Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 59 660
  • 362
  •   1
Отговори
# 360
  • на последния етаж
- не съм сигурна, че този флуид прави нещо с косата ми, започвам последното шишенце и ще направя пауза.

# 361
  • Deutschland
Essential garden с кокос е много хубав. Извинете за спама.

# 362
  • Sofia

HERBIS Маска за суха и изтощена коса, 250мл: Не беше крайно лоша, но не е икономична а и сякаш не беше достатъчно хидратираща за моята коса.
ALTEYA organics - Био вода от Българска роза, 120 ml: Много ми харесва. Това беше основният ми тоник и сутрин и вечер. Харесва ми и бутилчицата с помпа, много добре се нанася
Тоник за Лице SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner: Това беше втората ми опаковка през годините. Първата доста ми беше помогнала, понеже тогава имах ужасно акне, но втората всякаш не беше толкова ефективна и много време я хабих, но междувременно минах и на по-изчистена козметика и вероятно това е причината.
Серум за Лице SOME BY MI AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum: Същото важи и за серума, не беше лош, но си намерих по-подходящи с изчистен състав.
alverde NATURKOSMETIK - Дневен крем за лице Био дива роза, 50 ml: Реших да го изпробвам като по-изчистен вариант, но се оказа, че не е подходящ за мен. Не ми хареса и ме изпъпчи. Използвах го за шията и деколтето, но не и по лицето.
MAYBELLINE NEW YORK - Пудра Fit me: От години я използвам като марка и съм доволна.
Сапун Портокал и Kанела: Много им харесвам сапунчетата, не използвам душ гел от около година вече.

Ежадневни превръзки от Lidl: Вършат си работата.
Боя за коса на Syoss: : Не е лоша, често я ползвам
Интердентални четки - различни размери: Тези са по-бюджетни, по много бройки и ми вършат страхотна работа с почистването между брекетите
Дезинфектант от марката на Лили: Не е никак лош, на скоро го търсих, но го нямаше тоя конкретно.

Още малко добавки за подобряване на качеството на яйцеклетките при подготовка за инвитро. Доволна съм от марките и резултатите. Пробиотиците на Jamieson не бяха никак лоши.
Чайчета от Зоя: Тази марка са ни любими. Често си ги купуваме. Този от лайка е страхотен.

Тези сапунчета също са много хубави. взимаме ги насипни от Station Zero. Този конкретно и Sensitive са ни любими.

Същото важи и за шампоанчетата им. Мъж ми ги ползваше и беше много доволен за себореята, която има. Аз също имам себорея по скалпа и след като изхабих медицинските, които ползвах, реших да го избпробвам и аз. Много добре се понася на скалпа и косата ми. Наистина косата става по-мека и не толкова суха с него.

Общи условия

Активация на акаунт