Трикотин

• 1 289
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Чудесно, значи ще обменяме идеи. Relaxed
Не мен първата машинка ми се счупи почти веднага (бях я поръчала от Тему) и пробвах и аз с една кука от пустото нетърпение да видя как точно стават нещата, но наистина много бавно ставаше. А след това се наложи да чакам почти 3 месеца да дойде новата...
Сега пък нямам много време и съм оставила всичко в един кашон. Чакам с нетърпение да се поосвободя, за да започна да творя Relieved

# 16
  • София
Здравейте,
Споделям последното ми творение за подарък на братче и сестриче. Баткото е футболист, а девойката обича много въздушна йога, но не успях да направя нещо в нейния стил. Ще ми трябва повече практика явно... Харесват ли ви?

# 17
Здравейте, от известно време започнах да се интересувам от трикотин. Закупих си материали, но уви ми се струва, че не съм купила правилната тел. Използвам 2мм алуминиева тел, но при опит да я огъна ми се струва много мека и често се развалят формите при допълнителен натиск. Като гледам клипове ми се струва, че използват по дебела тел. Ще съм благодарна ако ми кажете каква използвате и от къде я купувате. Благодаря!

# 18
  • София
Здравейте, извинявам се за късния отговор, но нещо съм пропуснала публикацията Ви...

Аз използвам подцинкована тел (понякога и стоманена, но е по-трудна за обработка) - 2 мм, която закупувам от местната железария. Поръчвала съм и алуминиева тел от Тему - 3 мм, която лесно се огъва, но ми се струва, че с нея по-лесно се деформират формите. Алуминиевта е по-лесна за огъване, а 2 мм даже ми се струва, че ще се строши.
Ако трябва да бъда честна, все още не съм намерила най-подходящата с която да ми е удобнио да работя и която разбира се да е подходяща за този тип дейност, но за съжаление напоследък не ми остава никакво време за това мое хоби... Sad

Ще се радвам да споделите Вашите творения тук и да обменяме заедно опит и идеи Simple Smile

# 19
  • София
Здравейте,
толкова много ми се твори, а напоследък никакво време нямам за това... Pensive
Чак почнах да искам да се застудява вече малко, че да си поостанем вкъщи с децата, защото сега сме постоянно навън до късно.

Канени сме на едно кръщене и на мен ми се иска да направя една декорация за стая за детенцето с дъга и името му. Много ми се иска обаче дъгата да не от стандартните цветове, а да е нещо по-различно, но музата така да ме е напуснала... Laughing
Мисля да заложа на бяло, розово и лилаво в няколко нюанса. Ще са ми необходими около 6 цвята.

Имате ли предложения за цветове на дъгата, нещо момичешко?
Ако нещо сте творили тези месец, ще се радвам да споделите някоя снимчица Relaxed

Хубав ден на всички!

# 20
За съжаление и на мен не остава време да творя, всичко си стои в шкафа отдавна 🙂
Иначе за цветове мисля, че ще се получи добре с различните прасковени, бежови, лимонени, тюркоазени, та даже и цикламено

# 21
  • София
Спокойно, Desire, и нашето време ще дойде и като се развихрим... Simple Smile

Благодаря за предложенията - следващия път ще помисля в тази посока, защото за сега купих цветове в розово-лилавата гама, а името ще е в друг цвят. Довечера ще снимам преждите Wink

Допълвам със снимки на избраните цветове. Как е по-добре да започна с най-светлия цвят към тъмно или тъмно-светло-светло-тъмно?

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 09:39 от _Reni_renI_

# 22
Може би като започнеш и ще прецениш по-добре.. Поне при мен така се получава по-лесно преценката. Иначе поне на снимката, на мен повече ми харесва втората... 🙂🍀🌞

Общи условия

Активация на акаунт