Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 9

• 87 248
  • 524
  •   1
Отговори
# 510
  • При децата ми

Любими продукти, от постоянния асортимент. Подновени.

# 511

Парфюм Christina Aguilera - Definition
Прекрасен пудрен леко плодов аромат. Много го харесвам и с удоволствие си го изпръсках.
Имам още един ,но сега ще видя кой ще започна. Лятото изразходвам парфюмите като топъл хляб. Лошото е ,че аз просто привиквам към аромата и спира да ми мирише.
Термална вода Avenè ,поредна опаковка.
Обаче вече много ме дразни това ,че пръска в различни посоки и няма хубав пулверизатор. Остана ми още едно 50 мл. и спирам да ги купувам. Не са никак евтини ,а до сега не съм попаднала на един хубав спрей.
Дезодорант Dove със зелен чай ,любим ,поредна опаковка. Няма да ми омръзне.
Шийт маска за лице Mearosa ,която е много приятна ,с леко охлаждащ ефект.
Имам още 3-4 маски от марката.

Ежедневни превръзки Naturella ,които ползвам постоянно. Сега си купих едни на Discreet ,които да пробвам и за сега съм доволна. Но това е редовна покупка.

Конец за зъби Bevola Sensitive ,купих ги да пробвам ,но не останах очарована.
Предпочитам марката на ДМ ,които са набъбващи и по-щадящи към венците.
Определено повече няма да купя.

# 512

1.La roche 50 фактор слънцезащита в спрей - всяко лято я купувам, за плаж, над грим - ползвам я постоянно. Опаковката ми е много удобна тъй като не заема място и е лека.
2.Chi шампоан - страхотен аромат, много нежен, прави косата страхотна и подредена.
3.Loreal telescopic - изпробвала съм доста спирали, но винаги се връщам към тази. Аз имам къси, рехави мигли и с всяка друга спирала си цапам клепачите. Единственото което не ми харесва е трудното й сваляне, но ефекта и удобната четка компенсират.
4. Dr. Althea околоочен серум. Хареса ми много. На фона на по скъпи които съм пробвала - този се държи чудесно под грим, кожата си остава свежа за дълго. Като консистенция е една идея по силиконов и тип гел.

# 513
Почистващ гел за лице на Clarins

Много приятен, почиства добре, но без да изсушава, има лек и приятен аромат. Това е опаковка от коледен календар, но бих си купила и пълноразмерна.

# 514

Пачове за очи Plantifique ,хубави са ,имат лек аромат ,приятни са.
Дезодорант Fa Calming Divine Moments
,наистина тези дезодоранти са трайни и имам още един ,който е изключително свеж.
Но този като аромат изобщо не ми допадна.
Копие на Baccarat Rouge ,а аз този аромат не го понасям. Прекалено ми е силен. Но ако някой харесва аромата ,доста е траен като за дезодорант. С него си ароматизирах банята.
Препоръчвам тези дезодоранти на Fa.За цената си ,която е от 2€ и нещо ,са наистина много добър вариант за освежаване.

# 515
  • на последния етаж
- доволна съм, косата ми ставаше подредена и като че ли не толкова бухнала. Бих купила отново.

# 516
  • При децата ми

Термозащитен крем CHI Total Protect - Нищо особено. Очаквах повече от продукта. Ползвала съм техни продукти и преди и сякаш преди ми допаднаха повече. Оставяше чувство на не измита коса, макар и да нанасях съвсем пестеливо. Имах чувството, че косата ми се омазнява по-бързо, като нанеса продукта. Засега не бих купила отново.

Balea Professional Traum Locken Definier Spray - Продукта на "Балеа" го ползва дъщеря ми. Хареса и. Вероятно бих го купила пак, но сега купих по-скъп продукт за оформяне на къдрици.

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 23:54 от Hrispa76

# 517

Пачове за очи Plantifique ,приятни ,освежават.
Шийт маска за лице Mearosa ,добре напоена ,освежава кожата.

Дезодорант Dove със зелен чай ,поредна опаковка. Изключително свеж и ми харесва много.
Bioderma Atoderm Intensive Baume ,спаси ми атопичната кожа. Изключително доволна съм. Поднових с по-лекият вариант. Препоръчвам.

Lakme k. therapy active ампула за разтеж на косата ,ампулата е много добра. Доволна съм. Имам доста нова коса. Съчетавам няколко продукта. Но със сигурност е помогнала много.
Серум за лице Vichy mineral 89 ,много приятен серум -бустер за лице ,вече отворих нова опаковка. Доволна съм и пак бих се върнала към него. Освежава кожата ,хидратира я.

# 518
Извинявам се за въпроса и спама но тези дезодоранти предпазват ли от изпотяване и на голо ли ги пръскате или са само аромат за върху дреха. Май на голо си мисля но никога не съм ползвала 😄

# 519
Извинявам се за въпроса и спама но тези дезодоранти предпазват ли от изпотяване и на голо ли ги пръскате или са само аромат за върху дреха. Май на голо си мисля но никога не съм ползвала 😄
Тези ,които ползвам аз предпазват ,защото съдържат алуминиеви соли. Пръскам на голо и защитава много добре. На 100% няма как не се изпотяваш ,но като цяло съм изключително доволна. Плюс ,че ароматът се задържа дълго и мирише на хубаво.

# 520
  • на последния етаж
- хубав балсам, нямам забележки. Бих купила отново.

# 521
Аз съм много доволна от Олиосвта All in one. Ползвам вече само него от поне две години.

# 522
  • При децата ми

Гелът с алое вера е много хубав. Хидратира добре кожата. Не лепне и попива добре. Особено подходящ за след плаж или излагане на слънце.  Добре се отразява и на косата. Разресва добре заплетени коси. Бих купила отново.

More Than Glow Nr.010 Ultimate Platinum Glaze, 5,9 g Хайлайтър - а на "Картис" е чудесен за парите си! Хубава текстура с дискретен блестящ ефект. Ползва го основно дъщеря ми. С удоволствие бих подновила продукта.

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 11:10 от Hrispa76

# 523
  • на последния етаж
- страхотен балсам, всъщност цялата серия е чудесна за сухата ми коса. Ще купя отново.

# 524

Олио за коса L'Oréal Professionnel Metal Detox ,любимо!
Вече съм подновила. Не утежнява ,не слепва косата. Прави я много бляскава ,мекичка и жива. Едно от малкото олиа ,които косата ми харесва. Обожавам цялата серия за коса.

Общи условия

Активация на акаунт