📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 048
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Честито!
Моят късмет е 02 Grill Masta. Sad

Аз си взех преди малко bellebox и побързах да я отворя, че да видя кое червило ми се е паднало. Извадих късмет и не е при мен червеното. Падна ми се 07 BALLIN’ BABE, така или иначе исках него или другото 06, което е. Grin

# 61
Много ли е лош цвета? Като си знам късмета на обяд и аз ще го имам....
Честито!

Аз си взех преди малко bellebox и побързах да я отворя, че да видя кое червило ми се е паднало. Извадих късмет и не е при мен червеното. Падна ми се 07 BALLIN’ BABE, така или иначе исках него или другото 06, което е. Grin

# 62
BilyB,

При мен червилото е ОК като цвят, защото съм със светла кожа, кафяви очи и коса с червеникав оттенък. Хубавото му е, че не кара зъбите да жълтеят. Не е любимият ми цвят, но не е и супер зле.
Междудругото на маската на Youth Lab пише Y24E02 и много се надявам това да е дата на производство, а не срок на годност.

# 63
Честито!

Аз нямам още доставка. Вероятно утре ще е при мен.

# 64
Може ли да снимате и да покажете цвета на 07?😊

# 65
Взех кутията, падна се 06! Цвета е супер! Доволна съм 🥰

# 66
  • София
Доволна съм от Belle Box, падна ми се червилото, на което най-много щях да се зарадвам -  06 Scholar Sista. Останалите продукти също ще ползвам.

# 67
Аз никак не съм впечатлена от  Belle Box, червилото ми е 07 и никак не ми изглежда моя цвят...ще му дам шанс и ще замине в кофата ми се струва. Освен това, нещо изобщо не се справям с поставянето на пълнителя, чувствам се глупаво от което. Не разбирам къде бъркам, не мога да го завъртя след като е поставено на мястото си.
Водите на Ина съвсем не са моето, ще й намеря приложение все, но също не е моето нещо.
Шийт маски не отказвам, ползвам непрекъснато. Ще дам шанс на стика за лице и продукта за коса и може би още един месец на  Belle Box. Бях си спряла абонамента за дълго, изкуши ме нещо в някой кутия преди месец-два, но май пак ще се разделяме.

# 68
Как кофата? Във групата във фейсбук ги търсят да ги купуват😀

# 69
  • София
Качили са във фейсбук страницата на Belle Box инструкции как точно се поставя червилото в кейса. Може да погледнате за правилното постовяне.

# 70
Снийк пийк за БГ бокс Март:

# 71
Някой ще сложи ли близка и реална снимка на цвят 6? И драснато на кожата.

# 72
  • В морето
Честно казано на мен ми харесва и тази тяхна кутия. Забелязвам при тях, че има някаква последователност в кутиите и с доста мисъл се правят, като ги погледна на сайта няколко кутии назад и се усеща как можеш да си осигуриш всичко необходимо с няколко поредни кутии. Поздравления от мен за BgBox!

Снийк пийк за БГ бокс Март:

# 73
И аз харесвам bgbox, това е единствената кутия която всеки месец ми харесва и купувам без да пропускам. Почти всичко (със съвсем малки изключения) ми влиза в употреба и ми харесва. Определено са ме спечелили за техен редовен клиент.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 22:05 от BilyB

# 74
Какво се случва с amore box знаете ли? И този месец ли няма да има кутия?

Общи условия

Активация на акаунт