Разделно Хранене- част 7

• 21 103
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро и от мен, как сте днес, в Пловдив е мрачно и хладно.
Дано все пак изгрее слънце днес  Nature Sunny
Момичета, и на вас ли ви е трудно събота и неделя да спазвате РХ.
През седмицата е песен, обаче, уикенда е огромно изкушение за мен.
Ками, онзи ден обяснявах на 1/2 за постиженията на твоя мъж и той се впечатли много. Ако пуснеш и снимки, тъкмо ще му ги покажа.
Между другото той е - 4 кг за 2 месеца, при положение, че не спазва всичко съвсем стриктно.
Аз също изглеждам добре, събота и неделя малко прекалих със сладкото и сега се чувствам като подута, но ще вляза в клачка бързо.
Хайде да ви пожелая приятна и успешна седмица, цунки  love001
ЧАО!

# 166
Аз се връщам при вас пак
Няколко пъти по 2 дена повече не можах да устискам ще чакам черешите така ми се искаше да се прочистя ама карай Simple Smile
С нови сили в разделното хранене се хвърлям Simple Smile
И имам въпрос
Например ям свинска пържола с зелена салата и хапвам малко за мезе бекон или свинско филе, това разваля ли по някакъв начин разделността ?

# 167
Пропуснах да попитам нещо, интересува ме как ползвате майонезата, ползвате ли я изобщо? newsm78
Разгледах таблицата, там олиото и жълтъка са в графата мазнини, би трябвало да могат да се комбинират с хляб, например.
Искам да направя една салата, в която има крутони и сос от майонеза, затова ми е въпроса.
Ще съм ви много благодарна да ми отговорите. Hug

# 168
Здравейте момичета!
В събота бяхме на гости у едни познати които не бяхме виждали от септември месец.И като ме видяха ахнаха Blush.Не знаете колко добре се почувствах като започнаха да ме питат как съм отслабнала.Естествено питат ме каква диета правя,а аз им отговорих , че не е диета , а РХ и се започна едно обяснение що е РХ.Много добре се почувствах и самочувствието ми се вдигна newsm68.Няма да помисля за сладко близките 10 дни. Mr. Green
Гери.пл - майонезата се комбинира с безскорбялни зеленчуци според моята книга,но с хляб не.Наистина събота и неделя е най-трудно, а  при мен единственото което ме изкушава е сладкото.Вече дори не си помислям да ям ориз с месо и други подобни.Дори в стола на работата като предлагат ориз с месо аз ям само ориз със салата и месото  го връщам.Е вярно , че ме гледат странно , но въпреки това няма да си наруша режима от който се чувствам и изглеждам по-добре. newsm03
Чао за сега ако ми остане време ще се включа пак

# 169
Привет и от мен.Успях да преспа Еди и вече съм курдисана на компютъра.
Събота и неделя много съгреших ,но нормално ,бяхме на гости на свеки и на нея не и  минава номера с неяденето ми #Cussing outЗа наказание днес тренировката ми беше повече време.
За протокола ,след кафето и тренировката си направих един фреш и след час и половина си направих карт.салата с краставици.За вечеря сега ще я мисля .
Момичета, някоя от  вас тренирали пилатес?И дали мога ,единия ден да си играя само пилатес,на следващия тае-бо ,след това на другия да карам само велоргометър?Или така нищо няма да постигна?С това тае-бо много ме заболяват капачките на колената........ Crazy

# 170
Здравейте момичета, Hug
Явно не съм само аз прегрешилата в почивните дни.В неделя ходихме на гости у мама и тати свеки и мойта щерка откъде се сети за бухти,и баба и веднага замеси,изпържи и отиде РХ ,но днес цял час в фитнеса, newsm39за наказание.Сега продължавам тренировката с прахосмокачката newsm79,после ще изям един грейпфрут,а за обяд (към 14.00 часа)салата със сирене.

Желая слънчева и усмихната седмица  newsm53  love001

# 171
Здравейте,момичета...
попрочетох темата, но нищо не разбрах от тези таблици и т.н.....то било цяло изкуство......
Много моля някой да даде рецепти за разделно хранене, така нагледно най-лесно ще схвана и ще започна с тях.....
Благодаря ви! Heart Eyes

# 172
  • София
Здравейте,момичета...
попрочетох темата, но нищо не разбрах от тези таблици и т.н.....то било цяло изкуство......
Много моля някой да даде рецепти за разделно хранене, така нагледно най-лесно ще схвана и ще започна с тях.....
Благодаря ви! Heart Eyes

Добре дошла при нас Hug

Ето:Разделната готварска книга

# 173
  • София
Анита,добре дошла и на теб HugСигурна съм,че при нас ще се чувстваш добре Wink

Калида,включвай се по-често,мила Grinning Напоследък ми липсваш Heart Eyes

# 174
Анита,добре дошла и на теб HugСигурна съм,че при нас ще се чувстваш добре Wink

Калида,включвай се по-често,мила Grinning Напоследък ми липсваш Heart Eyes

Наистина се усеща липсата ти Hug.

# 175
Момичета, много съм щастлива и веднага реших да споделя щастието си с вас.
Имам племенник роден на 27 януари в седмия месец, Никола се казва.
Утре го изписват от болницата, след два месеца в кувьоз, вече е 2 260 грама.
Утре сестричка ще си го вземе и ще си го гушка след всички мъки, които преживя.
Ние ще отидем да го видим на Великден, че е далече.
Много ми се ще да го видя вече, да го галя по босите крачета и да му пея песничка.
Моите принцеси са във възторг.
Ще си го гушам до припадък.
 newsm30На леля златния мъж. Купих му кошарка, а сега му харесах и играчки за креватчето от тези, коит се въртят и пеят.

Извинете ме за многословието ми, но ще полудея от радост, толкова сълзи и притеснения покрай преждевременното му раждане, вече е време за положителните емоции.

Сестра ми е с крилца, съжалявам само, че утре няма да съм до нея в този важен ден.

Радвам се, че споделих емоцията, която ме е завладяла с вас! Hug

# 176
Гери,да ти е жив и здрав племенника.Щастливо детство. Hug  bouquet

# 177
Гери, голямо щастие, честито. Много се радвам, направо се просълзих. Разбирам как се чувствате, защото и аз изживях страха на преждевременното раждане. Е моите, не се родиха толкова рано, но пък месеци на ред бях на косъм да родя много рано. Да е живо и здраво юначето, той е голям герой, браво  bouquet  bouquet  bouquet

# 178
Гери, да е живо и здраво бебето и много щастие на семейството. Много се радвам на такива новини.
Момичета, много често тук споменавате за растителна сметана - аз досега не съм ползвала и не зная какво представлява. Може ли повече инфо за да си разнообразя менюто.
Благодаря  Hug

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 20:01 от Gergana

# 179
Здравейте момичета,
имам малко постижение - изкарахме цял уикенд на рх и всички бяха много доволни /най-вече аз, защото не готвих по два пъти Simple Smile/
Иначе Неса все още е на АБ, утре сме на лекар и се надявам да ми кажат, че се подобрява, че всички дечица наоколо са с едни вирусни пневмонии...
 welcome на новите момичета
Гери, да ти е жив и здрав племенника /и всички около него/ и да го целунеш от нас  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт