,но първо ,ще изхабя и другите 3 мостри от същият вид. Най-накрая Avène да създадат слънцезащитен флуид за лице ,който не е тежък и мазен. Не се усеща върху кожата тежко. Наистина е лек и все едно няма продукт върху лицето.
Другият му плюс е ,че е перфектен за чувствителна околоочна зона.
Слънцезащитен флуид Avène Intense Protect spf 50+ мостра(супер водоустойчив) Това нещо е толкова мазно ,че имах чувството ,че съм се омазала с мас. Много тежък ,мазен ,непопиващ. Отива директно в боклука.
Слънцезащитен флуид Skincyklopedia spf 50 с чаено дърво и ниацинамид
Изхабих цялата опаковка. Определено не става за топло време ако кожата ви е като моята смесена към мазна.
Но за зимно време е добре. За съжаление се усеща тежко върху кожата. Попива бавно като оставя кадифен завършек. Много добър за чувствителна околоочна зона. Предпазва перфектно. Има малко по-силен аромат ,но се свиква.
Бих го ползвала зимно време.
Не запушва порите. Не прави черни точки. Като цяло е добър.

Измивно олио Balea поредна опаковка ,любим.
Олио за коса Professional Nirvel Styling DesignПодари ми го една колежка да го пробвам ,защото нейната коса стои разкошно на вълни.
Обаче моята с този продукт не става на нищо.
Вода за уста Dentalux ,любима.
Вече подновена.

# 111

Докато втасват козунаците, снимам и публикувам.

1. Ahava Mineral body shaper
Купувала съм го отдавна.Пробвах наскоро да го използвам,но ми се видя голяма глупост. Пък и извинявам се,но нямам 10 излишни минути под душа да си масажирам задн*ка. Дори не смятам,че би дало резултат. Не знам с какъв акъл съм си го купила.Сигурно съм била много отчаяна.

2. YSL Gloss Volupte Стар глос,който намерих в чанта, неползваха от 2-3 години.Изхвърлям го,нямам спомен да съм го ползвала.

3. Anne Marie Borlind  Много ненужна покупка. Представлява бурканче с розовеещ крем скраб.
Частиците бяха толкова миниатюрни,че ексфолиация не видях никаква,а самият крем мазнеещ.

4. L'oreal Pro Absolute Repair mask
Харесвам тази серия,специално маската правя косата ми мека и не хвърчи разпиляна. Скоро довършвам и шампоана.

5. Eucerin Baby Sensitive Mineral protection SPF 50
Открихме сезона на плажовете и басейните от няколко седмици и този СПФ крем беше в плажната чанта. Изразходихме го,но не съм сигурна,че ще купя повторно. Харесва ми изчистената формула,но самия крем е гъст и оставя бял филм,дори след баня.Предпазва добре.

# 112
  • на последния етаж
- не ми допадна този крем. Усещах го по-сух, не хидратираше достатъчно и най-неприятното - правеше ми кир ефект. Няма да купя отново.

# 113
  • Mediterraneo

Душгелът е някаква лимитка ни Лидл, приятен аромат. Маска за увредена коса на Ив Роше, гола вода. Количеството ми стигна за два пъти. Неприятно се разнася по косата, трудно се измива и в крайна сметка нищо не се усеща, все едно нищо не си слагал.

Серум витамин Е на Satin Naturel. От години ползвам продукти на марката, много съм доволна. Добра консистенция, никакъв аромат, попива, овлажнява, подхранва кожата.

Хилауронова киселина на SN, отново много приятен за моята кожа продукт, не оставам без него. Нощният крем на Kiehls е със силен аромат на лавандула. Тежък, мазен нощен крем, който обаче ми понесе изключително добре. Сутрин усещах кожата си много свежа и хидратирана. Дневният крем е лек и въздушен, не оставя мазен филм, попива бързо. 15-годишната ми дъщеря използва по- голямото количество, на нея също й повлия добре.

# 114
Не знам кога успяхме пак да съберем толкова опаковки. Термалната вода и интимният гел поддържам постоянно налични.

Алверде шампоан за обем - с много приятен аромат на киви, много ги харесваме всички шампоани на марката. Косата става чиста и лека.
Душ гел Агива с какао и папая - странен аромат, а като ефект и измиване са доста посредствени.
Балеа пачове за пъпки - без резултат.
Сух шампоан и дезодорант Glamorous moments - вдъхновени са от Бакарат-а. Аз съм голяма фенка на този аромат и вече съм подновила шампоана, имам и крема за ръце. Дезодорантът се доближава най-много като аромат, но не предпазва добре.
Ампули за лице Isdin Instant flash - все не стигах до тях и дълго ги подмятах. 5 броя са в опаковка и стигат за 15-20 дни. Леко мазни, но попиват бързо, могат да заместят серум. Използвах ги само вечер след есенция или тоник. Веднага освежават и повдигат, но имам съмнения, че пъпчасвах от тях.
Biosilk коприна за коса с кокосово масло и с жасмин и мед - харесвам ги като цяло, но предпочитам леката версия. От серията с жасмин , шампоана и балсама са по-ароматни.

# 115
Аз обожавам масла и кремове за тяло и изразходвам такива с килограми Simple Smile Харесвам кремовете за тяло на Орифлейм и постоянно имам някой от техните. Маслото за тяло от серията шведска спа терапия също ми допада, но доста му вдигнаха цената пък и бързо се изчерпва. Напоследък обаче съм открила ето това масло за тяло на Natura siberica. Невероятно много ми харесва - нежно, попивно, с чудесен аромат, прави кожата мекичка. Втора опаковка ползвам в момента, но нещо не го откривам, за да си купя още една. Ако някой го мерне онлайн някъде, ще съм благодарна да ми подаде информация.

# 116
MIXA SHEA NOURISH Крем за ръце: има гъста консистенция, спасяваше моите ръце през зимата. Едно време имах контактен дерматит и се справи даже с този проблем. Много ми харесва, как ухае - има нежен, свеж аромат. Пак ще купя.
Lumene CC Color Correcting Cream CC: един от най-любимите кремове, използвам го почти ежедневно, когато не искам да имам тежка основа върху лицето. Придава много красив, здравословен блясък на лицето, изглежда като втора кожа и не подчертава сухи зони, ако има такива. Задължително пак ще го взема, но възможно по-късно. Искам да опитам нещо ново.
Garnier Micellar Foaming Gel Cleanser: страхотен заместител на мицеларната вода, ако не искате да си играете с тампони за лице. За мен това е много удобен вариант. Нанасях го на мокро лице, като обикновен измиващ гел. Справя се добре дори с тежък грим.
Сух шампоан Batistе и душ гел Tesori: купувам ги редовно и даже вече имам нови опаковки.

Caudalie Vinergetic C+ Instant Detox Mask: маска с глина, която изравнява тена на кожата. Перфектно почиства порите и сякаш озарява лицето. Много ми харесва ефекта, ще я купя пак, но ще разгледам и други маски на тази фирма
Bioderma Sensibio H2O: не виждам разлика между този на Garnier. Струва ли си да се надплаща? Не. Купих тази с промоцията 1+1, така че имам още една, но после най-вероятно няма да го повторя.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 10:21 от unserwahnsin

# 117
Имам и двете мицеларни води и предпочитам Гарние (розовата). За мен тя е по-добрата и се справя по-добре на ниво очен грим от Биодерма.
Ако помня Биодерма е двойно по-скъпа от Гарние и платих някъде $19-20.
Аз гласувам за Гарние с две ръце!

# 118
Имам и двете мицеларни води и предпочитам Гарние (розовата). За мен тя е по-добрата и се справя по-добре на ниво очен грим от Биодерма.
Ако помня Биодерма е двойно по-скъпа от Гарние и платих някъде $19-20.
Аз гласувам за Гарние с две ръце!
Абсолютно подкрепям всяка дума и аз. Към Гарниер добавям и мицеларната вода с лилавата капачка на Нивея ( аминокиселини и декспантенол), купувам я често, има я и в травъл размер.

# 119
И аз съм доволна от Гарние с розовата капачка.
С изненада установих, че сваля спирали по-добре от миц. вода на Uriage за чувствителна кожа.

Общи условия

Активация на акаунт