Липса на сексуално желание

• 1 496
  • 11
  •   1
Отговори
Дами, не знам за къде е темата ми, затова просто я пускам някъде. Става дума за интимният ми живот, вече от 3 седмици не изпитвам нищо, имам вагинална сухота и не мога да изпитам възбуда, което ппц не е типично за мен, нужна ми е точно една целувка, за да се случат нещата, а сега целувки, докосвания по 1 час и НИЩО. Нулево желание за секс и напълно суха отдолу. Използваме лубрикант с приятеля ми, обаче той единствено “замаскира” сухотата, желанието ми за секс продължава да липсва.  Не мисля, че влизам в менопауза, на 23 съм.
Като “любителка” на секса (както и да звучи това) е доста странно, неприятно и отегчаващо за мен това, което се случва. Ще съм много благодарна, ако има жена, на която ѝ се е случвало или просто някоя по-запозната, да изкаже мнение, благодаря.

# 1
  • София
Натоварване, болест, стрес, липса на привличане към партньора?

Не правете секс. Гушкайте се, докосвайте се, целувайте се,  натискайте се, но без пенетрация. Нека ви изчака да се събудите.

# 2
Ти сега бременна ли си, или не си?
Не се възбуждаш само с партньора си, или по принцип?
Ако е само с партньора ти – какво се случи преди 3 седмици, та да ти секне рязко меракът?

# 3
  • Поморие
Дами, не знам за къде е темата ми, затова просто я пускам някъде. Става дума за интимният ми живот, вече от 3 седмици не изпитвам нищо, имам вагинална сухота и не мога да изпитам възбуда, което ппц не е типично за мен, нужна ми е точно една целувка, за да се случат нещата, а сега целувки, докосвания по 1 час и НИЩО. Нулево желание за секс и напълно суха отдолу. Използваме лубрикант с приятеля ми, обаче той единствено “замаскира” сухотата, желанието ми за секс продължава да липсва.  Не мисля, че влизам в менопауза, на 23 съм.
Като “любителка” на секса (както и да звучи това) е доста странно, неприятно и отегчаващо за мен това, което се случва. Ще съм много благодарна, ако има жена, на която ѝ се е случвало или просто някоя по-запозната, да изкаже мнение, благодаря.
Нормално е, хората не сме машини. Дайте си време. Може да е психическа нагласа.

# 4
  • Бургас
Ако случайно си започнала противозачатъчни - от тях е. Провери си хормоните.

# 5
  • Банско
При мен се получи след раждането на първото ми дете. Но открих чая бабини зъби. Този чай ми регулира всичко и си имах желание, като го пия всеки ден. После спрях и се бях оправила. Той регулира тостестерона и естрогена. Прочетете за него.

# 6
  • Somewhere far away
Не мисля че е чак такъв проблем. Има и такива периоди. не може вечно нон стоп да ти се прави. Най- вероятно е психологическо или нещо на нервна почва.
 Не се насилвай, не се напрягай и не го прави нещо задължително. Интимността не е само секс, не го мисли толкова, млада си, а щом не си асексуална , ще ти дойде  желанието рано или късно.

# 7
Някое ново лекарство, добавка, билка? Диета?
Смяна на работа? Може да е от хормонално смущение. Менструацията ти редовна ли е? Как е кожата,  косата. Необичайно пъпчасване или по-лесно омазняване на косата.
Имаш ли други прояви. Единствено липсата на секс ли е различното?
Съжалявам, че толкова въпроси. И на мен ми стана интересно. Все на нещо се дължи.

# 8
Пуснете изследване на хормони.Очевидно има някаква причина, щом сте полово активна жена.

# 9
Ако случайно си започнала противозачатъчни - от тях е. Провери си хормоните.

Съгласен съм с това.

# 10
Какви противозачатъчни, като до не знам си кога е била бременна Rolling Eyes

Май пак се пързаляме яко Ski

# 11

Както споменаха и други коментари може е на ментална основа, и временно пренатоварване.
Може да пробвате да разнообразите нещата за допълнителен ефект било то:

Dress -

Toys -

Fun Activities -

Общи условия

Активация на акаунт