Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 15 914
  • 113
  •   1
Отговори
# 15
Свърщи много хваленият балсам за устни. Но не мога да кажа, че забелязах някакъв уау ефект. Обикновените carmex или blistex имат същото действие

# 16
  • При децата ми
Още използвани продукти и от мен.

От шампоана на "Шаума" съм с добри впечатления. За мен е важно косата да е изпита добре, без да я премива и/или омазнява.
Мицеларната вода на "Гарние"  ми е поредна на марката. Редувам ги с тази с розова капачка. Харесват ми и ще ги купувам и занапред.
Серумът на "Нивеа" е разкошен! Много, много ми хареса! Свежа, напомпана и хидратирана е кожата след употреба! Много приятно комфортно усещане. С удоволствие бих го купила пак.
Спиралата на "Орифлейм" (синята) е добра за цената си. Вземала съм я един-два пъти на промоция. От розовата на "Мейбълин" също съм доволна. Четката е много "моя". Добре извива и подрежда миглите. Хубав наситен цвят. Бих повторила покупката.
От тампоните за грим нямам забележки.

# 17
  • USA
Точно днес купих спиралата на Мейбилин Firework, хвалена от една френска инфлуенсърка,която следя.
Утре ще я тествам,нищо че имам още 4-5 отворени.
Скоро ще се включа и аз с моите боклучета.

# 18
  • Mediterraneo

Много са хубави и двата дезодоранта.

Балсамът за боядисана коса е чудесен за моята коса, детето не го хареса.
Гелът е редовно присъствие, дъщеря ми го ползва много на тренировки и мачове, косата й не мърда с часове.

Кератинов балсам, страхотен. Ама тази огромна опаковка защо съм я купила, омръзва такова количество Simple Smile
Шампоанът е с прекрасен аромат. На моменти ми изсушаваше много връхчетата.

# 19
  • на последния етаж
- много приятен и много икономичен, толкова, че чак ми омръзна да го гледам в банята. Искам да пробвам нещо различно, разбирам, че този тип ексфолианти вече са старомодни. Моля за препоръка за хубав ексфолиант, подходящ за суха и чувствителна кожа.

# 20
И двете много бързай да ги изхабя, изобщо не ми хареса серума, много прехвалена марка, или поне този серум, не прави нищо за кожата. Лосионът емулсия ми хареса, че не лепне и не мазнее на кожата, но той няма свършване..

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 22:17 от passionbiojuniper

# 21
  • USA
Експресна снимка.

1. Head & Shoulders - Писала съм многократно за шампоаните,че са любимите на дъщеря ми. Ползвала е всички аромати и видове.Добре й се отразяват на мазните корени.

2. L'oreal Elvive Hyaluron + Pure Purifying shampoo/ rehydrating conditioner- За тази двойка бях писала отдавна.Много са добри.От дрогерийните марки,продуктите на Лореал за коса според мен са най-сполучливи.Например тази серия е ниво професионална грижа за мен. Мека,разплетена коса.Ще подновя при следващото ми ходене до магазина.Основно дъщеря ми ги ползва и ми поръча да купя отново(което се случва само с продуктите на Хед&Шолдърс)

3. Neutrogena T/Sal shampoo - Съпруга ми е с гъста коса на вълнички (много сладко) и от време на време му излиза пърхот. Ползва шампоани за тази цел,но редува и с регуларни такива.

# 22
За мен лично Лореал са най-сполучливите дрогерийни продукти за коса и лице. Имам и някои разочарования, но те са единици.
Моите опаковки за този месец:

Душ гел Фа - харесвам екзотичните им аромати и когато искам разнообразие си купувам такива душ гелове. Иначе малко изсушава кожата.
Боя за коса Велатон - първи опит с бои на марката, хареса ми цвета и трайността наистина е голяма. Бих повторила.
Душ крем Юриаж - малко ми беше странен, не усещам тялото си добре измито, оставя филм, което е нормално. Но на лицето като втора стъпка беше ок, правеше много мека кожата. Не мисля, че ще го повторя.
Лосион с гликолова киселина Балея - купих го за детето за да видя как ще се справи с гъша кожа. Много добър резултат имаше и при мен, и при нея. Като недостатък отчитам, че доста щипе ако попадне върху наранен участък и че изисква спф след употреба, лятото категорично не става за употреба. Препоръчвам го.
Крем за ръце Юсерин с урея - купувам го редовно, особено през зимата е задължителен вкъщи.
Маска с ретинол Евелин - много ми допадна, омекотява и освежава добре. Подновена е.
Сух шампоан Балеа - този аромат не ми допадна, но редовно поддържам сухите шампоани на марката.
Крем за крака Биотрейд - не ми хареса, трудно попива, няма резултат и охлажда неприятно. Оставя мазен слой.
Пачове за очи Бентон - не са лоши, бих опитала други видове.
Коректор Мейбълин - от 3 години ми служи вярно, подновен е, но забелязвам, че започва да не се държи добре в края на деня. Май ще се разделяме скоро.

# 23
  • София

Нашумялата колагенова маска на Biodance: не е моето! Много са популярни тези дългостоящи колагенови маски напоследък. На мен по-скоро не ми допадна. Маската е плътна и залепва добре върху лицето 5 мин. след нанасяне. Трябва да се стои дълго с нея, за да напомпа кожата и да я направи блестяща. Според обещанията на производителя. Аз издържах само 3-4 часа нощно време с нея. Не ми харесва колко е студена върху лицето, но пък ако носиш очила, може да ги сложиш върху маската без никакъв проблем и да си четеш книжка. Усеща се при спане, макар че може да се спи и на страни с нея. Не ми харесва свиването на маската, което става по някое време. Не приятно е и имам чувството, че и кожата ми се гърчи. Махнах я по някое време през нощта. На сутринта имах свежа и хидратирана кожа, но това го получавам с много други продукти. Имам още няколко такива маски и ще ги мъча.

Розовата вода на Алтея: много уханна, обичам да я пръскам, когато имам нужда от добро настроение. Понякога я слагам между тонерите и есенциите. Преляла съм водата в шише с пулверизатор, защото ми е по-удобно. Водата на Алтея не е любимата ми розова вода, защото малко ми опъва кожата.

Дезодорантът на Балеа: отврат! Не съм ползвала от много време аерозолен дезодорант. Този щипе много неприятно кожата и пръска не само под мишниците, ами и наоколо, та гадната миризма полепва и по врата. Мирише неприятно – на гнили, но удавени в захар неустановени плодве.

Но тази миризма на крема за ръце се е получила хубаво! Леко кремче за пролетните дни. За сега не подхранва достатъчно ръцете.

Кремът на Юриаж е неизменен зимата вкъщи за сухата кожа на ръцете на детето и мъжа ми.

Кремът за зърна на ВЗК го ползвах за устни – омекотява ги, изравнява ги. Много ми харесва, а цената е по-ниска от тези в аптеката.

Кремът за крака с уреа на Балеа много ми харесва. Не е тежък и мазен, хидратира и много добре се грижи за изстрадалите ми бегачески стъпала.

Олиото за устни на Есенс е страхотно – от актуалните черни олиа, които дават много хубав студен нюанс на устните - леко сивкав, леко лилавеещ, с много нежни глитърчета. Не очаквах това да хидратира и омекотява устните, но го прави. Подновено е и много се надявам да не го спрат!

# 24
  • При децата ми

Термозащитния спрей на Dr. PAWPAW купих на промоция преди време от "Златна рибка". Не ме впечатли. Аромата му, обаче е страхотен! Не бих повторила.
Мицеларна вода на "Биотен" - Добре почиства лицето, не щипе и не дразни кожата. Сега купих на "Балеа" за проба.
Рол-они-те на "Нивея" са от постоянния асортимент вкъщи. Фаворити ми са тези без алуминиеви соли на марката. Ще продължавам да ги купувам.
Пудрата/хайлайтър на "Голдън роуз" е страхотна! Ползвам, като хайлайтър. Озарява скулите и ефекта е лек загар тип "връщам се от плажа". Много, много икономична! Имам още една, която бях дала на дъщеря ми, тя не я ползва често и аз си я пробрах. Smile Жалко, че вече никъде не я намирам. При първа възможност ще я купя пак.

Припомних си защо спрях да купувам пастите на "Аквафреш" - не ми хареса и не бих повторила.

# 25
  • Mediterraneo

два продукта за къдрави коси, дъщеря ми ги използва. От спрея е доволна, защото си купи пак. Това желе нещо не й допадна, правеше хубави къдрици, но утежняваше косата и оставаше с мокър ефект.

Шампоан, който винаги има в банята. За косопад. Не е с някакъв невиждан ефект, разбира се, за дрогериен продукт е добре, без пари е. Не изсушава косата и скалпът ми го понася.

Крем за ръце на Ив Роше. Изключително приятен аромат, добра консистенция, попива бързо, но не хидратира добре.

# 26
  • на последния етаж
- поредна опаковка, вече поднових.

# 27
  • Варна
Шампоан Елидор ползвам марката от години. Не ме е разочаровала, само сменям аромати. Точно този с кокоса не ми е фаворит, може би е лимитка, не съм го виждала на всякъде.
Душ гел Балеа отново постоянно купуван. Този в лимитиран обичам аромата на лимон, много свежо.
Балсам за коса Плекс на Балеа Отново поредна опаковка… много добре ми се отразява на косата,по нищо не отстъпва на професионалната серия.

Маджестик дропс
За втори път го имам и за първи път го свършвам. Не е нещо уау, даже е доста прехвален, но да лек маслен серум с ненатрапчив аромат. Не оставя мазно и тежко усещане върху кожата. Прекалено голяма опаковка за мен…. Успях да го приключа, защото го ползваха всяка вечер докато бях бременна. В този период реших максимално да намаля химията в козметиката.
Крем за ръце biotenзимата ми върши перфектна работа. Купувам редовно, справя се с напукана и суха кожа.
Крем за лице Сеrave за първи път ползвам марката и съм доволна. Крема е лек и няма аромат. Ползвах през бременноста, след раждането кожата ми се изсуши и не ми хидратира достатъчно в момента. За сега няма да повторя.
Биотрейд слънцезащита  имах кофти опит с този продукт преди време, дадох му втори шанс. Харесва ми, с изключение че аромата е силен и при повече количество оставя моментно бял филм… За разнообразие пак бих взела след време.
Тонера на Пюнга отново поредна опаковка. Харесва ми, хидратира, аромат няма пак ще взема.

# 28
Малко маски и консумативи от мен Simple Smile
Шийт маски и пачове за очи.
Скрит текст:
CKD Retino Collagen Small Molecule 300. Доста нашумяха този тип маски. Аз съм 50/50. Маската като цяло не е лоша, прилепва добре на лицето, не се смъква. Издържах около 3-4 часа с нея, наистина стана прозрачна, явно е подействала. Лицето изглежда загладено и добре, не изглежда влажно и мокро както при обикновените шийт маски. Не бих легнала да спя с такъв тип маска на лицето си. Хубава маска, но мисля, че бих получила подобен ефект и от някои други маски. На сериозно намаление бих пробвала и други от този тип, на редовна цена, не.
Маската на Missha ми хареса, както и всички техни, които ползвам редовно. Тази на Балеа не ми хареса.
Look At Me Panda Hydrogel Eye Patch. Нищо особено, обикновени пачове, не ми допаднаха одобено, не ги препоръчвам.
Пачовете на Purederm са актуалните ми абсолютни любимци. Цена/качество за мен са идеалният вариант за 15 минути сутрин. Ползвам ги, заради подпухване в околоочната зона. Добре са напоени, не изсъхват след отваряне на пакетчето. Освежават, намаляват подпухналостта, добре прилепват. Не правя особена разлика между различните видове. Купила съм си всичките варианти отново.
Консумативи.
Скрит текст:
Тук няма да навлизам в подробности, всичко съм показвала, доволна съм, продължавам да ги подновявам.

# 29

Серум Avène Hyaluron Activ B3 ,харесва ми много. Избистря тена ,кожата става по-сияйна и мека. Попива бързо ,нанася се лесно. Любим ми е ,но цената не ми харесва.
Крем за ръце Balea
Свежо кремче за ръце ,което попива бързо ,хидратира. Използвах го доста време. Хареса ми.
Дезодорант Balea Soft Flowers
Любим мой дезодорант ,който е много свеж като мирис и нежен. Поредна опаковка.
Душ олио Baea
Любим. Поредна опаковка.
Нежен към кожата ,хидратира ,измива много добре.

Общи условия

Активация на акаунт