Прекъснат полов акт

• 1 866
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Ама като почнете с моралните уроци за болестите предавани по полов път. Ако партньорите са сигурни един в друг, моногамни и живеят с години заедно, не познавам такива дето да ползват презервативи. За най-шашнатите, риск има и с презерватив. Останалите неща се учат още в гимназията и няма нужда от проповеди.

# 16
Щом момичето пита дали се забременява без презерватив, едва ли живеят от 15 години заедно и едва ли са учили каквото и да било в гимназията. На мен такива неща преди години в училище не са ми преподавали, и като гледам по ежедневните въпроси от тийнове в различните теми тук - на тях явно също не преподават. Съдейки по нейните теми, че гълта през два дена ескапели - едва ли има някаква представа за това как трябва да се пази човек от бременност.

# 17
  • София
Мда, съдейки от темата, не бих разчитала на ученото в училище. Съвсем уместна е вметката за болестите.

# 18
Изглежда, че.не и е сериозен приятел, щом се притеснява да не забременее от него. Аз не бих практикувала такъв акт, ако не ми е сериозен приятел. Страх ме е от болести и може да.ме.зарази с нещо, ако не ми е сериозен приятел.

# 19
Съученичка си отиде от рак на маточната шийка на 21. Нямаше време да живее с някого с години.
Позната на моята възраст (33) е вече с 3 операция заради изменение на тъканта на лигавицата. За сега все още ѝ дават надежди, че ще успее да износи и роди без драми.
Моя колежка, възраст колкото майка ми, с един единствен партньор през целия си живот, която даже по време на ражданията си не е искала лекар мъж, защото се притеснява, при преглед се оказва с предракови изменения.
Във форума има дама, чиито партньор е бил с безсимптомна хламидия с години. Става ясно, че е с хламидия чак, когато се стига до инвитро.
Аз имах късмета да попадна на лекар, който видя изменение още преди колпоскопията и ми се размина, HPV14 и 16. И уреяплазма, която ми скапа тръбите. А пък не е като секс без презерватив да ми е бил честа практика, какво остава за прекъснат (никога). Няколкото пъти заигравка в началото без са ми от годините, в които съм се притеснявала само от бременност, както и майка ми впрочем. Само това ми се каза вкъщи - презерватив или бебе. В училище - йок, само една рекламна демонстрация на превръзки в 7ми клас. И съжалявам вече с години за тарикатлъците.

I.am, кажи ми, като не познаваш около теб двойки, които ползват презервативи - като са решили да ги махнат направили ли са си пълен пакет вирусология? Искрено ми е любопитно, макар че може би звуча заядливо. Не се заяждам. Не казвам, че тези неща ще се случат на 100% с всеки, който реши да спести 80ст от презерватив. Казвам, че шансовете са абсолютно реални. Ако 1 жена реши да се вземе в ръце и да си пази здравето благодарение на моите проповеди ще си е заслужавало.

# 20
Кой мъж би приел да си пусне пълен пакет вирусология по настояване от жена? Попадала съм само на един мъж, който прие. Другите се обидиха и перкъснаха връзка с мен. Нарекоха ме луда.

# 21
Аз се чудя защо никой вкъщи не говори с тия деца?
Пиша "деца" защото съм сигурна че авторката е между 12 и 15 годишна.
Зарежи забременяването - СПИН, хламидия и какво ли още не.
За това не се ли притесняваш или и двамата сте се изследвали за венерически болести преди да решите да правите секс "на голо", за да може на него да му е хубаво?
А да забравих - той няма венерически болести.

Препоръчвам ти да изгледаш филма "Хлапета".
Ако след това продължиш да си рискуваш здравето и Господ не може да ти помогне.

Прочетох останалите мнения на авторката.
Момиче - Ескапел не са бонбонки Тик Так! Ползвай презерватив, че утре освен аборт кой знае какво още може да си навлечеш и задължително говори с майка си!

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 02:45 от Arielle

# 22
Ама като почнете с моралните уроци за болестите предавани по полов път.
Това не е морал, а отговорност към здравето!
Половината население сигурно страда от ЧПВ без да подозира!!! Масово се въртят хладмидии, уреаплазми... и гъбички като за добро утро! И масово жената се "лекува", докато партньорът - не. И така в омагьосан кръг.

Морал!? Честно коментарът ти не е тъп, а мега мега мега безотговорен...

п.с. Със сегашния ми партньор си правим изследвания веднъж годишно. (Дори се пада сега януари) Заедно сме от 5 години. Честно - той предложи и аз се съгласих и мнооого се зарадвах, че мисли отговорно. А дали си изневеряваме - никога никой не може да бъде сигурен. Любовта си е любов, ама айде винаги да си имаме едно на ум.

# 23
Ама като почнете с моралните уроци за болестите предавани по полов път.
Това не е морал, а отговорност към здравето!
Половината население сигурно страда от ЧПВ без да подозира!!! Масово се въртят хладмидии, уреаплазми... и гъбички като за добро утро! И масово жената се "лекува", докато партньорът - не. И така в омагьосан кръг.

Морал!? Честно коментарът ти не е тъп, а мега мега мега безотговорен...

п.с. Със сегашния ми партньор си правим изследвания веднъж годишно. (Дори се пада сега януари) Заедно сме от 5 години. Честно - той предложи и аз се съгласих и мнооого се зарадвах, че мисли отговорно. А дали си изневеряваме - никога никой не може да бъде сигурен. Любовта си е любов, ама айде винаги да си имаме едно на ум.
Поздравления, че сте намерили такъв мъж. Обикновено мъжете бягат от изследвания. И да, не се знае дали някой от връзката изневерява и да бъде заразен с нещо. И после да се чудиш откъде ти е дошло. В това отношение доверие не може да имаш и той да ти се кълне, че от нищо не е болен.

# 24
Да, има опасност. Хапчетата не разбъркват хормоните повече от бременността или аборта така или иначе. Ако сте със стабилен партньор и не искате презервативи, може да си сложите спирала, имплант, хапчета да пиете. Много по-надеждни методи.

Мъж, който бяга от изследвания, не и трябва на никоя жена. Чак пък толкова да го е закъсала за мъжко, че да иска само утайките, които не се съгласяват на елементарни изследвания и искат без презерватив... Ми то по-добре без мъж отколкото с такова леке

# 25
Преди оргазъм при мъжа може да има малко течност ,която е предимно това което произвежда простата, но при определени условия може да има и сперматозоиди така че забременяване е възможно. Презерватива не предпазва само от ППБ , но и намалява шанса за небактериален цистит (причинен от механичното триене а не от инфекция ) ,предпазва и предаване на човешки папилома вирус , което пък си е предпазване от рак на шийката на матката.

Общи условия

Активация на акаунт