📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 126
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
И аз чакам.
Някой все още чака ли прословутото белбокс като мен😂

# 106
Напоследък се замислям за кутия, която да мога да подаря на приятелка за рд, еми някак си все нещо не ми допада, за да поднеса спокойно подарък за грижа за кожата. Не знам аз ли съм много разглезена, или това вътре не ми вдъхва доверие с цените, които са ми много измислени, и в крайна сметка кое от тия неща може да кажем, качествено е много, работи добре на кожата. Явно е и до кутия и до издание.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 23:09 от passionbiojuniper

# 107
  • В морето
GoodBox замислят нова кутия:

🦢 Задава се едно много нежно издание на Good Box, вдъхновено от красотата и силата на #жената.
📲 Save the date: 13.February ✨

# 108
Имам смс от Белбокс 😍😍 Нямам търпение да си взема пратката и да се похваля с цвета на червилото! 🥰🥰

# 109
На мен ми се падна 07, исках 06, но пак по добре от онова гадно керемиденото😀

# 110
На мен и трите цвята ми харесват. 02 много хора не го харесват ,но аз мисля,че точно този цвят най-много ще ми отива, понеже косата ми е цвят cooper.
На мен ми се падна 07, исках 06, но пак по добре от онова гадно керемиденото😀

# 111
На мен хич не ми отиват, приличам на ударена по устата😀 но на вас ще ви е добре с този цвят коса

# 112
Напоследък се замислям за кутия, която да мога да подаря на приятелка за рд, еми някак си все нещо не ми допада, за да поднеса спокойно подарък за грижа за кожата. Не знам аз ли съм много разглезена, или това вътре не ми вдъхва доверие с цените, които са ми много измислени, и в крайна сметка кое от тия неща може да кажем, качествено е много, работи добре на кожата. Явно е и до кутия и до издание.
Единствените кутии, която аз подарявам, особено пък за дами, които не са толкова вманиачени към козметиката като мен, са тези на Козметикс България и Д-р.Дерм. Продуктите за мен наистина си заслужават и се харесват на повечето дами. Не са капризни, лесно се комбинират и не изискват задълбочени знания и повишено внимание към въвеждането, което за мен е важно за подарък. Винаги възторжена обратна връзка получавам за тези подаръци и обикновено след това продължават да си ги взимат☺.
И в тази връзка, идва нова тяхна празнична кутия с невероятно красив и женствен дизайн.

# 113
Получих 07, много съм щастлива 😍 отива ми 😂

# 114
  • Варна
Оооо ще чакам кутията на др дерм. Имам предната и много ми харесва.

# 115
Good box са дали жокери какви марки ще има в новата кутия. Предполагам ще има парфюм на Labor8. Другите продукти ще са на Skin&Co Roma, Brave new hair, Noalab beauty. Предполагам ще разкрият всички продукти от кутията и да видим на каква цена ще са.

# 116
БгБокс с много интересна (за мен!) осмомартенска кутия! Не познавам марката и още бе съм успяла да разгледам продуктите, но видя ли киселини и “против петна” и го искам!

# 117
БгБокс с много интересна (за мен!) осмомартенска кутия! Не познавам марката и още бе съм успяла да разгледам продуктите, но видя ли киселини и “против петна” и го искам!

Ха, интересно не вярвах, че ще видя тази марка в кутия понеже е за професионална употреба. Ползвала съм няколко неща и наистина имаше ефект. Старата ми козметичка ги използваше и от нея ги научих.

# 118

Ха, интересно не вярвах, че ще видя тази марка в кутия понеже е за професионална употреба. Ползвала съм няколко неща и наистина имаше ефект. Старата ми козметичка ги използваше и от нея ги научих.
Още повече провокираш интереса ми сега🙈

# 119

Общи условия

Активация на акаунт