Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 15 147
  • 110
  •   2
Отговори
# 45
  • на последния етаж
- харесвам и купувам тази коприна от години. Вече я ползва и дъщеря ми. Ще купя отново.

# 46

Много хубав плътен крем. Ще го подновя зимата, сега вече няма смисъл. До следващите студове ще използвам леката му версия.

# 47
  • на последния етаж
А коя е по-леката му версия?

# 48

Ако е нанесена самостоятелно, при мен не овлажнява достатъчно добре под очите и само там слагам лек крем върху нея. Голямо количество е и е икономича независимо, че не я щадя и мажа щедро лице, шия и деколте.

# 49
  • Варна
ниацинамид Тиам нищо по -различно от който и да е ниацинамид. Не съм впечатлена.

Маска за лице Миша без отмиване Ползвам я не за първи път. Харесва ми. Пак ще си я взема. Добре ми хидратира.

Крем за стрии три опаковки май измазах за цялата бременност. Доволна съм. Стрии имам от пубертета. Сега от бременноста имам 2-3 на краката и основно на гърдите. По корема няма. Мажа от както разбрах, че съм бременна. Мазах и 40 дни след раждането.

# 50
И Eucerin Hyaluron-Filler Дневен крем SPF 30 приключих днес. Доволна съм, за зимата беше перфектен. Не съвсем лек, но попива лесно и кожата изглежда чудесно. Съмнявам се малко в способността му да пази добре от слънцето, но реално съм го нанасяла по веднъж дневно сутрин и не съм подновявала.

# 51
  • София

Все забравям да си снимам празните опаковки. Blush
С уговорката, че не забелязвам никаква разлика от който и да било козметичен продукт върху кожата си, и четирите серума ми харесаха - с приятна консистенция и добър състав.

Papa Recipe Retinol Bakuchiol Serum - лек, "мек", неагресивен серум, не дразни дори чувствителна кожа.
Огромно количество, което ползвах много дълго време. Бих купила отново.

Papa Recipe Collagen Peptide Serum - също лек базов серум, с малко по-рядка консистенция от ретиноловия, хидратиращ без да е лепкав, бързопопиващ и без аромат. Бих повторила и него.

Bonajour Propolis Serum - с консистенция на гел, без аромат, ползвах го като базов серум под друг с по-сериозни активи. Хубав състав, но не го усещах достатъчно хидратиращ и подхранващ и по-скоро не бих купила отново.

Eveline Multi Peptides Serum Shot - Изненадващо добър състав, ползвам втора или трета опаковка. Имам и корейски серуми с пептиди, но предпочитам този в дните, в които слагам третиноин, защото формулата му е като на емулсия и се усеща по-подхранващ.

П.П.: Със страшно суха кожа съм /бедна на липиди, не дехидратирана/ и винаги имам налична голяма туба 200 мл Holika Holika Good Cera Super Ceramide Family Oil Cream. Разкошен е за такава кожа - богат, мазничък, подхранващ, не попива напълно, а оставя филм, което ми е много важно, за да не я чувствам изтормозена и опъната.

# 52
  • Washington,USA

Ужасна миризма, но не е лош. Помогна ми при един епизод на тежък мазен пърхот.
Почиства добре, но ползвайте някаква подхранващя маска, че изсушава.

Азелаиновата киселина едва ли ще я купя отново. Идва по - мазна отколкото искам пък и няма ефекта на БП.

# 53
  • USA
И от мен едно включване.След няколко дни ще снимам останалите неща, тези дни е дъжд и мрак.
Никога не ми се получават снимки без хубава дневна светлина.

1. Пяната на Балеа I like you berry much я донесе дъщеря ми от България. Казвам й "Толкова много пяна имаме в Щатите,защо мъкнеш от България?" Да,но виж колко сладка опаковка.
Право е детето,много сладурски флакон. Богата пяна и много приятен аромат. Вероятно имат и други варианти,които бих купила.

2. Dove 0% Deodorant - Един за мен и един за съпруга ми.Винаги имаме под ръка или по-правилно би било да кажа под мишници Smile Освежава,предпазва от изпотяване и без алуминии. В темата знам,че тези дезодоранти са много обичани.

3. So simple Chocolate Sun tan body oil Това олио беше ми изпратено в бюти кутия,мисля че в Кибрит.Хубав състав,но много застоя и граняса.Такъв тип продукти трябва да се отворят и до 6м да се ползват.Почти не съм го ползвала и когато онзи ден реших да се намажа,вече не беше годно за употреба.
#BGMлоялнапрограма

# 54
  • на последния етаж
- поредният разочароващ продукт от тази серия. Къдриците с тези продукти стоят смачкани и безформени, косата изглежда мръсна и слепнала. Няма да купя отново.
#BGMлоялнапрограма

# 55
Последната празна опаковка за тези дни. Вече всичко ми е ново и няма да пиша скоро в темата. Joy

Поредният хубав за моята кожа продукт на Биотен от Златната серия. Използвала съм го като нощен крем и като крем за шия. Едва ли ще повторя скоро, защото съм набелязала други неща за купуване.

# 56
  • на последния етаж
- поредна бройка от моя любим молив за вежди. Вече поднових. Simple Smile

# 57
Само при мен ли този молив много се чупи след острене ? За нула време свърши, защото много се чупи

# 58
  • на последния етаж
Той не се остри, автоматичен е. Може би друг молив имате предвид?

# 59
Такъв вземам аз

Общи условия

Активация на акаунт