Разделно Хранене- част 7

• 21 093
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
Такаа, най-накрая се отсрамих и аз с 2-3 рецепти в готварския. Ще пусна тези дни и още 3.

За танците - народни са. От форума, разбира се Grinning
Момичетата са страшни свежарки, репетираме в едно училище в Младост събота и неделя. Просто страхотно се чувствам, но за съжаление, ще трябва да спра или да спра или да разредя посещенията до минимум. Или да отида на лекар, което, както винаги, отлагам. Усещам, че не трябав да насилвам коленете, защото болката е непоносима, но ето - сега 2 седмици не съм танцувала, коленете ми поразминаха и мисля пак да отскоча Embarassed
Иначе отдавна искам да науча поне десетина български хора, и бях много щастлива, че открих тази форумска група. Страшно весело и разтоварващо е.

Момичета, няколко пъти правя телешко със зелен фасул. Разделно е, нали? Другото любимо разделно е риба (бяла или скумрия) с кромид лук и домати. Обожавам риба, ммм.
Също правя и едно любимо зелено песто - то е от магданоз, чесън, кисели краставички, зехтин и балсамико, досега го правех като сос за една оризова салата (която беше с грах и царевица, но може да се замести с броколи и моркови например). Това също е разделно, нали?
И последен въпрос. Купих си зелена соя, накиснах я и я сварих. Сложих й малко сол, вкусна стана, но как се готви соя по принцип? На вкус прилича на нещо средно между боб и грах, но не може да няма някоя соева яхнийка Mr. Green Предполагам Ками ще знае Grinning

# 136
Здравейте милички,
минавам само да ви кажа здрасти и да ви се оплача. Неска ми е с поредния гаден вирус и започнахме антибиотик, имаме си и опция висока т. В резултат на тези емоции днес ми е нещо като разтоварващ ден - само краставици и марули. Не ми се готви когато тя не се храни...

# 137
Да знаете тази тема ми действа много стимулиращо за разделното хранене. А на Ками мъжа е просто супер, резултатите които е постигнал са невероятни.
Поздрави за всички , страхотни сте  Hug

# 138
...Аз съм благодарна, че изобщо успях да зачена и да износя едно здраво дете,...
Шарли, Ти наистина си щастливка, много Момичета в подобно състояние мечтаят за подобно чудо. Още ли Ивчо поддържа традицията за игра в ранни зори, гледам доста рано си писала, Ти как успяваш да се наспиваш с подобни "дежурства"?
ДидиП, да Ти пиша че Ти стискам палци за прегледа, няма смисъл, нали, Ти си знаеш?! И да знаеш че ще чакаме резултати?!
Алексче, как е новата Разделничка, -3кг са страхотно постижение за броени дни? Тоз път нямаш ли път към София за новата срещичка, сега май ще има доста повече Момичета?
Ани33, как беше фитнеса, по колко време тренираш, на уреди ли си?
...вече трети ден съм с главоболие, ...знам си аз, че единствено 2 часа сън на спокойствие ще ме оправят,...
Гери.пл- пловдивска Поетесо, Ти самата Си знаеш лекарството, но защо не го прилагаш а се подлагаш на подобно самонаказание?! Вземи си ги тез 2ч спокойствие, колкото и да е висока цената, тогава и за Теб и за околните ще бъдеш нов човек. Стиха който си ни посветила е страхотен. Пожелавам Ти петъчният ден да бъде много по- слънчев, усмихнат и светъл от изминалият, но дори и да не е точно така, Ти се усмихвай, за да привлечеш положителните емоции. Благодаря за виртуалният фреш и за положените усилия да предизвикаш в нас усмивка, дано скоро усмивката се появи и на Твойте устни!
..."Много си слаба"....сигурно съм много стегната, нали мусклите тежат повече от мазнинките ...
РеГе31, ако на нас не вярваш, то поне можеш да се довериш на родната си майка. И не "сигурно", а точно това е причината да изглеждаш добре- здраво, стегнато, добре поддържано и тренирано тяло/ не случайно на снимката с бялата рокля имаш по себе мъжки погледи привлечени.
Дани Дженкова, поздравления за прегледа който си успяла да си направиш, сега чакаме и добри резултати другата седмица. А Майчето защо само за 1седмичка Ти идва на гости?
...пълнозърнести макарони ли приготвяте или обикновени?...
Тедъ, успех с разделното готвене. А свекървата за колко време ви изоставя? А за макароните, да, в редките случай в който готвим спагети или макарони са пълнозърнести, малко са по- специфични на вкус но като се свикне с тях са страхотни, и обикновено ги варя малко по- продължително, то всъщност си има инструкции за времето на готвене.
Мълчаливке, и телешкото със зеленият боб, и пестото, са разделни. А рибата и аз я обожавам, поне 3пъти седмично присъства на масата. А за соята, аз я ям предимно като соеви продукти- тоуфу, или различни продукти от него. Чакаме карфиолената супичка, като ти остане време.
Мади, бързо оздравяване на Неси, дано бързо го пребори тоз вирус.
Софи, как мина празника на града Ти?
Ей, Герганка, как вървят постите, измисли ли нещо ново за да разнообразиш менюто си?

Момичета, кога е при вас Великдена, ще боядисвате ли яйца, а за козунаци да питам ли?

# 139
  • Варна
Здравейте момичета, днес щерката беше по-благосклонна към майка си и стана 6,30, което не и се беше случвало отдавна ooooh! Та се понаспах малко, сега е закачена на бънджито на вратата и ми се хили доволно. На мама сладураната... aleks то и на мен не ми се става толкова, но Ива е на друго мнение, до скоро ставаше в 4-4,30 и тогава беше още по-весело. Какво да правиш - бебешка и работа, надявам се да е период и да отмине с времето. ками как само ме стемуира с тези резултати на мъжът ти. Вече се убедих на 100% че това е моят начин на хранене, но трябва търпение, много търпение и резултатът ще дойде. 
В крайна сметка вчера не издържах да я мисля тая баница и пробвах, стана много вкусна - задуших една връзка пресен лук с коприва, магданоз, чубрица и черен пипер и това беше плънката, наредих я между готови кори за баница. Единственао сложих малко повече олио за да не стане много суха. Когато се опече я задуших и мммм много вкусно стана, ще обядвам и днес това.
Хайде момичета, хубав ден от мен Hug

# 140
Добро утро майчета  55.Софи, видях албума, но ми е много приятно да гледам сладурчетата ви на аватарите  Grinning.Ето например на Дани сладкото Еди направо ще го схрускам, толкова ми харесват мъниците и на Диди ,ех спомени, нали вече си нямям бебоци   Sad.Калида, Аля продължава да се храни разделно и почти си е върнала килограмите ,изглежда перфектно  /на мама гарджето  newsm03./Отдавна се каня да си купя цифров фотоапарат и да побликувам снимки ,и все не ми се разделя със стария, че прави страхотно фото .Великденските празници започват/ поне за мен /от Цветница, която е на 1 април . От 2 започва страстната седмица.На форумската среща няма да мога да отида, за съжаление  smile3518. Диди, брагодаря ти ,гордея се със синчето  yes.Мади ,желая ти скорошно оздравяване  Hug. Мартея ,чудесен избор за раздвижване  и повдигане на тонуса ,а за коленете май  писах ,пробвай ,може да ти помогне. Реге, когато имаш повече мускулна маса ,тежиш повече разбира се ,но какво ти обяснявам на тебе, ти като активна спортистка знаеш това Simple Smile. При мен се получи едно драстично отслабване и известно време не можех да качa кг ,засилих спорта, сега тренирам 6 пъти в седмицата ,бягам и на стадиона, когато имам време и качих няколко кг .Макар навън да е мрачно и дъждовно  umbrella, на мен ми е добре ,желая на всички да се чувстват прекрасно smile3503. Нека се порадваме на дъжда, че при тази суха зима ...Целувам ви   love001.Чао.

# 141
Добро утро милички,
Надявам се лошото време  buria  umbrella да не разваля доброто ви настроение.
Ками, още веднъж благодаря за съвета за фреша, не ми мина главоболието, но се почувствах значително по-добре. newsm10
Калида, миличка, продължавам да ти се възхищавам на способността да казваш добра дума на всички. Тишината и спокойствието ми липсват най-много, но събота и неделя се надявам да вляза в ритъм.
Алекс, видях че си от Пазарджик, колко е голяма Аля, а за цифровия фотоапарат, еми супер инвестиция е, снимаш, гледаш, ако не ти хареса триеш, отдавна не вадим снимките на хартия, направили сме си албуми на компютъра, свалили сме снимките и на дискове, ако искаме винаги можем да ги извадим.

Пожелавам ви прекрасен и усмихнат ден newsm53 и много положителни емоции smile3521.
Хайде сега от мен, чао, че трябва да работя smile3525

# 142
Здравейте момичета!При нас вече няколко дни времето е лошо,но въпреки това съм в добро настроение.И ние от доста време искаме цифров апарат и камера  Mr. Green, но все не успяваме да заделим средства за тях.Но ако си вземем задължително ще ви покажа Софи.Шарли - баничката ти звучи доста вкусно,но като знам , че ще си я ям сама и не ми се иска да я правя.Гергана - на мен също темата ми действа много стимулиращо,затова дори и да не пиша чета всеки ден.Обичам да чета назад в старите темички и най вече постингите в които Ками разказва как са успели да остслабнат.
Пожелавам ви приятен ден въпреки времето навън!

# 143
Гери ,не съм от Пазарджик ,а от меката на поп фолка smile3521. Аля е на 15 без малко, родена е на 16 май, скоро ще правим юбилеен рожден ден  newsm59.За главоболието- понякога помага горчиво кафе morning с няколко капки лимон, но все пак зависи от причината. В най -скоро време ще се оборудвам с цифров фотоапарат ,само че все още се колебая дали да не си купя видеокамера ,че нашата се развали. С нея ще мога ли да правя и снимки или по добре отделни покупки   newsm78?Трябва да се заинтересувам по сериозно   Naughty.Ако някой е компетентен, моля за консултация   Praynig lovekiss

# 144
Добро утро на всички!

Как сте днес? Мрачно и влажно е навън, но е петък и това е чудесно. Днес съм в настроение, макар че вчера ми беше много тъжно. Малкият е болен и оняден ми се обадиха от градината наобяд да си го прибера, че  е с температура. Както и да е, не се оказа нещо сериозно и вече е по-добре, но вчера имаха празник в градината за пролетта. Учителките ме помолиха, ако се чувства по-добре да го заведа, че бил от главните герои и също така много сладко прасенце. И вчера страхотна организация спретнах да го закарам за първия му празник. Влязоха узмихнати в колонка като влакче и миличият както се смееше, узмивката се изкриви жално жално и заплака. Не искаше да си каже стихчето, а толкова пъти ми го беше рецитирал. През цялото време си търкаше очите, не пя, не танцува. Много беше засрамен и нещастен. Чак на Грета й стана мъчно и почти се разплака. А беше толкова смешно прасенце. Бяха им ушили гащеризончета, а на дупетата бяха сложили вата за да са по-дебелички.

http://images14.snimka.bg/002467090.jpg
http://images14.snimka.bg/002467149.jpg

[url]http://images14.snimka.bg/002467094.jpg][http://images14.snimka.bg/002467092.jpg/url]
[url]http://images14.snimka.bg/002467094.jpg

http://images14.snimka.bg/002467148.jpg

Тук на последната снимка всички майки трябваше да танцуваме валс с децата си. Бяха ни приготвили и по едно домино. Хубаво го бяха замислили празника, ама много са мънички още и се притесняваха.

Такааа, какво друго да ви разкажа. За ядене, нищо не съм готвила. Довечера ще ходя с децата на заведение и там ще си хапнем по някоя салатка. Е, рискувам да ми се развалят накупените в къщи зеленчуци, ама все пак е петък, не ми се прибира веднага след работа. Все си мисля, че ако готвя по-често разнообразието на храната ще ме мотивира повече, но не ми остава време и правя набързо по някоя салата и то не винаги. Докато чаках да ми дойде новата кухня (местихме се есента в нов апартамен) си представях как отварям книжките с разделните рецепти и готвя ли готвя, ама ... Embarassed А и сега като се стопли все по-радко си оставаме вечер в къщи.

Ами това е от мен. Пожелавам на всички приятен ден! Heart Eyes

# 145
Нещо оплесках нещата с тези 2 снимки горе. Rolling Eyes, че ето ги пак

http://images14.snimka.bg/002467094.jpg
http://images14.snimka.bg/002467092.jpg

# 146
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, Hug

Разбирам,че не само при нас времето е лошо-мрачно и дъждовно  umbrella

Калида фитнеса много ни хареса.Решили сме двете с приятелката ми да ходим 3-пъти в седмицата,фитнеса е само за жени с уреди е много е гот. newsm39.Стопих доста калории и двете сме минали основно на салатка със сирене,скоро трябва и кантара да ме зарадва.

Снощи моя мъж ме изненада с един сом огромен,сега правя рибена чорба от главата му.
Той е "и рибар съм и ловец съм"и често ме изненадва с някоя риба или патица,фазан,бяха гръмнали дори глиган.Не ми допада много обработката след това,но няма как.

ЖЕЛАЯ ВИ ХУБАВ ДЕН,ВЪПРЕКИ ГАДНОТО ВРЕМЕ

# 147
  Влизам само да ви пожелая хубав ден  bouquet/въпреки дъждовното време  umbrella/ Wink
  И за да се похваля,че откакто родих/нали си спомняте като ви се оплаквах,че килограмите ми не мърдат Cry/- вече съм свалила цяло кило newsm44 newsm53
   Е,тази сутрин не можах да удържа само на плодове до обяд,и към 11.00ч. хапнах 50 гр.крутони Embarassed-то,от въодушевление ще да е било Wink
    ReGe_31,голям сладур си имаш Heart EyesПриемате ли оферти за кандитат-снаха newsm78 Hug
   Целувки на всички Heart EyesОтивам да пусна някоя и друга рецепта в Готварския Peace

# 148
      ReGe_31,голям сладур си имаш Heart EyesПриемате ли оферти за кандитат-снаха newsm78 Hug

Мдааа, приемаме, ама без да ни го взимате в Търново! Става ли?
Поздравления за сваленото килце!!

# 149
  • София
Реге,голям сладкиш си имаш Heart Eyes

Софи,поздравления за сваленото килце Grinning

Мартеа,нямам ястия от соя,но мисля,че можеш спокойно да си я комбинираш с безскорбялни зеленчуци на яхнийка.Сигурно ще е вкусно Grinning.Кажи после какво е станало и давай рецептата насам Laughing

Днес времето е гадно,но ние пропуск в разходките нямаме Laughing.С няколко приятелки водихме децата в Патиланци и голяма игра падна Wink.

Раздвам се,че ви стимулират нашите резултати Laughing.Нали затова е тази темичка WinkТрябва да ви пусна и снимки "преди и след",особено на мъжа ми.Като ги показвам на майките,с които излизам,не могат да повярват Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт