📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 61 289
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Още една лятна кутия ми попадна:

Кутия Summer Vibes
лв.54.90
🥳GUAPA Summer box е вече тук 🥳
В нея ще откриеш 7 неустоими продукта на обща
стойност над 500 лева САМО за 54,90 лева 🤩
⛱️ Това е еднократна кутия – без абонамент и без ангажимент.
Независимо дали си на плажа, в града или под звездите – GUAPA е с теб, за да се чувстваш свежа, сияеща и безкрайно заредена с добро настроение. 😌✨
Това издание на GUAPA ще бъде налично през юни, юли и август до изчерпване на количествата.
GUAPA Summer Box – защото лятото е по-хубаво с малко магия!
🚐 Поръчай още сега своята кутия, а ние ще ти я изпратим след 9-ти юни. ❤️

Тук се надявам на нещо различно и интересно. Дано само не сложат някакви неща, където редовно се въртят по кутиите, че малко досадно. Утре ще покажат 1вия продукт.

# 541
  • Пловдив
Поръчах и аз козметикс България, интересно ми е да пробвам хваления от вас Др Дерм.
Чакам кутийката със Саф.

# 542
  • София
Не открих мнение за тази лятна кутия. Има ли в някой? Мнения?
https://www.pickndazzle.com/bg/summer-box-choco-25

# 543
Не открих мнение за тази лятна кутия. Има ли в някой? Мнения?
https://www.pickndazzle.com/bg/summer-box-choco-25
Аз я взех, смятам, че е страхотна кутията. Кокосолис, Лабор8 си ги харесвам много и съм ги повтаряла във времето. Афтър сън гела мирише на свежа сладка мента и е много приятен, балсама за устни ме изненада много приятно- страхотен е. Ще си го купя пак със сигурност. Сенки не ползвам, но пък тези са много универсални цветове и мисля, може да им намеря и друго приложение, освен за клепачи. Крема за коса не съм пробвала, но пък много харесвам всичко на марката, което съм пробвала до сега и смятам, че ще е добър.

# 544
  • София
Много благодаря за включването! Simple Smile

# 545
  • В морето
Ето от Кибрит подсказките за лятната кутия, очевидно Saff и много привлекателно ми изглежда с новият им продукт Aura, серум, тонера и блестящото масло.

# 546
Ето от Кибрит подсказките за лятната кутия, очевидно Saff и много привлекателно ми изглежда с новият им продукт Aura, серум, тонера и блестящото масло.

Любопитна съм да изпробвам продуктите, защото съм ползвала само тонера, но подозорим, че цената няма да ми хареса:)

# 547
Продукти на обща стойност 277 лв (ако са тези, които предполагаме по загатнатите части в пъзела), за колко да предложат кутията? - вероятно на сносна цена от, да речем, 79 лв. Или ще ни изненадат приятно с цена около 60 лв, както е било друг път.
Знае ли се кога ще я пуснат? Някъде инфо да е излязло?

# 548
Според мен цената ще е над 100 лв. Да видим.

# 549
А, не, не вярвам да е над 100, имат нов продукт, който трябва да промотират, във ФБ редовно се явяват реклами - трябва да успеят да го наложат сред толкова други конкурентни неща. А ако действително се окаже над 100 лв кутията, аз ще си взема на редовна цена слънцезащитата. Тонерът е любим и търсен - в момента ми е останал почти наполовина, купувам го от магазина на "Шишман". Блестящото масло сигурно е приятно, но понастоящем не бих го взела, че имам един куп подобни. Серумът... - пише, че е с подобрена формула и действително се надявам да е така, в случай че взема кутията, защото преди няколко години, когато пак Кибрит го бяха пуснали, не ми хареса и хо хвърлих. Та, чакаме. Пише, че съвсем скоро ще я пуснат.

# 550
Вместо тонерът или серума с почистващият гел ще е много добра кутия. Бих взела с удоволствие, стига да не се изхвърлят с цената.

# 551
  • Пловдив
Аз бих пробвала слънцезащитния им продукт, наточно не го взех тези дни, когато беше намален. Но и едва ли бих дала повече от 100 лв за кутия - имам достатъчно козметика, подобна на показаните.

# 552
Последната кутия на Saff и Кибрит беше 120лв. Очаквам и тази да е около 100+ лв

# 553
Предложените кутии на Saff миналата година бяха над 100 лв. , в сайта си Кибрит писа,че ще ни изненадат приятно, предполагам 89 лв. Въпреки това, няма да я взема - аман от блясъци във всяка кутия, а запасите ми са повече, отколкото мога да употребя в следващите години. Все пак кутията е хубава .

# 554
Свиркайте като пуснат Сафа ,ще я взимам колкото и да струва, винаги съм ги изпускала досега

Общи условия

Активация на акаунт