Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 43 531
  • 278
  •   1
Отговори
# 60
Севда, аз ползвам такъв и нямам проблем с чупене.

# 61

Стикът на Кодали вече го ползвам от две години. Много ми допада, икономичен е много, предотвратява миризми и изпотяване, има лек и приятен аромат.
Тонер падовете на Anua също много ми харесаха. Хидратиращи са, обират остатъци ако има такива след почистването преди тях.
Кремът на Меди пийл също ми хареса. Много добре хидратираше комбинираната ми кожа в студеното време, но не я омазняал допълнително. На сутринта е мека и гладка. Не дразни също така.
Medi peel collagen wrapping mask. Купих си голяма опаковка вече. Също ми допадна. Веднъж седмично я изпозлвам, чак като стъкло не става, но съм доволна от хидратацията.

Съвсем скоро показах тук травъл минитата. Много я харесвам тази серия. Балансирана с превес на хидратация. Редувам я с Absolut repair която е с превес на протеин. Шампоана много хубаво измива, маската я прави мека и гладка.

# 62
  • на брега на морето

Слънцезащита Anessa - купих поредната, страхотна е, без нея не оставам летния сезон - лека, ефирна, в същото време много добре пази от слънцето, подновявам я през 3-4 часа и няма грам мазно усещане.
Нощната маска на Collagena също много ми допадна - хидратира и прави лицето свежо, ще я подновя.
Крем на Uriage - лек и хидратиращ, ползвам го под слънцезащитата.

#BGMлоялнапрограма

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 20:00 от Alphecca

# 63
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Вие знаете какъв луд фен съм на моливите за вежди на Мейбилин,които ползвам от 10г различни варианти.
Този Катрис (светлокафяв) най-много се доближава като цвят, хлъзгавост,мазен,лесен за нанасяне на моите моливи.
Мин година го ползвах в Бг,обаче го приключих за 2 седмици,момичета. Супер миниатюрен размер и замина скорострелно. И не го намирам за евтин, 12-15лв нещо такова по спомени. Например EXPRESS BROW™ DUO
2-IN-1 PENCIL AND POWDER (които ползвам) един молив приключвам за около месец/5 седмици и ми струва $8-10 според магазините.

Аз всеки ден си слагам молив на очите,това е стъпка,която никога не пропускам.Може да съм кикимора в лицето,обаче веждите винаги "изтупани" 🤓

И за да не давам поводи на моята приятелка Бубанка да ме трие за спам, слагам един серум,който тези дни приключих.
La neige Water bank Serum - хидратиращ серум,който ми стоеше до компютъра и докато пиша тук или върша нещо друго го ползвах.Основно ръцете и деколтето. Нищо специално не мога да кажа, по-скоро с консистенция на лосион,отколкото серум.Ухае приятно,хидратира без да опъва кожата.Не е вярно,че влагата се задържа за 24 часа,но нали трябва да се изтъкнат по някакъв начин.
(между другото от този парапет миналата седмица падна любим парфюм и още обработвам лошата емоция).

# 64
  • на последния етаж
5-6лв е цената на молива за вежди на Катрис.
- много любим продукт за отстраняване на грим. Подходящ е и за суха и чувствителна кожа. Ползвам го от няколко години. Сега купих жълтата разновидност да видим дали ще ми хареса също толкова.

# 65
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
5 лв ли? Помня,че купих два - този на Катрис и един на Буржоа.Може би Буржоа е бил над 10 лв (Катрис е по-мек и хубав).

# 66

Душ олио Balea
Поредна опаковка. Хидратира кожата ,нежен е ,измива перфектно.
Сух шампоан за руси коси Balea
Отново редовна покупка. Гледам да използвам рядко ,но винаги си купувам този.Има лек и свеж аромат. Прави много хубав обем ,"измива" много добре и държи чиста косата над 24 часа ,ако изпаднете в ситуация в която не можете да я измиете на следващия ден.
Шампоан за мазни корени и сухи краища Garnier Botanic Therapy
Любим шампоан. Поредна опаковка.
Измива косата много добре без да я изсушава и да я премива. Прави хубав обем. Лек ненатрапчив аромат. Сменям го лятото с шампоана с диня пак на Garnier.

Дезодорант Balea за мъже
Останах разочарована. Очаквах дълготраен аромат. Нали мъжките са много по-трайни от дамските ,но този изчезва за 5 минути. Използвах го като ароматизатор за банята. Няма да повторя .
Дезодорант Balea Soft Flowers
Нежен приятен свеж мирис ,който се задържа дълго време. Поредна опаковка.
Подновен.

# 67
Много е евтин молива на Катрис , към 5 лева да е , аз също много го харесвам .

# 68
  • София

John Frieda Frizz Ease шампоан и балсам - това е най-най-ужасният шампоан, който съм ползвала някога. По принцип нямам проблем с фриза /подарък са ми от детето/, но въпреки това не мога да кажа, че правят нещо полезно за мен. След шампоана обаче косата ми е толкова приплескана към скалпа и без блясък, че едва успявам да се позная. Все едно изтегля целия наличен обем, но това не прави косата да изглежда по-плътна или по-подредена, а просто зле. Също я омазняваше доста бързо, а моята е суха.
Двоумя се дали да го дам на приятелка да го пробва или направя да го хвърля както си е почти пълен.

Балсамът ползвах малко повече, но и за него не мога да кажа кой знае каква добра дума. Нищо особено, каквото с него, такова и без него. Приятен аромат и това е единственият плюс на тази серия.

L'Occitane Крем за ръце - получих го като подарък в кутия със 7 различни кремчета за ръце. Някои ми харесват повече като аромат, някои по-малко. Този Herbae L'Eau е от тези с по-хубава миризма - мирише на пролетна полянка, на свежо.
Но като цяло не са особено плътни и подхранващи и за зимата не са ми никак достатъчни. Много ми се напукват ръцете и тези кремчета с нищо не помагат да се оправи положението. Може би ще са по-подходящи за лятото.
Според мен никак не си заслужават цената. Дори ароматите не са нищо особено.

Приключих и тази маска. Снимката е от нета, защото беше голяма бака 1500 мл и си я пресипвах в по-малка кутийка, а голямата вече изхвърлих, без да се сетя да я снимам.

Fanola Frequent Multi Vitamin Mask - Първоначално не ми хареса, беше малко редичка и лека като балсам, и ми се стори, че нищо не прави за косата ми, но след няколко ползвания установих, че ми се отразява доста добре. Косата стана по-жива, по-подредена и мека, и дори като че ли косопадът ми намаля. Ароматът не е нищо особено обаче, добре че беше лек и ненатрапчив. Като цяло ме изненада приятно и бих купила отново, ако нямаше толкова много други продукти, които бих искала да пробвам. Но може би в някакъв бъдещ момент бих могла да се върна към нея.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 14:16 от Reinа

# 69

Maybelline NY Lash Sensational Sky High в цвят Brown
От около година използвам кафява спирала за ежедневието и след като изхабих две опаковки на Essence Without Limits (за цената си е чудесна, все пак) реших да пробвам и тази, защото исках повечко обем и подчертаване. Доволна съм и вече е подновена.

Maybelline NY Instant Anti-age Eraser
Любимият ми коректор за околоочната зона, това е поредната празна опаковка. Нямам нужда от сериозно покритие, а по-скоро от изравняване на това и освежаване. Цветът ми пасва чудесно, не се събира и не изсушава зоната на очите. Като се има предвид и цената ... няма какво повече да искам. Подновен, разбира се. Grinning

Avene Tolerance Hydra-10
По принцип за зимата емулсията ми идва с една идея по-лека от необходимото, но ми остана известно количество от есента и го доизхабих за хидратация след някоя маска. Лека, приятна и бързо попиваща формула. И този продукт е подновен за задаващите се топли месеци.

# 70
Събрах и малко продукти за устни

Олиото за устни на Катрис от лятната колекция нищо не прави. Има много хубава опаковка и страхотен аромат, но до там. Не хидратира, да не говорим за оранжевия цвят 😹 едвам го изхабих вкъщи
Маската за устни пак на Катрис от колекцията Seeking flowers също не ми хареса - никакъв хидратиращ ефект върху моите устни, но може и аз да съм сбъркана -моите са много сухи. Две съм си купила, имам още една да хабя.
Гланц за устни на NL, цвета е sunkissed мисля. Приятен е, хубав лек цвят и блясък, но не е нищо особено и предвид, че всички гланцове си ги купувам в подобни цветове нямам намерение да подновявам за момента.
Eucerin aquaphor - страхотен. Фаворитът ми при продукти за устни е Nuxe reve de miel, но този балсам му е достоен заместник. Много добре хидратира.
La roche cicaplast - и той не е лош, но ми идва по-слаб от този на Eucerin, за това между двата избирам втория.

# 71

Превръзки Libresse 10 бр. подарък
Плътни са и стават за по-оскъдни дни от МЦ. Не залепват по тялото ,мекички са.
Харесаха ми ,но на Naturella ми харесват повече.
Ежедневни превръзки Naturella 42 бр Любими! Преди ги ползвах ,после изчезнаха. Минах тогава на Bella Plantago ,изчезнаха и те ,а тези ги купувам от ДМ или аптеки Ремедиум.

Маска за устни Plantifique
Не знам дали изобщо правеше нещо тази маска ,освен да щипе. Беше подарък към мачовете за очи. Не ми хареса.
Шийт маска за лице на Garnier с ниацинамид Харесвам маските и пачовете на Garnier и са ми любими. Половината маски са ми на Garnier.
Маска за лице Mearosa (корейска марка) Стандартна маска за лице ,нищо особено. Не съм впечатлена много.

Наливен парфюм на Refan 30 мл. Invictus/P. Rabanne Обичам този парфюм и разновидностите му. Свеж ,лек ,траен. Любим.
Паста за зъби Sensodyne Advanced Clean Не мога без тази паста за зъби. Пробвала съм какви ли не марки ,връщам се винаги на нея. Подновена.

# 72
Крем за лице Clarins Hydra Essentiel

Хубав, добре хидратира. Моята кожа е смесена, така че една идея ми беше по-тежък (този е за нормална към суха), но за нощен през студените месеци бих си го взела пак.

Nuxe Merveillance Lift: дневен, околоочен и нощен крем

Дневният крем много ми допадна. Малко странна консистенция, която на пръв поглед изглежда тежка, но попива бързо и не оставя лепкав филм. Добре подхранва и кожата се чувства комфортно през деня.
Околоочният крем също ми хареса, плътен, но попива и не дразни очите.
Нощният за моята кожа беше тежък и по-мазен.

Измивен гел за лице Bioderma Sensibio

Това е измивният ми продукт от години. Нежен и деликатен, с хубав състав, измива добре, няма аромат, супер икономичен. Подновен.

Крем за ръце Mixa Shea Nourish

Един от любимите ми кремове за ръце. Много добре се отразява на сухата ми кожа, успокоява и подхранва. Поредна опаковка.

Крем за ръце Velnea

Мирише приятно, но не прави нищо кой знае какво за ръцете.

Мостра на околоочен крем Dr. Derm

Много ми хареса, лек и хидратиращ, бих си взела пълноразмерен.

# 73
  • Washington,USA

Страхотна маска и мирише чудесно. Успокоява скалпа.

Вече ми идва слаб. Не бих купила скоро. Ползвах го за пърхот. Първият път беше чудесен.

Термална вода на Авен. Страхотна. Препоръчвам
#BGMлоялнапрограма

# 74
  • При децата ми
Малко празни опаковки и от мен.

Измивен мицеларен гел за лице на Биотен - Измива и почиства добре кожата. Купих го от препоръки тук и ми хареса.
Шампоана на "Пантен" ми е пореден. В момента използвам цялата серия - шампоан, маска и балсам. Доволна съм и от трите продукта.
Рол-оните на "Нивеа" са от постоянния асортимент. Точно тези двата не са ми най-любими, но и те ми харесаха.
Гела за вежди на "Есенс" го ползва дъщеря ми. Пробвах го и аз няколко път, да не остана по-назад. Smile Много добре подрежда и фиксира косъмчетата. Хубав продукт, който и стана любим и е подновен.
#BGМлоялнапрограма

Общи условия

Активация на акаунт