Разделно Хранене- част 7

• 21 091
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Много сте бързи напоследак не успявам да ви изчета  Peace
Калида щерката вече се оправи само дето постепенно й вкарвам храните и все още я ограничавам в количествата, че тя такова пречистване и свиване на корема си направи  без време, че сега като хапне повече рискува пак да я позаболи. Инъче вече е спокойна и доста бясна-сигурен признак при нея че е добре.
Мартеа,  newsm78аз не бих ти препоръчала да ползваш соята, особено ако прочетеш следния материал: #Crazy http://www.yosif.net/bg/med/index15.htm  и ще ти стане ясно какво имам впредвид - че соята не е полезна а нопротив доста вредна. Доскоро и аз я ползвах и  ooooh!съжелявам , че съм карала майка ми, която е диабетичка да я ползва понеже не обича много да яде месо.
Разлисти книгата и ще прочетеш и други интересни неща.
 ThinkingНямам нови резултати за докладване, но пък ще докладвам,  Naughtyче нямам загуби от досега свалените килограми въпреки многото изядено сладко докато  дъщерята боледуваше, това за моя радост беше отчетено и от колежките ми Hug/мисля че щом е видно значи не е лъжа, а новият ми панталон с 1 номер по-малък щом и той взе да се поразширява ме успокоява/.  PeaceУспех на всички и напред, Naughtyчееее топлото време се задава вече.

# 151
  • София
Хайде и аз да се разпиша днес.
Нямам с какво да се похваля - кантара още не мърда надолу, ама сякаш дрехите леееко са по-хлабави. И ми е много леко и комфортно. И интересно вече се наяждам с доста по-малко храна от преди.
Тази вечер ще ходим на гости в едни приятели - дано да не прегреша Confused.
А утре мисля да правя баница със яйца и сирене за закуска на моите мъже, но съм решила да навия една - две кори само със спанак за мен (аз правя вита баница, нищо че е с готови кори). И естествено ще я ям за обяд.   Wink
Приятни почивни дни пожелавам на всички!

# 152
Моята щерка май ще става разделничка-току що се върна от училище и  като се навечеря ме пита дали има нещо сладко и понеже нямаше й предложих да отиде да си купи вафла от тези които обича понеже й ги бях забранила заради боледуването и за моя радост тя сама реши, че по-добре да е  кисело мляко с мед - направо се е влюбила в него.

# 153
  • Варна
Добро утро, вчера тъкмо похвалих щерката, че започна да става в по-човешко време и днес сме на крак от 4,10  smile3507 Да ми е живо и здраво детенцето, ама кога ли ще ме остави да се наспя не знам. Иначе днес ми е ден за кантара и ще кажа по-късно какви са ми резултатите. Вече съм си наложила да се качвам веднъж седмично, защото иначе се скапвам много особено, ако полагам големи усилия,а няма резултат. ReGe_31 ама ти сладък сина - да ти е жив и здрав, красавец! Hug ani33 къде е този женски фитнес? Аз не че имам мого време да ходя де, но току виж съм се наканила. Ами толкова за сега от мен, отивам да си правя кафе, докато малкият звяр си играе, че след малко ще ревне пак за мама ooooh!
Хубав и усмихнат ден от нас

# 154
Добро утро мами   Grinning.Шарли ,направо ти съчувствам ,ами че това си е живо мъчение -да ставаш в 4 ч.  #Crazy. По -късно не заспива ли сладурката ,че да си доспиш?Верче ,при всеки е различно ,първо се чувстваш по -лек, после се прибират някои нежелани части, дрехите стават широчки и няма начин кантара да не реагира ,но той не е основен показател, поздравления за постигнатото newsm10. Нели, задържането на килограми също е успех  Peace. Ками ,много стимулиращо ще подействат снимките "преди и сега ",ще чакам с нетърпение да ги покажеш   Laughing.Софи ,аз пък ей сега отивам в готварския да го разгледам и да си избера меню   food002.Ани33, не веднъж съм изказвала мнение за спорта и колко завладяващо действа ,поне при мен е така, не мога без него ,така че успех ти желая и дано да се пристрастиш yes. Реге ,наистина ти е много сладко детенцето и прилича на тебе,ти със сини очи ли си, обожавам сините очи ,дъщеря ми е с такива newsm03. Днес се надявам времето да се оправи ,за да можем да си направим тренировките с Аля и после - шопинг smile3508, oбещала съм  на моята тинейджърка, пък и на мен ще ми се отрази добре. Желая ви прекрасен уикенд   Nature Sun With Face.Целувам ви всички   love001.Чао .

# 155
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, Hug
Шарли ще се опитам да ти обясня,но за по голяма точност в понеделник като отида ще взема точния адрес.Намира се във Възраждане срещу КАТ под високите блокове до него има заведение,а под него голяма бъчва където предлагат китайска храна.То е фризьорски салон,козметик,масажи,маникюр,солариум и фитнес-оазис за една жена. smile3521
Алекс така сме се надъхали с моята приятелка,че отказване няма,а и момичетата там са супер решихме да минем и през солариума да направим малко тен.
Времето при нас се оправи,днес е весело  Nature Partly Sunnyжалко,че е още мокро мислех да хванем гората с моята тинейджърка,но дано и утре да е така,че да можем да направим този поход.Тяхното у-ще си има еко патека  та исках да ми я покаже.

ЖЕЛАЯ ВИ ХУБАВ ДЕН smile3503

# 156
  • София
Здравейте и от мен,
аз скоро не съм се включвала, но постоянно ви чета с удоволствие  Wink
Калида, баницата с тиква стана добре, само че Алекс не я хареса, той по принцип не е по сладкото, и той като мен  Peace
Аз се сдобих с една книжка с рецепти за РХ, пише че е по системата на Луиз Хей, някой наясно ли е с тази система  newsm78, вече готвих chef няколко неща от нея - салата с моркови и праз, картофи с масло, супа с лапад.

А за кг всички приятелки забелязват, че съм отслабнала, имам едни джинси, които са ми от периода след като родих, а сега добре, че ги нося с колан, иначе ми стоят едни такива увиснали  Close . Проблема при мен е, че аз имам нужда да качвам кг, пък то се получава обратното  Crossing Arms

А сега отивам да се поровя в готварския, да видим какво ще има за вечеря  Thinking
Усмихнат и слънчев уикенд ви желая   Nature Sun With Face

# 157
Здравейте сладурки Grinning
Аз чак сега смогвам да ви пиша. Новините при мен от вчерашното посещение на лекаря не са розови. С две думи, пак са ми високи нивата на някои хормони. Единия много ме притеснява /пролактин/, който се отделя от хипофизата и се дължи най-вероятно на някакво образование  Cry След 2 седмици ще ми правят компютърна снимка някаква и ако се потвърди може да се наложи операция. Изписаха ми доста хапчета, които не ми понасят особено и от вчера само ми е лошо. Е, то това е временно. Хубавата новина е, че ми изписаха едно лекарство, според доктора с което ще ми намалее апетита и ще отслабна Praynig
Ами това е. Много неприятно, но ще трябва и това да преживея.
Иначе, прегреших малко тези дни Embarassed Хубавото, е че ни ме се е отразило на теглото. Даже съм смъкнала 1/2кг. Е то това е от неразположението от хапчетата.
Айде, сега ви оставям ,че нямам настроение и да не ви товаря с моите вечни проблеми.
Целувки на всички и лека вечер.

# 158
Здравейте, аз съм нова при вас, почвам от днес! Изкарах 24 дни безвъглехидратната диета, свалих 4 кг. и сега трябва 2-3 месеца на бъда на РХ и после да я повторя.

# 159
  • Варна
Здравейте момичета, aleks какво да ти кажа, през деня спи но много разпокъсано за по половин час между храненията и аз го използвам това време за да сготвя или изчистя и изобщо ,за някаква домакинска работа, ако естествено не сме на вън. Лошото е, че вечер заспива към 7,30 и да искам няма как да става по-късно. Добре че е тази смяна на времето че да си представям, че ставаме в по-нормални часове.ani33 благодаря ти, горе-долу се сетих за къде ми говориш, аз така или иначе скоро трябва да ходя до КАТ за да си взема талона ще мина да го погледна и това място. Чудя се дали ще има възможност да ходя с беба, която да си стои в количката докато аз си тренирам, но ще видим, още не съм мислила сериозно по въпроса ще трябва да проверя за такава възможност, че нямам на кого да я оставям.DidiP знам колко коварни и неприятни са заболяванията от този тип. Не знам какво е твоето, но се надявам да получиш адекватно лечение и всичко с времето да се оправи, просто много постоянство и последователност и нещата ще се наредят, сигурна съм. Anita_79 добре дошла, аз също съм нова тук, но всички ме приеха много радушно, сигурна съм че ще ти хареса при нас.
Сега е време да ви се из фукам - 1,5 кг съм за една седмица newsm44. Все се надявах на резултати, но не очаквах да са толкова бързи. Мноооого съм доволна.
Хайде, отивам в готварския да черпя идеи за обяд и вечеря, щастлив ден ви желая.

# 160
Здравейте мами. Днес се включвам по -късно, защото току що се върнахме с Аля от тренировки .Сядам за малко на компа и отлитам smile3535, че имам работа .Шарли ,и аз като теб" не случих "на поспаливи деца, малко спяха, много будуваха и бях умряла за сън  smile3507.През деня винаги има много работа за вършене и като няма кой...., може да пробваш да изместиш постепенно часа за заспиване да е по- късно. Поздравления за постижението ти newsm10. Анитка ,добре дошла и от мен   bouquet, надявам се да се чувстваш комфортно в нашата компания  Grinning. Диди ,много е важно лечението да се провежда с подходящите лекарства ,от личен опит го знам и според мен не е лошо да си направиш консултация с друг специалист. Ани33, много се радвам за тебе, това е направо супер  smile3501.Мария, ти колко кг си и колко искаш да станеш ,може би трябва да увеличиш количеството ?Аз лично не съм чувала с разделно хранене да се напълнява, но знае ли човек   newsm78.Желая на всички слънчева неделя  Nature Sunny и ЧЕСТИТ БЛАГОВЕЦ    bouquet.

# 161
Ехо, къде сте бе дами, цял ден никой не се е показал newsm12 /нормално -при това хубаво време /.Хайде ,утре сутринта дано сте по активни. Аз преди малко вечерях пекан шаран с лимонче и сега мисля да погледам филмче .Лека нощ и приятни сънища .

# 162
Здравейте и от мен!
Много харесвам днешния ден Благовец и по този повод ще си хапна днес рибка  Simple Smile
Чудесно е че всички тук постигат минусoви резултати при килограмите. Аз не мога да се похваля със същото, при мен винаги е трудно да свалям. Важното е че не се отказвам при наличието на толкова много изкушения.
Успех на всички и лека седмица от утре!

# 163
Добро утр  Grinning. Аз май самичка ще си пиша ,  Cry,къде изчезнахте бе хора, тежък уикенд ли ,що ли? Герганче ,и аз обичам този празник ,както между впрочем и всички празници ,обичам и риба ,мога през ден да си хапвам от нея .Дано по -късно някой да се включи, ще проверявам когато мога .Желая ви добро начало на седмицата .Цунки .  love001

# 164
  • Варна
Включвам се веднага Grinning Вчера си сготвих едни картофки със сметанов сос от рецептите на Ками, станаха невероятно вкусни, голямо благодаря на авторката за страхотните неща, които е публикувала в готварския     bouquet Даже мъжът ми ги хареса и съпротивата му полека намалява, като вижда че ям и то не малко и вкусни и разнообразни неща. Иначе голям скандал ми спретна като разбра, че отново ще сменям начина на хранене, но то е защото не знае нищо за РХ. Знае до какви крайности съм стигала по отношение на храненето и като чуе диета настръхва целия. А той иначе е от онези щастливци, които ядат от всичко по много и не дебелеят, еееех как му завиждам. Днес отново е мрачно във Варна, надявам се поне да не завали, а ако грейне и малко слънце ще водя бебка в Морската.
Хайде, хубав ден от мен и много усмихната нова седмица.

Общи условия

Активация на акаунт