Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 59 337
  • 361
  •   3
Отговори
# 150
  • на последния етаж
- рядко изхабявам лакове, затова се радвам, когато някой свърши. Едва ли ще купя отново, прекалено много лакове имам.

# 151
  • При децата ми

Още любимци, които съм показвала и друг път. Рол-она на "Нивея" ми е от постоянния асортимент.  Харесах и дезодоранта.
Шампоана на "Пантен" ми е пореден. Добре се отразява на сухата ми коса. В момента ползвам и маската и балсама от серията.
Червилото на "Буржоа" е страхотно, но за съжаление свърши и никъде не го намирам. Много приятна текстура и страхотен червен цвят.

Essennza illuminante - активиращ серум, който е като водичка, но го усещах много приятно на кожата. Попива добре, кожата се усеща хидратирана. Бих купила отново.

Скраб за тяло, който ми е подарък заедно с други продукти на марката. Ползвам за пръв път и не мисля, че бих си го купила.

- Така изглежда подаръчния комплект.

Другите продукти от комплекта сега ползвам. Приятни са, но нищо повече.

# 152

Страхотен е този балсам на Керастаз, поне за моята коса. Прави я много мека.
Happy endings е против цъфтежи на краищата, сега не можах да преценя дали тотално са спрели да ми цъфтят, но ми харесва ефекта от него.
Chi silk infusion ми е любим финиш. И е страшно икономичен.

Кремът за ръце на Гарние ми хареса, хидратира добре и има приятен аромат.
Гелът за бръснене на Балеа редовно го показвам, любим ми е.
Shea butter showe gel много приятен душ гел, нежен и с приятен аромат.
Този лосион на Нивеа не ми допадна. Много трудно попива и се разнася.
Олиото за целулут на Кокосолис едва ли ще премахне целулита без други мерки, но ухае страхотно и много добре омекотява кожата.

Ампулата с центела също винаги я имам налична- овлажнява добре и успокоява кожата.
Medi peel peptide 9 essence toner хареса ми, добре хидратира кожата.
Avene hydrance boost serum също много ми допадна, но е по-скоро за зимата. По-гъст и доста хидратиращ.

Олио за устни Md beauty не ми хареса. Доста лепкаво.
Това масло за устни на Катрис всъщност не е толкова лошо. Този цвят е много хубав, бях взела they see me aperollin, но той беше много оранжев.
Nuxe reve de miel ми е любимия балсам за устни който единствен се справя с напуканите ми устни.

Jimmy choo fever приятен аромат, но нищо отличително.

# 153
  • на последния етаж
- страхотен крем: отлична хидратация, почти не усещам аромат, попива идеално, не прави кир ефект. Впечатлена съм и със сигурност ще купя отново, но искам да изхабя натрупаните наличности.

# 154
Рол он Eucerin без алуминий

Страхотен продукт! Много нежен към кожата, мирише деликатно на свежо, предпазва отлично от неприятна миризма. Новият ми любимец, който измести аналогичния на Uriage. Бонус е, че се намира на по-добра цена.

# 155
  • Mediterraneo
Много траен, а ароматът му е направо парфюмен.

Ужасни ампули, останаха ми две и ги изхвърлих след три опита с тях. Докато са по скалпа, се усеща леко затопляне, но започнеш ли да се къпеш, те облива лютивина, смъди на очите, кожата ти започва да пари. Отделно ми изсушаваха и косата.

Балсамчето на Сиен е "вкусно", мирише добре и се държи добре на устните, харесваме го всички вкъщи.
Коректорите на Есенс също се подновяват редовно, и аз, и двете ми дъщери ги ползваме.

# 156
  • Deutschland
И аз съм доволна от този дезодорант на ФА.

# 157
  • Mediterraneo
Цялата им серия май ще се окаже много сполучлива.

# 158
  • на последния етаж
- прекрасен скраб за тяло! Частиците са едри, но не прекалено груби, а ароматът е толкова свеж и летен! Със сигурност ще купя отново. Green Heart

# 159
- прекрасен скраб за тяло! Частиците са едри, но не прекалено груби, а ароматът е толкова свеж и летен! Със сигурност ще купя отново. Green Heart
Уникална серия, всяко лято се купувам тоалетната вода, лосиона и рол она. Най-хубавият зелен чай!

# 160
  • на последния етаж
- първа празна опаковка слънцезащита за тази година. Ползвала съм този продукт и преди, доволна съм. Обикновено купувам на намаление през есента. Бих купила отново.

# 161

Пачове за очи Victoria Beauty ,стандартни пачове за очи. Добре хидратират ,не се плъзгат. Доволна съм.
Серум за очи Skincyclopedia ,страхотен серум за очи с ролер. Охлажда ,прибира торбичките и хидратира перфектно. Съчетавам го с крем за очи. Вече подновен.
Нов любимец ми е.

Слънцезащита за лице и тяло Eucerin Sun Allergy Protect spf50+ ,поредна опаковка.
Попива бързо ,не оставя мазни следи ,предпазва перфектно. Единственият минус е ,че мирише на спирт в началото ,но бързо се премахва миризмата.

Душ-гел Balea Summer Sunset
,нежен душ-гел ,който не изсушава кожата ,лек деликатен аромат ,който не ми беше сред предпочитаните ,но хидратира добре.
Интимен гел Bilka с краставица и алое вера ,не бих повторила. Ароматът е много хубав ,нежен и свеж ,но за разлика от този с невен не е толкова хидратиращ. Другият с невен е много нежен и хидратиращ ,но ароматът му е по-силен за моят нос. Но все пак бих предпочела този с Невена пред този с краставицата.
Купих си и пяната с памук на Bilka за да пробвам и нея.

Конец за зъби Dent Expert, хубав конец за зъби с ментов вкус ,почиства добре ,но свикнах с конците на ДМ. Бих повторила покупката.

# 162
  • на последния етаж
- още един изхабен лак, който няма да подновя, тъй като вече не се предлага, но дълги години ме радваше. Heart

# 163
  • на последния етаж
- хареса ми този душ гел, има много свеж летен аромат. Бих купила отново.

# 164
  • на последния етаж
- нямам забележки, предпазва добре, попива и не оставя бели или мазни следи. Ще му се доверя и следващата година.

Общи условия

Активация на акаунт