Д - р Трифонов - мамолог, Стара Загора, съдействие за записване на час

• 144
  • 6
  •   1
Отговори
Привет! Може би се чудите какво толкова трудно има в записването на час при лекар - звъниш, отиваш, запазваш онлайн. Да, ама не. Доктор Трифонов - мамолог от Стара Загора е прекрасен и уникален човек и професионалист. При него се следим с майка през последните 3 години и не искам да го сменяме. Но е кошмар записването на часове. В Супердок следя по няколко пъти на ден - часове няма. По телефона като звънна ми се отговаря същото, графиците още не били готови, звъннете на 1 - во число от месеца примерно, звъня на 1 - во число, в 8 сутринта, и отново часове няма. Не сме от града и няма как да отида лично до там. Разбирам, че е зает лекар и наплива от пациенти при него е огромен, но не мисля, че проблема е толкова в това, а в жената на регистратурата, която вдига телефона. Винаги е груба и нервна и бързаща да затвори. Миналата година успях да запазя часове, когато намерих личния телефон на доктора и се свързах лично с него. Той беше доста учуден на случващото се. И ми каза другия път пак да звънна лично на него. Но си смених телефона, загубих доста контакти, включително и неговия номер. Не мога и да го намеря пак. Знам, че едва ли някой ще се отзове и ще се занимава с мен, но все пак бих помолила - ако някой живее на булевард Руски или около него, защото там му е кабинета и ако може, би ли се отбил и да пробва да запази два последователни часа за мен и майка за ехография на гърдите? И един час да се запише само пак ще е нещо. Ще бъда наистина благодарна от сърце!

# 1
Има часове за мамографски преглед на 30 и 31.01. Не можеш ли да се запишеш за такъв, а на място да поискаш ехография?
https://superdoc.bg/lekar/d-r-lyubomir-trifonov-5384

# 2
Има часове за мамографски преглед на 30 и 31.01. Не можеш ли да се запишеш за такъв, а на място да поискаш ехография?
https://superdoc.bg/lekar/d-r-lyubomir-trifonov-5384
За мамографски преглед винаги има часове, за ехография никога. Не ми се рискува да пробвам така, защото си взимам неплатен ден да се освободя от работа и ако се разкарам напразно и ме върнат, после пак трябва да координирам графици и да взимам ден и става сложно. А съм почти убедена, че ще ме върнат, защото както казах, жената на регистратурата, която посреща и изпраща пациентите при доктора е доста груба.

# 3
Следи ежедневно часовете в Супердок. Пускат ги на някакъв случаен принцип и се разграбват почти веднага. Аз запазих с много зор, но почти ежедневно звънях да питам. След един такъв разговор пуснаха няколко дни с прегледи и успях да си запиша час. Иначе на самия преглед в чакалнята имаше някакви жени от друг град, които май нямаха час или бяха закъснели, та ги пуснаха да минат, че да си пътуват обратно. Не се забавиха много, повече от 15-тина минути не съм чакала, но то при добрите специалисти винаги има наплив.

Не става да си запише час за мамография, защото звънят да питат на каква възраст си, ако не си посочил при запазването на часа.

# 4
Дидичка, и аз така правя, но засега без успех. Буквално не излизам от Супердок и звъня всеки ден и по телефона. Няма и няма....

# 5
Тук е посочен мейл, който изглежда като личен, пробвайте през него: ltrifonov@yahoo.com

# 6
Тук е посочен мейл, който изглежда като личен, пробвайте през него: ltrifonov@yahoo.com
Писах на този мейл още преди 2 седмици. И там нямам отговор засега.

Общи условия

Активация на акаунт