📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 138
  • 729
  •   2
Отговори
# 120
Ако не се бях заринала с подобни продукти, бих я взела.
Тази на Бг бокс също е интересна.
Да видим и Кибрит какво ще извадят Grinning

# 121
А откъде Мога да си поръчам кутията на Др Дерм, когато вече обявят какво съдържа ли?

# 122
Гледам кутията на Good Box и се чудя парфюма labor8 119 как мирише. Някой ползвал ли го е? Лятото ми се падна мостра 481 от една от кутиите и ми допадна и сега му се чудя да този аромат.

# 123
А откъде Мога да си поръчам кутията на Др Дерм, когато вече обявят какво съдържа ли?
Ето тук ще я обявят , във фейсбук страницата на Cosmetics Bulgaria пише, че ще е скоро.
https://www.cosmeticsbulgaria.com/brand/drderm-professional/dr-derm/

# 124
Лелеее, имах честа  да го помириша този 119. Аромата е отврат. Мирише на старчески дом, на застояло, ужасен е, никога не бих го пръснала повече...

# 125
Лелеее, имах честа  да го помириша този 119. Аромата е отврат. Мирише на старчески дом, на застояло, ужасен е, никога не бих го пръснала повече...

Ей, не се посвенихте да оставите тук не само толкова неграмотно написано, ала и грубо мнение (да не кажа - грозно). Че е и първото Ви...

Аз пък четох, че парфюмите им са с аналогични на известни парфюми аромати. Конкретно за този - че е по-скоро мъжки, отколкото дамски, нищо че се водят унисекс. Възнамерявам да ги "преслушам" с абонамента към PickNDazzle. За жалост, засега поне, мострите са едва на четири от парфюмите, но все ще може да се добие впечатление за бранда като цяло - дали са сложни композиции, с ясно доловими, отчленяващи се в уханието аромати, или се разливат като едно общо мокро петно, дето не е ясно какво точно е.

# 126
Февруарският Кибрит не е лош като разнообразие на продукти (особено ме зарадва да видя розовата вода), ама специално с тоя антицелулитен крем са се изхвърлили с цената. В Нотино на редовна цена е 8,30лв.
На мен изобщо не ми хареса този крем...
Също така крема на Collagena има доста странен аромат, търсих срока на годност, излиза че са в срок.. и все пак ми мирише на евтин продукт. Понеже ми е първия допир до марката, а много похвали четох за нея, реших да си поръчам кутията..Нещо не съм очарована, ще видим ефекта дали ще ми допадне.

# 127
Какво ще съдържа кутията на Белбокс за март месец?

# 128
Харесвам продуктите на Brave New Hair много, но кутията на Goodbox ми изглежда зловещо - не знам защо Grinning Много странен дизайн. Освен спрея другото не ме грабна, но аз спрея съм си го купувала и го имам та ще се въздържа. Кутията на Dr. Derm изглежда страшно красива! Много обичам красивите дизайни на кутии, защото тези, които са ми харесали си ги пазя и си прибирам в тях неща. Със сигурност ще я взема, само да разкрият продуктите и да видим за мен ли само или за мама и свеки също ще се взима, че и двете са почитателки.

# 129
БгБокс с много интересна (за мен!) осмомартенска кутия! Не познавам марката и още бе съм успяла да разгледам продуктите, но видя ли киселини и “против петна” и го искам!

Ха, интересно не вярвах, че ще видя тази марка в кутия понеже е за професионална употреба. Ползвала съм няколко неща и наистина имаше ефект. Старата ми козметичка ги използваше и от нея ги научих.

Принципно сигурно дейстеието може и да е добро, обаче какъв е тоя неграмотен превод, colored acid, няма такова нещо Grinning
Може би имат предвид Flower acid....

# 130
Имам спомен, че някой тук си беше пожелал Eolia:

# 131
Хмм, чакам Еолията с интерес. Коледната с Еолия не ме грабна, да видим тази.

# 132
Грубо?! Изразих си мнението Grinning, съжалявам ако то не ви харесва! Не разбрах на кое отгоре се засегнахте лично?
Доста драматично! 😏

А другите аромати на Labor8 са страхотни и много трайни. Използвала съм 481 и 881, велики.

Лелеее, имах честа  да го помириша този 119. Аромата е отврат. Мирише на старчески дом, на застояло, ужасен е, никога не бих го пръснала повече...

Ей, не се посвенихте да оставите тук не само толкова неграмотно написано, ала и грубо мнение (да не кажа - грозно). Че е и първото Ви...

Аз пък четох, че парфюмите им са с аналогични на известни парфюми аромати. Конкретно за този - че е по-скоро мъжки, отколкото дамски, нищо че се водят унисекс. Възнамерявам да ги "преслушам" с абонамента към PickNDazzle. За жалост, засега поне, мострите са едва на четири от парфюмите, но все ще може да се добие впечатление за бранда като цяло - дали са сложни композиции, с ясно доловими, отчленяващи се в уханието аромати, или се разливат като едно общо мокро петно, дето не е ясно какво точно е.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 15:06 от savina pro

# 133
Грубо?! Изразих си мнението Grinning, съжалявам ако то не ви харесва! Не разбрах на кое отгоре се засегнахте лично?
Доста драматично! 😏

А другите аромати на Labor8 са страхотни и много трайни. Използвала съм 481 и 881, велики.

Ако някой работи в кутия, то ще да е във филм на Стенли Кубрик или на Д.Линч (това по повод коментара Ви, преди да го редактирате).

Вие пак си изразявайте мнение, но от уважение към всички пишещи и четящи тук, опитайте да е грамотно написано и да не звучи грозно и унизително - репликата "Аромата е отврат. Мирише на старчески дом", например. В старчески дом, доколкото ми е известно, живеят възрастни хора, често - това е единственото им убежище, често - това са хора или изоставени от близки, или нямащи такива, и това се явява мястото, където някой полага грижи за тях, а и допринася, надявам се, да не се чувстват самотни и отритнати, изхвърлени от обществото, без никакви социални контакти, а добре знаем - човек е социално "животно".

А лично няма как да се засегна - просто няма как : ) Сега разбрахте ли?

# 134
Лелеее, имах честа  да го помириша този 119. Аромата е отврат. Мирише на старчески дом, на застояло, ужасен е, никога не бих го пръснала повече...
Гадно негадно.. парфюма наистина мирише точно така. И аз го пробвах от колежка..еми не е ок

Общи условия

Активация на акаунт