Разделно Хранене- част 7

• 21 573
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
Kalida,никога до сега да чукам на дърво не съм имала гинекологичен проблем,не съм си правила цитономазка.Към края на седмицата ще ходя и после ще пиша.
Гостите ги чакам в понеделник.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 61
Здравейте, момичета. Hug
Ама вие сте изписали и новата тема.Добре дошли на новите момичета.
Тъй като все още допускам грешки, като ровя за рецепти и веднага консултация с табличката, да не се излагам Embarassed, но все пак имам въпроси.Как да разбирам лошите комбинации?Например месо и олио, месо и сметана, даже и маслини и олио, респективно зехтин newsm78, досега не се бях вглеждала задълбочено в табличката,  бях запомнила оснивните правила- мазнини с всичко, месо+зеленчуци, картофи , ориз+зеленчуци и т.н., но сега излиза, че маслини с месо -лоша комбинация, а аз някъде в по предна тема четох, че може да ги комбинирам с всичко, съвсем психясах #Crazy, пак съм омотала правилата.Имаше и обяснение за лоша, проблемна комбинация, но не се сещам какво точно беше , а и ще ми е доста трудно да го търся назат из темите.

Приятен ден от мен. Peace

# 62
  • Варна
Здравейте аз съм малко в кофти настроение, затова не пише, иначе все още съумявам да спазвам режима. Hug

# 63
Здравейте! Включвам се пак с въпрос - какво ще кажете за пуканките? Кога да ги ям? Калорични ли са?

# 64
Пуканките ги ям като съм по улиците и няма какво друго да хапна.Ям само тях и ми заместват едно хранене.След 3-4 часа си хапвам нещо друго.  bouquet

# 65
здравейте, приемате ли нови попълнения, днес ми свършва захранването от плодово-чайният режим и мисля да мина на разд.х-не, а имам и още кг. за сваляне

# 66
Здравейте, милички! Много сте писали! Защо си стоите в къщи на atwork в това хубаво време?! Simple Smile

Аз току-що се прибирам. Излязохме на обяд и ходихме на плажа. Едни приятели държат бистро на брега и седнахме на самия пясък. Беше страхотно. Децата си играеха с кофичките, а ние си хапнахме и пийнахме. После направихме една дълга разходка до центъра и обратно и се прибрахме изморени. Всичко дотук е чудесно, ама мразя тази част от неделята. Сега   bath1 (с Денис къпането е ад-пищи, плаче...), оправяне на раниците за градината и училище,  1ironing wash hang 1dishes. Май за вечеря поне няма да мисля, че ядохме към 2 часа. Ама накупих достатъчно марули и краставици за през седмицата. За офиса пак напълних една торба с ябълки - ми не можах да измисля нищо друго, така че и тази седмица ще съм на тях. А, купих и ягодки уж за децата, но и аз ги опитах.

newsm53 И да се похваля-не съм се отказала от кардиото-вече 2 седмици съм много съвестна на newsm39 . А днес даже правих и коремни преси и упражнения с гиричките.

Piddochia, sharli,   welcome !А сега чао и до утре!

# 67
Здравейте момичета,

Реге 31-добре сте направили с разходката,то и аз бях замислила нещо такова ама ми се провалиха плановете.
Затова тък метнах да чистя. newsm28 newsm79 newsm75
Пидочия разбира се,че приемаме добре дошла сред нас  smile3525
Калида то нашия тати често ходи в командировки,но за кратко 1-2 нощувки.Тъй кът гледам и аз ще мина на суровоядство,че да дам някакви минусови килограми,времето при нас все повече се затопля и ще трябва да хвърлим връхните дрехи и  Embarassed
Тедъ ти ме зарази с тия пуканки и сега ще вечерям с тях.Аз също мисля,че трябва да заместват 1 хранене,защото те са от групата на въглехидратите,като брашното и другите житни.
Да ви кажа момичета аз книгата я купих най вече заради мъжо ми.Както си и мислех веднага започна да я чете.Слабото му място са книгите,вестниците,списанията абе вобще обича да чете човека. smile3529
Желая ви спокойна вечер smile3524

# 68
благодаря момичета, утре в офиса ще си разпечатам 2-те таблици и някоя и друга рецепта за разделното и ще почна да ги разучавам, книгата "Сила за живот" я имах още откакто излезна, но съм я дала на някой и сега не знам къде е, така че ще си взема нова.
мисля да вечерям моркови с магданоз

# 69
Герганка, къде се загубихте с Твоята красавица- Мина Бърборина? За постене май Алекс може да Ти даде едно рамо. Ти нали и преди си беше вегетарианка, сега какво още си играничила, на строги пости ли си? Радвам се че отново си сред нас!
Благодаря за посрещането! Не сам влизала във форума 2 месеца и сега денонощно да седя не мода да наваксам  Grinning
Ами да опитвам се да съм на строги пости, хапвам само салати, ядки, плодове, варива и други такива не животински храни. Чуствам се много добре. Е разбира се липсва ми сиренето и млякото, но остана малко. Започнах на майтап да постя, но стана наистина.
Поздрави от мен и се радвам 4е има много нови попълнения.

# 70
Благодаря Калида за съчувствието. Не е апендицит, а според хомеопатката е прекалена чувствителност. За сега вече сме добре и към края на седмицата като започнем нормално да се храним /сега сме в процес на захранване заради повръщането/ ще направим  торта с киселото мляко, хареса й /но все пак и тората на Ками не отпада - търси си обещаното като завещано/. Днес и аз вече съм по-спокойна и започва да намалява влечението ми към сладкото.

# 71
  • София
Здравейте мацки.Пак съм си на разделното.Утре ще готвя картофките с лука /испанската кухня/Много добре ми звучи.

Мисля да  пробвам и гаспачото.САмо не разбрах сурово се яде,така лИ?

Ние сме във въстановителен период...надявам се.Болестта се оказа гадна,рядко срещано заболяване,казва се кавазаки.Много е неприятно.Слава богу за сега сърчицето на Кристи е  идеално./за тези,които се интересуваха Heart Eyes../

Пидокия,добре си дошла и тук!  bouquet

# 72
Здравейте прекрасни Hug
Аз пак се загубих за няколко дни. Почина на мъжото баба му и въобще не съм пускала компютъра.
Калида, ето от къде идват депресиите. Нещо ми липсва да ми се случват хубави неща. Само болести и такива подобни. Иначе малките са добре, само дето им никнат зъби и са много кисели. крещят и реват по цял ден и направо не издържам.
Аз имам нарушения тези дни, но пък количествата ми не са много и съм смъкнала 1/2кг.
Исайкова, много се радвам, че детето е добре. Дано вече не се сблъсквате с такива изпитания и болести Praynig
Piddochia, sharli, добре дошли Hug И аз съм убедена, че тук с този прекрасен режим ще се чувствате супер.
verche, разбирам те колко  ти е трудно на шофьорските курсове, но се надявам скоро да си вземеш изпита. Не се притеснявай, ще бъдеш страхотна шофьорка.
Ей, момичета да знаете, че ако добавите малко кимион към зеленчуковата супа, ще стане бомбастична. Аз днес правих и гостих даже свекъра и свекървата и много я харесаха.
За вечеря готвих яхнийка с грах и ориз и много зеленчуци. Стана супер.
Ами това е за сега, лека нощ мацки. Пращам целувки на всички.

# 73
Пидочия, добре дошла и от мен сред нас! Желая Ти успех!
...аз съм свикнала да гладувам и по принцип издържам на глад,...
Шарли, явно на доста лишения си подлагала организма си, след като е свикнал на принудителният глад. Дано скоро се почустваш доволна от РХ, не само външно, но и вътрешно, а това неизбежно ще стане. А колкото до огладняването през 2 часа, първо зависи какво и колко си хапнала, и второ наистина при РХ в началото е нормално да огладняваш по- бързо заради по- лесната усвояемост храните които приемаш. Много си ранобудна, Иваната ли е будилника вкъщи?
Алексче, ама Ти досега не си споменавала че си имаш куче, каква порода е Любимеца Ви? Ти и цветята обожаваш, сега и животните, имаш страхотно чувство за хумор, с една дума- типична Лъвица, която уверено върти домакинството, боините изкуства, и свойте мъже, и е близък приятел на дъщеря Си, радвам се че си една от нас!
Дани Дженкова, приятно изкарване с гостите си, те за дълго ли идват или само за ден?
...бях запомнила оснивните правила- мазнини с всичко, месо+зеленчуци, картофи , ориз+зеленчуци и т.н., но сега излиза, че маслини с месо -лоша комбинация,...
lst, я по спокойно, Ти самата си написала основните комбинации, за маслините, аз лично ги комбинирам със зеленч. салата или с хляб/ пастета за мазане на ДидиП е страхотен/, но ако толкоз Ти се яде маслини с месо, хапни 1/2 маслини не са фатални. Хайде, горе главата, и смело напред, Майче на малкото слънчице с красивото име- Александра!
...Нещо ми липсва да ми се случват хубави неща...
ДидиП, мойте най- искрени съболезнования за загубата на Твоята близка. А за хубавите неща, как ще Ти се случват, като Ти отказваш да ги видиш?! Болести, казваш, винаги ги е имало и ще продължава да ги има, но те ни правят по- силно, и някакси по- човечни, тогава осъзнаваш какво е да си здрав и се научаваш да се радваш на малките моменти. Зъбки ничащи, споменаваш, това е период който се надживява и който е хубав по- своему. Малките Ти красавици- Танчето и Силви растат, Майче, и стават все по- независими, радвай им се докато разчитат на Теб, дори и да трябва да стиснеш зъби и да ги утешиш в подобен момент понасяйки техните писъци. Ти си щастлива Мама, едновременно на две слънчица си дала живот, не се отчайвай, светлинка винаги има. Успех на прегледите, таз седмица ли Ти бяха?
Ей, Исайкова, отколко време чаках тоз свеж постинг от Теб и завръщането към РХ. Много се радвам за Кристи, всичко ще бъде наред, да нагушкаш малкият Си Чаровник от нас с Дана! Как станаха лучените картофки и гаспачото?
НелиВБ, а какво даваш на Вили за захранване, нещо за подсилване на организма даваш ли? А хомеопата Ви каза ли начин за превенция на подобни болки като от миналата седмица?
РеГе31, поздравления за спортните успехи. Скоро и с намаляла обиколка на талията ще се похвалиш с тез коремни, по колко правиш? Успешна работно- ябълкова седмичка Ти желая, морска Сирено!
...Не сам влизала във форума 2 месеца и сега денонощно да седя не мода да наваксам ...
Герганка, ами че то не е и необходимо да четеш и да наваксваш, Ти се справяш страхотно с РХ, чувстваш се добре. А 1/2 как гледа на постенето?
...Слабото му място са книгите,вестниците,списанията абе вобще обича да чете човека...
Ани33, Ти много стратегически му насочваш вниманието към РХ, със закупуването на подходящата литература. А Той какво мисли за РХ и за суровоядството, харесва ли му идеята?
Илияна на Вава, пожелавам Ти една страхотна и усмихната седмичка, как може покрай таз чаровна Вавина усмивка да позволиш лошото настроение да се загнезди задълго в душата Ти?! Я се стегни, Момиче, радвай се на мига, разчитай на чудото!
Тедъ, за пуканките, аз ги избягвам, защото трудно ми убягва мярката кога да се спре, но иначе и аз бих ги яла като самост. ядене комбинирани с една зеленч. салата.

Хубава и спорна нова пролетна разделна седмичка Ви желая, ние сме все още в старата!

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 00:47 от Kalida

# 74
  • Варна
Добро утро момичета. Снощи първо прегрешение, имахме гости и когато се усетих бях яля кашкавал и месо вече. Но нищо, не е фатално, иначе продължавам стриктно. По принцип в момента наблягам на салатките, но си хапвам и доста пилешко и риба. Два пъти седмично съм решила да обядвам със пълнозърнест сандвич с масло и краставица. Не се лишавам и от млечни продукти, но гледам да ям предимно кисело мляко и то отделно от другите храни или пък на таратор за обед или вечеря. Още веднъж благодаря на всички за топлия прием, чувствам се вече много уютно тук в темата.  bouquet А иначе да Ивка ми е будилника и обикновено съм тук доста рано сутрин. Тя става към 4,30-5 часа, храним се и се започват едни игри, бънджита и разни други весели занимавки, та когато се поизмори и се кротне мама има време и за форума. Сега започвем и с по-активни тренировки като 4-5 чакови разходки и ако ми останат сили, нерви и време правя по малко упражнения в къщи.
Прекрасен и слънчев ден от мен на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт