Разделно Хранене- част 7

• 21 089
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Честита ви радост, Гери! Да ви е жив и здрав Никола. От майка ми знам за мъките на преждевременното раждане: сестра ми е родена във втората седмица на седмия месец, а аз - в първата на осмия. Спомням си как тръпнеше от тревога по време на нашите бременности (да не ми някоя от нас да прилича на нея). Поздрави на сестра ти! Heart Eyes

# 181
добро утро   Grinning,проблеми с интернет  comp03, писах ,брисах и се отказах, сега пак пробвам и ако не стане- духом ще съм с вас  Laughing. Как сте всички, уморенки или отпочинали, малко е тихо тук ,къде се загуби тоз народ  Weary?Калида, добре ли си мила? Гери, честито бебче   bouquet, живо и здраво, а също и красиво като името си  Grinning. Цунки на всички   love001.Чао .

# 182
  • София
Гери,честито ти племенниче Heart EyesДа ви е жив и здрав и да порастне голям мъж Heart Eyes

# 183
Гери, честито ти племениче! Дае живо и здраво! Прекрасна новина, наистина!

Ами аз чета, но няма какво да пиша. В интерес на истината, събота и неделя все прегрешавам нещо - не толкова със смесване на храните, колкото с интервала между тях, и както казах с някоя биричка или винце, заедно с разделната манджа.
Но започнаха салатите и съм страшно доволна - вечерям таратор със зелена салата.
Е, вчера пооплесках нещата - на обяд трябваше да хапвам на крак навън - просто имах тичане напред-назад, нямаше нищо свястно и хапнах сандвич с черен хляб, а вечерта същото - просто е невъзможно да хапнеш нещо разделно, тичайки по задачи, и затова изядох един малък дюнер, че щях да умра от глад насред улицата. Но днес пак съм на РХ, така че се чувствам добре.
Теа отново се опитва да се разболее, този път е с ужасна кашлица и съм доста притеснена. Сега на обяд ще тичам да я взема, качваме се на една маршрутка и ще я водя на лекар. Стискайте палци да ни се размине.

# 184
  • Варна
Гери честита ти голяма радост!!! Да ти е жив и здрав племенника и много, много да ви радва всичките, бързо да забравите тревогите около преждевременното му появяване.  Hug
При мен нещата са както обикновено, не съм прегрешавала с непозволени комбинации, но все още ми е трудно да спазвам интервалите между храненията. Поне се опитвам, ако наруша интервал и следващото хранене да е от същата група, т.е, ако ям картофи примерно и огладнея много след 2 часа отново да хапна картоф или нещо от тази хранителна група. До тук съм си сложила две основни ограничения-до обяд само плодове и фрешове и никакво хранене след 7,30-8 вечерта. Та това е от мен за сега, хубав и усмихнат ден ви пожелавам  bouquet

# 185
Здравейте момичета!Вчера имах доста работа и само ви прочетох,но днес  се разписвам.
Гери чесит ти племенник !Да е жив и здрав и много,много да ви радва!
Добре дошли на новите разделни момичета!Сигурна съм ,че при нас ще се чувствате много добре. Hug
Шарли - пробвала ли си като ти се преяде да изпиеш чаша вода или чай?Опитай така може би ще успееш да залъжеш глада и да издържиш повече време.
Дано всички болни дечица оздравяват бързо,за да могат да се радват на хубавото време.
Чао

# 186
  • София
Оф, мен май пролетната умора ме е налегнала. Много изморена се чувствам, а днес цял ден много ми се спи.
Упорито продължавам да готвя разделни манджи в къщи, а моите мъже си ги ядат с каквото си искат. Даже и събота, и неделя не наруших РХ. За сметка на петък вечерта обаче, когато бяхме на гости и нямаше как  Embarassed.

Гери, да ти е жив и здрав племенника. И ние от скоро си имаме още един племенник - на съпруга ми сестра му има вече второ момченце.

# 187
  • Варна
Имама едно въпросче.Днес нищо не бях хапвала но преди малко хапнах сушени фурми към 50гр.Според РХ-сега трябва да хапна след 3 или 4 часа.не мога да преценя помогнете ми newsm78 Praynig  bouquet

# 188
  • София
Мисля че 3 часа ще са достатъчни.

# 189
  • Варна
Верче -БЛАГОДАРЯ ТИ!!  bouquet

# 190
...нищо не разбрах от тези таблици и т.н.....то било цяло изкуство...
Оле, кой е дошъл при нас?! Красивата скорошна Булка. Еvanescent, добре дошла сред нас, а за изкуството на РХ малко попресилено звучи, не е чак толкоз трудно, може би само в началото. Дано не се откажеш, нали знаеш началата са трудни, не само в храненето, но и в брака, но си заслужава, да се опита, нали?!
Анита, добре дошла и на Теб в разделният отбор, но много диети напоследък сменяваш, 4-те кг ще изчезнат бързо не ги мисли, въпроса е Ти да се почустваш добре и да намериш оптимума за Себе си.
Гери.пл, честит Ти племенник- Никола.
Да е живо и здраво детенцето и само радост да Ви носи. И като го видиш по Великден да го нагушкаш много. Бързо възстановяване на сестричката Ти желая! Мина ли вече главата, или то след подобна силна емоция всички болежки се забравят?! За майонезата, аз не ползвам, но ако трябва бих я комбинирала с зеленчуци.
...Не знаете колко добре се почувствах ...
Юзерче, пожелавам Ти повече такива моменти. Страхотно е когато се почустваш красива и елегантна в очите на другите, но според мен е още по- добре когато го направиш заради себе Си, тогава оценяваш усилията и лишенията на които си се подлагала.
Мади, как мина прегледа, доктора какво каза за Неса?
...някоя от  вас тренирали пилатес?...
Дани Дженкова, пилатеса според мен е по- скоро начин на правилно изпълнение на различни упражнения, на разпределяне на натоварванията по мускулните групи. И защо да не можеш да редуваш различните спортове, прави го като можеш да си го позволиш, важното е движението и спорта да са неразривна част от ежедневието.
...че соята не е полезна а нопротив доста вредна. ...
НелиВБ, и тук преди няколко месеца се натъкнах на подобни публикации, но реално нищо не беше потвърдено официално. То по таз логика, китайците където от хилядолетия се изхранват с тоуфу и соеви продукти трябва да са зле, а според мен те изглеждат винаги свежи и много по- млади от реалната си възраст. Честита Ти Разделничка- Вили, как върви, харесва ли й?
Алексче, коя е "меката на поп- фолка", така и незнам. А за срещата, жалко, дано другият път успеете да нагодите турнира на Аля с подобни събирания. Тоз път много ограничителни са станали участниците, за да гледаш вече трябва и парола?! А за фотоапарат, според мен си заслужава цифрова камера, доволна съм от качеството и снимките, а на Тишко предполагам че също ще му влезе в употреба, много е удобно да се обработват снимки.
РеГе31, много хубави снимки- красива Мама и чаровен Дени. Как мина фризьорското посещение, доволна си нали?!
Ани33, Ти си късметлийка с такъв съпруг- и ловец и рибар, явно си му е вродено на него окото на познавач, за да Те открие- Ти си му голямо богатство и с доста добър хумор. Как върви фитнеса Ти?
Софи, поздравления за - кг, и май с нов аватар си пак?! Стилна жена си, не случайно вниманието Ти пада върху подобни картинки.
ДидиП, усещаш ли вече въздействието на новото лекарство? Как е апетита, дано да Ти действа новият лек, но май доста връзка има и с емоционалното Ти състояние? Как е настроението, красива Усмивчице; нали намираш поводи да се усмихваш, близките го заслужават, но най- вече се усмихни на себе Си, моля!
Шарли, поздравления за загубеният 1 1/2кг, много се радвам за Теб, дано все така продължава и занапред. И това с ограниченията за пловете сутрин и ранната вечеря е добре, дано да успееш да ги спазиш.
Мария, за качването на кг, аз когато имах нужда от това наблягах на по- голямо кол- во въглехидратни храни. А как се чувтваш, освен че си постигнала обратният на търсеният резултат, отразили се РХ на кожата, косата, самочуствието?
Мълчаливке, да не се поддавате с Теа на вирусите, чули?! От яслата ли хванахте вируса?
Джоя, много се радвам да Те видя отново сред нас, а като се появят черешите пак ще пробваш. А колкото до бекона, аз не го харесвам заради наличието на тлъстото и не го ям, но ако чак пък толкоз сериозно Ти се прияде, защо да не хапнеш заедно с месното ядене?! Как е Никол, оправи ли се запеченото коремче?
Верче, а как приеха Твойте мъже баницата, харесаха ли я? Как стана твоята разделна част от нея? И я горе главата, не се поддавай на сезонни умори. Честито Ти племенниче и на Теб, лельо! Ти видя ли го, нагупка ли малкият сладур?
Снежи Съни, как си, на каква диета си в момента?
Ками, наистина ще е доста интересно ако успееш да откриеш снимки- преди и след РХ, досега си пример за другите от споделеният опит, но с фотосите ще бъдеш пример и на живо!
Герганка, как беше рибката, по специален повод би трябвало да е била много вкусна?! А Мина- Бърборина обича ли риба, каква й даваш? А за кг, не ги мисли скоро ще Ти оширочеят дрехите! А за растителната сметана, не е особено добър вариант, Ками наскоро беше пускала линк, аз не ползвам, идва ми доста тежка.
Декси, оздравя ли вече?
Исайкова, как сте с Кристи? Възстанови ли се малчугана?

# 191
Герганка, как беше рибката, по специален повод би трябвало да е била много вкусна?! А Мина- Бърборина обича ли риба, каква й даваш...
Рибката беше печена пъстърва - страхотна стана, а аз изядох една риба и не можех повече и да помириша храна. Помислих 4е ще ми стане лошо, защото дълго време не съм яла такива неща. Мина много обича да си хапва рибка, но най много обича лютеница. Когато я питам какво иска да яде отговорът винаги е "Люки" (лютеница).
За сметаната май си права, аз не обичам масла и сметани, но си помислих че това е интересен вариант.

# 192
...Рибката беше печена пъстърва...
Gerganka, при Вас пъстървата ли е най- разпространена? При нас на особена почит е сьомгата. А Мина на каква възраст?

# 193
Добро утро мамчета   Grinning.Калида ,радвам се ,че си отново сред нас, без тебе направо си замираме ,меката на поп фолка е Димитровград, така го наричат, защото най -голямото звукозаписно студио на Пайнер мюзик е в нашия град, мога да те уверя обаче, че тук чалга не се слуша чак толкова, поне докато открият новия Пайнер клуб ,който е доста голям и луксозен ,за след това -не знам .За срещата не е задължително да съчетаваме турнири, всъщност аз бях споменала ,че ще вокалната група, в която пее Аля, ще гостува в предаването "Нощни птици ",заедно с духовия оркестър, но го отложиха за април. Освен това са поканени в Българското национално радио ,където ще правят записи с биг бенда на БНР, така че поводи се намират. Благодаря за информацията ,и аз съм се насочила към камера,но да видим дали няма да ме изненадат за именния ми ден.Ние с щерката продължаваме да се храним разделно, тя засега задържа постигнатото. Според мен изглежда много добре, но тя иска да свали още мъничко ,да стигне кг ,които беше през лятото. Важното е, че се чувства добре и не гладува .Някои мами много ми липсват- Софи ,Ками, Исайкова, Дани, Юзерче, Ани ,Нели, Диди..., ох ще пропусна някого ,сигурно са доста заети. Надявам се по -честичко да наминавате .Изпих си кафето и сега трябва да ставам, желая на всички прекрасен и пълноценен ден ,цунки .  love001

# 194
  • Варна
Добро утро момичета! Минавам само да ви поздравя, тъй като няма нищо по-различно при мен. Днес се очертава хубав ден и планирам една дълга разходка в морската градина. Да видим дали пролетната умора няма да ме надвие и да разходя буба само да близката градинка. Юзерчеблагодаря ти за съвета ще се възползвам, да се надяваме, че ще има резултат.
Хубав и усмихнат ден на всички Hug

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 07:51 от sharli

Общи условия

Активация на акаунт