Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 15 147
  • 110
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Рол-они-те на "Нивея"  са невероятни, подновявам един след друг, и аз не мога без тях.

# 31
  • USA

1. 111SKIN Cryo Revitalizing Moisturizer
Много ми хареса този крем.Нямам предишен опит с марката,но съм чела положителни коментари и исках да пробвам. Кожата ми цял ден е омекотена и хидратирана.Свежа кожа и въобще всичко,което търся в един крем. Попива в рамките на 5 минути,не е от онези продукти,които мажем и веднага се поемат от кожата.
Бих купила повторно.

2. Redken Color Extend Magnetics shampoo
От всички серии на Редкен тази ми е най-безинтересна. Няма нещо,което да е впечатляващо.Най-накрая успях да приключа с шампоана,а балсама е още в банята и предполагам,че следващия път,когато пиша тук,ще съм свършила и с него.                 

3. Loreal Ever Pure Volume shampoo/ conditioner  - за това дуо шампоан и балсам съм писала много пъти,защото са на ниво професионални грижи за косата. Шампоана силно пенлив и измива добре. Балсама е мазен и разплита. Много харесвам продуктите на Ever Pure без сулфати,страхотни са и предлагат сигурно над 15 вида за всякакъв тип коса и проблеми. Харесала съм си сега дуото за бляскава коса от серията Glossing.

4. Earth Harbor Glow Juice face mask - Избрах си тази маска в кутията на FabFitFun.Маска с плодови ензими за озарена и бляскава кожа. Нищо особено,помня,че ми щипеше кожата веднага след нанасяне.

# 32
Околоочен крем с колаген на Orjena

Кремът е много хвален, но аз не намерих кой знае какви преимущества спрямо стандартен околоочен крем. Икономичен е и освен това е двоен размер, доста ми омръзна докато го изхабя. Не е лош, но нищо уау.

Маска Bioten Hyaluronic Gold

Освежава кожата, но оставя лепкав филм (сложих си я вечерта, сутринта трудно изплакнах лицето). Опаковката съдържа доста течност в повече, така че който я хареса, може да я ползва като серум след това поне още 1-2 пъти.

Масло за тяло Pumpkin Spice на The Body Shop

Доста ми хареса - подхранва сухата кожа, попива бързо, приятна консистенция. Хареса ми и ароматът, но за мен е твърде силен. След намазване вечер мирише всичко - пижами, чаршафите дори, прекалено е Simple Smile

Тампони за лице Ebelin Supersoft

Тези са от големите и много ми харесват - меки, плътни, удобни. Редовно купувам от тях.

Серум Balea Plump&Glow

Лек, попива бързо. Като резултат не мога да кажа нещо конкретно, в комбинация с останалите продукти от рутината, кожата изглежда добре.

# 33
Най- добрата комбинация за моята коса към момента! Слагам серума 15 Мин преди къпане. Правя измиване с шампоана с пъпеш( диня) и после с този за пърхот. Видях ги във форума и реших да пробвам. Косата стои 3 дни абсолютно чиста. Не изглежда мазна и няма лющене на скалпа.

# 34
  • Mediterraneo

Шампоанът с лук е редовно присъствие вече, много го харесваме и двете с дъщеря ми. Не знам колко спира косопада, но не дразни скалпа и не изсушава косата.
Сухият шампоан е собствена марка на немски дрогерии, мирише добре, косата изглежда чиста с него, за екстремни ситуации става. Ако пак купувам сух шампоан, ще е този.

Възстановяващия спрей на Глис не знам с какъв акъл го купих, тук няма никакъв студ, ама той и затова беше намален на половин цена Simple Smile Дадох го на голямата дъщеря, че живее на север и там е доста студено. Доволна е, каза, че не утежнява косата, ако не я възстановява, поне не пречи Simple Smile
Термопротекторът е хубав, мирише добре, не се усеща върху косата след сушене със сешоар

# 35
  • Washington,USA

Несполучливи продукти. Есенцията на Svr ми дойде мазна. Не можах да я ползвам докрай. Половината на ръцете 🤣. Харесвам марката и съм малко разочарована. Имах голямо желание да я пробвам. Не е моето.

Измиващият гел на cera ve. Мостра от аптека. Пареше ми около носа, което е странно. Идва ми леко мазна консистенцията. Не бих рискувала с голяма опаковка.

# 36
DOUGLAS BLOSSOM BODY LOTION PEACH BURST ЛОСИОН ЗА ТЯЛО - прекрасен лосион за тяло с нежен и ненатрапчив аромат на праскови, без да сладни, в същото време траен и усещащ се (поне от мен). Консистенцията му също е много хубава, лека и бързо попиваща. Ползвала съм и варианта с виолетки, също е хубав, но този ми харесва най-много засега. С удовоствие бих пробвала и другите разновидности, още повече, че и цената му е колкото на някои дрогерийни вече…

# 37
Cien Sun Шампоан и балсам 2 в 1 за след слънце

Остана ми от миналото лято. В началото ми харесваше, но вчера най-накрая го изхабих и изхвърлих.

# 38
Дезодорант Bevola

Взех го съвсем случайно и останах много приятно изненадана. Много свеж аромат, предпазва от неприятни миризми. Бих повторила определено.

Хидратиращ душ гел Dove

Никога не съм харесвала душ гелове, но този взех, защото много ми хареса ароматът му. Много е хубав - не изсушава, деликатен е, много ми хареса. По принцип душ геловете, които съм пробвала, оставят едно неприятно остатъчно чувство, че не са добре изплакнати - с този нямах такова усещане. За мен голям плюс е, че е безсулфатен, в същото време прави достатъчно пяна. Взех си друг от серията за проба.

Тампони за почистване Ebelin

Хубави са - плътни, меки, удобни, не се разпадат при търкане.

Подхранваща маска за крака Victoria Beauty

Много съм доволна - подхранва добре и омекотява сухата кожа, доста е сполучлива. Чорапите са удобни и не се разлепват или разтварят.

Маска за ръце Cien

Също добро попадение. Кожата ми е много суха, тази маска ѝ се отрази добре.

# 39
  • на последния етаж
- не ми хареса особено, някак ми идваше "суха" и не усещах кожата си хидратирана и подхранена. Не бих купила отново.

# 40
  - Вършат си работата. Наистина успокояват кожата. Достатъчно напоени са, залепват лесно и не се "разхождат" по кожата. Подходящи са за мазна/склонна към акне кожа.

- Ампулата за лице не съм сигурна дали свърши нещо по кожата ми Satisfied  . Хубавото е, че е с лека формула и се абсорбира доста бързо от кожата. Не ми е създавала кир ефект въпреки наслояването на продукти.

-  " Ампула с алгае за хидратация и супер възстановяване " - Много любим продукт ми е!! Прави косата уникална, мека на допир и лъскава. За мен лично възстановява и подхранва косата в пъти по-бързо от други продукти, които съм ползвала .

- Много любима маска! Изключително добре почиства лицето ми! Кожата се усеща мека и приятна на допир и порите изглеждат добре почистени. Само ароматът й не ми е от най-любимите.

- поредна опаковка изразходвам. Не прави чудеса от към хидратация на кожата ми, но е много приятен и попива сравнително бързо. А и ухае много вкусно!

# 41
  • Mediterraneo

И двата продукта са много хубави, идеално действат на косите ни, въпреки че всички вкъщи сме с различен тип коси.

Мицеларната вода е хубава, но малко по- деликатна, отколкото ми харесва, има какво да се желае относно почистващите й функции.
Дневен крем на CV ми дойде малко по- тежък, отколкото харесвам. Накрая го измазах за нощен.
Кремът на Сиен направо ми омръзна да го ползвам, супер икономичен, малко трудно се разнася, идваше ми тежък, но и сутринта усещах кожата си хидратирана, което е супер( ползвах го за нощен).
Дневен крем от китайците, нищо особено, мажеш, колкото да не е без хич. Дъщеря ми го оползотвори, аз само го пробвах, на нейната млада кожа понесе добре.

# 42

Парфюм Eyfel имитация на Her golden secret/Antonio Banderas 100 мл.
Нежен ,женствен ,свеж парфюм ,който е перфектен за всички сезони.
Няма как да се прекали с него. Любим!
Разбихме го за да го пресипя в друго шишенце ,защото пулверизатора отказа да работи а вътре имаше около 30 мл.

Дезодорант Balea Pure Elegance - нежен аромат ,който се задържа дълго върху кожата.
Аз го ползвам за под мишниците и мириша на свежо. Използвам няколко дезодоранти на Balea и си ги подновявам.

Пачове за очи Plantifique
Най-добрите пачове ползвани до сега. Имат лек охлаждащ ефект ,дори ако не са сложени в хладилник. Не се плъзгат по кожата ,хидратират перфектно ,имат лек ненатрапчив аромат и ако се сложат в хладилника ефекта е топ.
Лошото е ,че не се предлагат в България.
Сестра ми ги донесе от Англия.

Маска за лице Balea Be Cute
Хубава маска ,която хидратира добре. Доволна съм. Ползвам шийт маските на Balea.

Вода за уста Dentalux без алкохол
Купувам винаги нея. Нежна е ,свежа ,не люти. Подновена!

Гингивален гел за венци Parodium с екстракт от ревен - 50 мл.
Доволна съм и поднових.
Не позволява да се натрупва зъбен камък ,освежава дъха и действа успокояващо на венците.

Дамски превръзки Every Day
Hyperdry XL- 10 бр.

Чудесни превръзки за много обилна менструация. До сега нищо не ме е спасявало ,само подложки за родилки. Има една особеност ,трябва да се сложат правилно на бельото за да не протекат.
Препоръчвам!

# 43

Интимен гел Агива - купувам го често, ако не мога да намеря любимата ми пяна.
Крем за атопична кожа SVR Topialyse - любимата ми серия за атопична кожа. Много лек, попива и действа добре. Препоръчвам го пред всички други аптечни серии.
Балсам Елсев за суха коса - също от сполучливите серии на Елсев, отдавна не го бях купувала и сега ми дойде точно на време. Дълбоко подхранва, омекотява и разплита. Но не е за тънки и слаби коси, защото е тежък. Аз лично си го харесвам много и комбинирам с всякакви шампоани.
Шампоан Пантен за мазни корени и сухи краища - много изсушава като цяло. Но забелязвам, че това е поредния шампоан на марката, който ми прави пъпки и дразни силно скалпа. С безсулфатните им шампоани и балсама и маската от хидратиращата серия нямам проблем.
Боя за коса Лореал Преферанс 9.213 - харесвам много боите от тази серия, този номер беше намален в ДМ и грабнах 2 броя.
Алверде шампоан за нормална и мазна коса - любим на всички вкъщи, но сега съм взела варианта с маточина.
Душ гел Палмолив - купувала съм и преди, най-вече заради аромата, но е супер нетраен.
Дневен крем Биотрейд - преди 2 месеца го показах с идеята да го подаря на приятелка след няколко намазвания, защото ми направи пъпки ( първата опаковка беше по същия начин, но ефектът се разгърна във времето и бях доволна). Реших обаче да му дам шанс докрай и го изхабих. Подозренията ми, че са го развалили след като го бяха изтеглили се потвърдиха. Никакъв ефект и на всичкото отгоре спф е гола вода. Успях да изгоря, шофирайки за 20 минути, през зимата и зад стъклото. Ами, ясно е, че приключихме завинаги. Сега използвам почистващата пяна от серията, при нея няма промяна освен, че трябва по-голямо количество. Сравнявам на база предишна покупка преди 2-3 години.

# 44
Малко травъл опаковки от мен които взимам като пътувам

Любима маска и шампоан. Хидратиращи продукти. Много ми харесват, имам и в голям размер. Правят косата много гладка и мека.

Мицеларната вода на Caudalie ми е любима - имам и голямата опаковка, много добре почиства и е нежна към кожата. Към тоника оставам безпристрастна - не хидратира достатъчно.

Скраб за тяло на Cocosolis - почиства хубаво тялото, кожата е мека след това.
Кремът за тяло на Rituals ritual of karma - много приятен аромат както всички на марката, малко по-трудно се разнася, но е богат и добре хидратиращ.

Montale arabians tonka - може би най-мощният парфюм който съм тествала, специфичен е, аз го харесвам, но не е за всеки нос предвид колко е силен.

Общи условия

Активация на акаунт